Setari Cookie-uri

Tango de noiembrie

Vedeta pictorialului din numarul 51 al revistei Tango, Loredana, povesteste cu dezinvoltura despre Sexting, cartea pe care tocmai a lansat-o si in care sunt descrise, fara rezerve si false pudori, motivele pentru care unii oameni aleg, din lasitate, din plictiseala sau din curiozitate, sa faca sex la telefon sau prin messenger. In interviul acordat lui Alice Nastase, Loredana analizeaza profund toate aspectele delicate ale vietii (sexuale) de cuplu, dar vorbeste si despre emotiile de inceput ale carierei, despre fiica sa, Elena, si despre ce ar face daca ar ajunge, macar pentru o zi, in locul lui Barack Obama.

Dialogurile Tango din acest numar ne-o prezinta pe Andreea Marin-Banica in calitate de scriitor debutant, autoare a volumului inspirational “Pretuieste Viata”. Cartea, dupa cum marturiseste insasi autoarea, nu este una autobiografica, ci rezultatul literar al unor experiente de viata, de dragoste si de cariera ce i-au daruit intelepciune si-o viziune mai limpede asupra existentei umane, in general. Fara ambitii de femeie care le stie pe toate, Andreea Marin-Banica ne-a spus povestea demersului ei literar, dar si tainele prezentului fericit si echilibrat pe care il traieste, care i-a dat ragaz si imbold pentru un proiect inedit.
Andreea Marin-Banica: “Iti trebuie un strop de nebunie, ar spune unii, sa renunti la o cariera de televiziune in momentul bun in care am facut-o eu, dar eu stiu ca habar n-au ce-as fi pierdut altfel. Iar daca m-am asezat la masa de scris, a fost pentru ca fenomenul blogului meu a luat amploare si deja nu mai reuseam sa raspund sutelor de intrebari asa cum o faceam la inceput, pentru fiecare in parte, asa ca am pornit la drum gandindu-ma ca am adunat destule informatii utile si sensibile de-a lungul timpului, am trait multe experiente inedite si s-ar putea sa merite a fi impartasite.”
Despre povestea lor dragoste acum mai fericita ca oricand, despre dorinta de a avea un copil si despre momentele tulburi ale primului mariaj ce i-a unit ne-au facut marturisiri emotionante regizoarea Alice Barb si actorul George Ivascu. Alegand sa mai acorde o sansa iubirii lor, ei s-au casatorit a doua oara, dupa o nefericita perioada de divort, care le-a demonstrat ca nu pot trai unul fara celalalt. “Suntem mai intelepti”, spun ei. “Ne acordam unul altuia mai mult timp si mai multa atentie ca niciodata”.
Ma terialele integrale pot fi citite si pe www.revistatango.ro
Foto: Paul Buciuta/artista/Tango
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.