Mircea Toma este unul dintre specialistii alesi de nou infiintata divizie a Ogilvy Group, Ogilvy Earth, pentru a-i ajuta sa implementeze in România o viziune sustenabila de business si programe de comunicare orientate către viitor. Prezent la evenimentul de lansare a Ogilvy Earth, Mircea Toma, presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei, manuitor respectat de condei si psiholog cunoscut, a acceptat sa ne explice de ce Ogilvy Earth si proiectele sale inseamna un pas inainte pentru noi toti.
Mircea Toma: “Merg cu masina, folosesc benzina. Cat timp societatea va functiona pe baza automobilului, suntem responsabili in mod egal. Dar e cu mult mai bine sa fac ceva ca sa previn dezastrele, decat sa nu fac nimic. Deci acest mod de gândire nu e ipocrizie, dimpotriva, este salutar. Ca reprezentant al unei organizatii non-profit, eu aleg sa ma implic doar în programe de acest fel, nu în programe care sunt doar de fatada, dintre care multe sunt cele girate politic.”
Rubrica Superstar dezvaluie amanunte dureroase despre viata si moartea celei ce si-a spus, pe scena, Dalida. O diva insingurata, care a ales, la 54 de ani, in ciuda unei cariere artistice ireprosabile, sa puna capat existentei sale triste, lipsite de dragoste si de noroc.
Simona Catrina, la capitolul despre sex, ne face, in stilul ei spumos, inconfundabil, sa radem in hohote sau sa zambim amar, iar dosarul lunii noiembrie incearca sa explice, prin binecunoscuta serie de eseuri semnate de Aurora Liiceanu, Mihaela Burda si aceeasi Simona Catrina, cum reusesc femeile sa se faca remarcate si sa-si ingenuncheze rivalele, in lupta deseori inversunata pentru un destin fruntas in cariera si in dragoste.
Ma terialele integrale pot fi citite si pe www.revistatango.ro
Foto: Paul Buciuta/artista/Tango
Cele mai frumoase citate ale lui Barack Obama
Barack Obama - editorial istoric: Cum ar trebui sa fie un tata de fete!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: