Setari Cookie-uri

4 feluri în care te transformi când călătorești de una singură

Toate doamnele și domnișoarele pe care le cunosc și care și-au luat inima în dinți să plece în călătorii mai îndepărate decât Sinaia de unele singure, s-au întors alte femei.  Inclusiv eu. Dacă ești genul de persoană care nu pleacă din București pentru că nu are cu cine, eu îți propun să iei în considerere cele patru moduri în care te transformi atunci când călătorești de una singură. 

Toate doamnele și domnișoarele pe care le cunosc și care și-au luat inima în dinți să plece în călătorii mai îndepărate decât Sinaia de unele singure, s-au întors alte femei. Inclusiv eu. Dacă ești genul de persoană care nu pleacă din București pentru că nu are cu cine, eu îți propun să iei în considerere cele patru moduri în care te transformi atunci când călătorești de una singură.

1. Scapi de frica de singurătate

Frica de singurătate face multe femei să se complacă în relații care nu le sunt benefice. Atunci când călătorești de una singură, elementul de noutate, de aventură, frumusețea locurilor, interacțiunea cu o cultură diferită te fac să realizezi că viața este frumoasă chiar și atunci când nu ești într-o relație. Ba mai mult decât atât, că nu ai deloc nevoie de o altă persoană pentru a-ți umple golul interior.

Citește și:

2. Descoperi ce companie minunată poți fii

Plecând de una singură în călătorie, cel puțin la început vei fi obligată să petreci foarte mul timp cu tine.Vei avea timp să îți asculți gândurile, să te conectezi cu emoțiile tale, să îți simți trupul. Iți vei reaminti cine ești, cât de amuzantă poți fi sau de plină de viață. Vei învăța cum să devii o companie minunată pentru tine însăți și, implicit, pentru altcineva atunci când va veni momentul.

3. Stima ta de sine crește amețitor

Simplul fapt de a face un lucru de care, inițial te-ai temut îți va da un plus de încredere în tine. La aceasta se adaugă toate acele situații neprevăzute din care vei ieși cu bine, admirația celor din jur, poveștile uluitoare pe care le vei avea de spus la întoarcere și care le vor inspira pe prietenele tale să fie la rândul lor, mai curajoase.

Citește și:

4. Capeți mai multă încredere în oameni. Vei intra în vorbă și vei interacționa cu oameni pe care poate altfel i-ai fi ignorat. Vei descoperi că dincolo de diferențele culturale, în fiecare am există multă bunătate și dorința de a ajuta, felul în care un străin îți poate întinde o mână la nevoie și deveni prietenul tău pe viață.

Foto by Africa Studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.