Setari Cookie-uri

City Break de TOP - 8 orase perfecte pentru escapadele scurte

City Breakul, acest concept din ce in ce mai promovat, dar si vandut pe piata turistica din Romania poate fi alegerea ideala pentru cei care nu au timp de clasicele vacante lungi, dar care nu pot renunta la placerile unei calatorii peste hotare. Ofertele sunt multe, preturile destul de accesibile iar clientii din ce in ce mai numerosi. Totusi, exista orase-destinatii mai mult sau mai putin potrivite pentru o astfel de escapada. Daca inca nu v-ati hotarat asupra unei destinatii iata ca publicatia Conde Nast Traveller a identificat cele mai potrivite 8 orase ale lumii care merita vizitate cat mai curand posibil, fie si doar pentru cateva zile.

Amsterdam

ProArgumente: Chiar daca Amsterdamul nu este capitala Olandei, acest oras reprezinta cu siguranta centrul turistic dar si cultural al tarii. Chiar daca cei mai multi turisti cunosc Amsterdamul pentru “the red district” sau pentru deja celebrele cofee shopuri unde amatorii de senzatii tari isi pot ameti neuronii, acest oras are mult, dar mult mai multe de oferit. Recomandarea noastra ar fi sa va inchiriati o bicicleta si sa descoperiti singuri acest oras incredibil de complex. Arhitectura cladirilor, stradutele ascunse, inguste si pavate, terasele colorate, parcurile, gradinile botanice si nenumaratele muzee sunt atractii care merita toata atentia. Rijksmuseum – muzeul de arta si istorie este un “must” al escapadei.

Preturi: Un weekend in Amsterdam va va costa in jur de 250, 300 de euro de persoana. Astfel, un pachet care include transportul cu avionul si doua nopti de cazare la un hotel de 3 stele (micul dejun este inclus) va va costa 289 de euro de persoana. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.