Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase haciendas din Mexic

Cunoscute in intreaga lume sub denumirea de "haciendas", conacele marete din Mexic aduc inca aminte prin fiecare detaliu arhitectural sau de decor de caselele vechilor nobili veniti pe aceste taramuri din Spania, cu sute de ani in urma.Forbestraveler ne prezinta cele mai interesante constructii care dateaza din acea vreme, dar care au fost reamenajate, devenind veritabile hoteluri de lux de tip boutique.

Hacienda Katanchel, Yucatan

Construita in secolul al XVII-lea, Hacienda Katanchel a reprezentat initial o ferma de animale construita de spanioli, dar si-a atins momentul de glorie abia in secolul al XIX-lea, odata cu transformarea acesteia intr-o intinsa suprafata cultivata cu andive.

Restaurata si deschisa publicului in anul 1996 ca hotel de lux, Hacienda Katanchel este una dintre cele mai vechi din Yucatan, decorata cu veritabile obiecte de arta si piscine alimentate cu ape minerale de izvor.

Jungla inconjuratoare, formata din flora tropicala confera relaxare turistilor, iar tratametele spa sofisticate evidentiaza caracterul modern al acestui hotel.

Vizionare placuta


Kudika
13 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.