Setari Cookie-uri

Cele mai cunoscute si spectaculoase piete alimentare din lume

Una dintre cele mai mari atractii ale unei calatorii o reprezinta diversitatea culinara dintre tarile aflate in diferite colturi ale lumii. Daca odata cu procesul de globalizare, toate magazinele Armani, de la Dubai si pana in Las Vegas arata la fel, mancarea a ramas un element specific fiecarei tari, o latura culturala, care trebuie descoperita cu ocazia oricarei calatorii. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute si mai spectaculoase piete alimentare din lume.

Paris: La Grande Epicerie

Fauchon a fost de multe ori asemanata cu Tiffany`s al patiseriilor, unde deserturi somptuoase si sortimente de ciocolata fina sunt impachetate precum cadourile, in deja celebra hartie roz, specifica brand-ului.

Daca sunteti insa in cautarea unei selectii impresionante de produse, din Franta dar si din toate colturile lumii, vizitati La Grande Epicerie, parte a magazinului universal Le Bon Marche.

Reprezentand o combinatie intre magazinele universale tipic europene si un supermarket complex, orice produs va vine in minte il veti gasi cu siguranta aici.

Vizionare placuta


Kudika
11 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.