Setari Cookie-uri

Calatorii pe urmele trupei The Beatles

Acum mai bine de patruzeci de ani, membrii trupei The Beatles, John, Paul, George si Ringo cantau despre Penny Lane si Strawberry Fields. Chiar daca fanii de atunci nu mai sunt tineri azi, melodiile celor 14 albume in format digital si jocul video "The Beatles: Rock Band", care urmeaza sa fie lansat vor atrage cu siguranta o noua generatie. Forbestraveler ne prezinta locurile in care putem calatori pe urmele celor de la The Beatles.

Strawberry Fields, Central Park, New York

Aceasta “Gradina a Pacii”, situata in partea vestica a Parcului Central din NewYork a fost numita Strawberry Fields in 1981. Avand un design conceput de celebrul architect de peisaje Bruce Kelly, aceasta colina este un veritabil monument dedicat lui John Lennon.

Yoko Ono a contribuit cu 500.000 dolari pentru construirea memorialului si cu o suma egala pentru ingrijire si intretinere.

Plantele din aceasta zona au fost aduse din 150 de tari, iar piesa centrala, un mosaic in alb si negru pe care scrie “Imagine”, reprezinta un cadou din partea orasului Napoli. Strawberry Fields a devenit in timp un loc de intalnire pentru fanii trupei din itreaga lume.

Sursa: YourMoney

Citeste mai multe articole din Suplimentul de lux Wall-Street:

Topul oraselor cu cei mai multi zgarie nori

Citește și:

Renault a prezentat modelul Clio cu facelift

Televizoarele Samsung obtin acreditarea europeana Eco-label

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.