Setari Cookie-uri

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece cele cateva zile din vacanta de vara a acestui an, Lazy s-a gandit sa va recomande cateva destinatii. Locurile prezentate mai jos se bucura de o popularitate mare printre ofertele agentiilor de turism din Romania astfel incat gasirea unui sejur nu va fi un lucru prea complicat. De asemenea, preturile sunt destul de accesibile iar destinatiile merita efortul financiar, nu prea mare de altfel. Fie ca vorbim de statiuni situate pe malul marii, fie ca ne referim la orase capitala in care vara este sezonul cel mai indicat turismului de masa sau celui individual, aceste locatii sunt perfecte pentru o vacanta de cateva zile sau saptamani. Dezvoltarea turistica este maxima iar serviciile de calitate sunt garantate. Nu-ti ramane decat sa alegi una dintre destinatiile de mai jos. Iar apoi, bucura-te de vacanta!

8) Antalya

Atat regiunea cat si orasul Antalya se bucura la ora actuala de o popularitate greu de egalat in lumea turistica. Antalya este sinonimul turismului turcesc, extrem de bine facut. Regimul all inclusive si cel ultra all inclusive s-a nascut aici, si tot aici cele mai bune servicii pot fi achizitionate la preturi minime. Aflata intre muntii Taurus si Marea Mediterana, Antalya se bucura de un cadru natural perfect – fapt care a influentat in mod pozitiv dezvoltarea turistica si a sporit popularitatea regiunii. Marea diversitate a posibilitatilor de recreere, precum si conditiile de lux sunt definitorii pentru aceasta capitala a turismului turcesc. De la catarari si trekking sau vizitarea vestigiilor antice si a muzeelor arheologice pana la scufundari in Mediterana, relaxare si masaje in bai turcesti, de la croaziere, shopping si jeep safari pana la rafting pe raurile din apropiere, pescuit sau plimbari prin centrul vechi al orasului, Antalya precum si zonele invecinate le ofera pe toate. Din acest punct de vedere, acest oras cu o populatie de 700 de mii de locuitori reprezinta locul perfect pentru petrecerea unei vacante complete.
Mai multe despre Antalya gasiti aici.

Un pachet de sapte zile (cazare si all inclusive la un hotel de cinci stele) va va costa in jur de 450 de euro. In acesti bani este inclus si transportul cu avionul, tur retur. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.