Setari Cookie-uri

TOP: Unde si cu cat pe litoralul romanesc

Aproape un milion si jumatate de turisti isi vor petrece concediul pe litoralul romanesc in aceasta vara conform estimarilor efectuate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT). Numarul turistilor este in crestere fata de anul trecut, cand doar 1,2 milioane de persoane au ales sa isi petreaca vacanta intr-una dintre statiunile romanesti de la Marea Neagra. Mamaia, Neptun, Jupiter, Eforie, Costinesti si Vama Veche se afla in topul preferintelor. Chiar daca mai putin de zece hoteluri de pe litoral ofera sejururi all inclusive, iar pachetele bulgarilor au devenit din ce in ce mai tentante prin preturi si calitate, se pare ca Romania ramane inca in topul preferintelor. Iata mai jos cateva destinatii si preturile (in functie de numarul de stele, optiuni si destinatie) la care va puteti cumpara o vacanta romaneasca la Marea Neagra.

Eforie Nord si Sud

Aflate la doar aproximativ 15 kilometri de Constanta, Eforiile (intre Nord si Sud exista o distanta de 4 kilometri) au devenit in ultimii ani statiuni perfecte pentru familiile cu copii sau… pentru turistii dornici de relaxare si liniste. Ambele statiuni se mandresc cu vecinatatea lacului Techirghiol – vestit pentru calitatile sale curative. De fapt, cele doua destinatii turistice sunt recunoscute la nivel international ca centre balneoclimaterice, avand o baza de tratament destul de extinsa.

O camera dubla la un hotel de patru stele din Eforie Nord costa aproximativ 420 de lei in varf de sezon, in timp ce o camera single, in aceeasi perioada, poate fi inchiriata cu 360 de lei. Mai multe detalii gasiti aici.
Daca alegeti o varianta mai ieftina de cazare, spre exemplu o pensiune de doua stele, nu veti plati mai mult de 120 de lei pentru o camera dubla. Preturile sunt si mai mici la inceputul lunii iulie. Mai multe detalii gasiti
aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.