Setari Cookie-uri

TOP Turcia: Cele mai ieftine vacante ultra all inclusive

Turcia este recunoscuta la nivel mondial ca fiind paradisul sejururilor all inclusive. Tot turcii sunt cei care au promovat in ultimii ani si vacantele ultra, mega sau max all inclusive de lux. Asta inseamna ca pe tot parcursul sejurului, efectuat de obicei in cluburi si hoteluri de cinci stele, toate (sau majoritatea) facilitatilor si serviciilor sunt gratuite. In ciuda calitatii superioare a pachetului turistic preturile nu sunt foarte mari. De obicei se recomanda achizitionarea unui astfel de sejur deoarece cheltuielile suplimentare sunt cu mult reduse. Aceste megahoteluri, de obicei cu o capacitate de cazare foarte mare si inconjurate de gradini, parcuri si trerenuri de sport, frizeaza perfectiunea prin multitudinea facilitatilor oferite clientului. Animatorii si personalul hotelului nu au decat o grija: satisfactia turistului. Exista patru, cinci bucatarii cu specific diferit, mai multe alternative de petrecere a timpului liber (sporturi extreme, sali de fitness, bai turcesti, sesiuni de masaj oriental, cluburi, discoteci, plaje private s.a.), mai multe restaurante, cluburi speciale cu asistenta pentru copii si multe altele. Aproape totul este gratuit atata timp cat va achizitionati unul dintre pachetele ultra all inclusive care chiar daca costa ceva mai mult decat unul obisnuit merita fiecare banut. Iata mai jos cateva dintre cele mai ieftine (si sigure) pachete ultra all inclusive prezente in oferta turistica din Romania.

Antalya Titanic Beach Resort - 829 euro

Aceasta capodopera arhitecturala de cinci stele este compusa dintr-o cladire principala cu noua etaje, cinci cladiri situate in gradinile imprejmuitoare si 10 vile de lux – toate ocupand o suprafata de 92.000 de metri patrati. Complexul hotelier a fost deschis in 2003 si se afla chiar pe malul marii, la o distanta de 13 kilometri de centrul orasului Antalya si la 10 kilometri fata de aeroport. Acest paradis hotelier dispune de patru piscine (doua exterioare si doua interioare) dintre care una de dimensiuni olimpice si alta speciala pentru copii, centre SPA, bai turcesti, sala de fitness, discoteca, un parc de distractii, mai multe restaurante cu specific diferit, solarium, plaje private si multe, foarte multe alte facilitati. Titanic Beach Resort are 556 de camere dotate cu aer conditionat, seif, mini bar, balcon, televiziune prin satelit, internet si altele.

Citește și:

Pretul unui pachet de sapte nopti este de 829 de euro cu regim ultra all inclusive. Biletul de avion la cursa Tarom este inclus in pret. Daca doriti o vacanta mai lunga puteti opta pentru varianta de noua nopti – la 1036 de euro sau pentru 14 nopti la 1505 euro de persoana. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.