TOP - 20 de vacante sub 300 de euro!

TOP - 20 de vacante sub 300 de euro!
Kudika
27 Iunie 2008

Inlocuind avionul cu autocarul, hotelul de patru stele cu vila si regimul all inclusive cu demipensiunea, veti reusi fara probleme sa reduceti semnificativ costul vacantei dorite. Astfel, destinatii destul de scumpe in extrasezon, cum ar fi Grecia, Austria, Ungaria sau chiar Turcia, Malta si Egipt pot deveni accesibile, chiar si in lunile de varf, daca faceti rabat de la lux si conditii exceptionale. Fie ca optati pentru sejururile clasice, fie pentru cele tematice sau circuite cu acoperire pe doua sau trei tari, preturile ofertelor descrise mai jos nu depasesc 300 de euro. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti (si cat mai repede!) este sa va rezervati biletul deoarece aceste pachete se vand extrem de rapid. *La unele dintre ofertele descrise mai jos taxele de aeroport, statiune sau pretul asigurarilor de sanatate nu este inclus.

Delta Dunarii ľ Circuit ľ 1033 Ron

Delta Dunarii este probabil cea mai frumoasa regiune a tarii noastre. Teritoriul dintre cele trei brate principale ale Dunarii, Chilia, Sulina si Sfantul Gheorghe este unic in lume din punct de vedere turistic. Salbaticia si unicitatea locurilor creeaza impresia unei jungle paradisiace in care turistul pierde contactul cu lumea exterioara. Delta, inca nedescoperita si din fericire neexploatata turistic ofera o sansa unica – cel putin daca vorbim de teritoriul Romaniei – al unui contact direct, nemjlocit cu natura salbatica, cu traditii neatinse si cu un stil de viata simplu, nepretentios dar incredibil de fascinant.
Un circuit de cinci zile in Delta, efectuat cu autocar de trei stele va va costa 1033 de lei de persoana. Cazarea se va face intr-un hotel de trei stele iar regimul va fi cel de demipensiune.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Spectacol de primavara in Delta Dunarii: ia-ti biletul de relaxare pe un taram de vis!
Top destinatii de vacanta in Turcia: Antalya, Kusadasi si Bodrum

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: