Setari Cookie-uri

TOP - 20 de vacante sub 300 de euro!

Inlocuind avionul cu autocarul, hotelul de patru stele cu vila si regimul all inclusive cu demipensiunea, veti reusi fara probleme sa reduceti semnificativ costul vacantei dorite. Astfel, destinatii destul de scumpe in extrasezon, cum ar fi Grecia, Austria, Ungaria sau chiar Turcia, Malta si Egipt pot deveni accesibile, chiar si in lunile de varf, daca faceti rabat de la lux si conditii exceptionale. Fie ca optati pentru sejururile clasice, fie pentru cele tematice sau circuite cu acoperire pe doua sau trei tari, preturile ofertelor descrise mai jos nu depasesc 300 de euro. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti (si cat mai repede!) este sa va rezervati biletul deoarece aceste pachete se vand extrem de rapid. *La unele dintre ofertele descrise mai jos taxele de aeroport, statiune sau pretul asigurarilor de sanatate nu este inclus.

Grecia, Insula Zakynthos 284 de euro

Insula Zakynthos este una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice ale Greciei datorita golfurilor si falezelor sale inalte si abrupte. Acest colt de paradis este considerat de multi drept cea mai frumoasa insula a Greciei. A treia ca marime din Marea Ionica, insula Zaynthos este o destinatie mai degraba romantica, pentru cei indragostiti de peisaje pure, spectaculoase si dornici de o atmosfera pasnica, fermecatoare.
Un pachet de sapte nopti de cazare, intr-un hotel de trei stele – cu plecare in data de 19 septembrie – va va costa 284 de euro – cazarea in camera dubla cu micul dejun inclus. In pret intra si biletul de avion precum si transferurile aferente.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasitiaici.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.