Albena

Albena este una dintre cele mai frumoase statiuni ale Marii Negre, dar si cea mai mare baza balneo-climaterica a litoralului bulgaresc. Cu aproape 50 de hoteluri – si cu o capacitate de cazare care depaseste 15.000 de locuri (numai in hoteluri de cinci, patru si trei stele), Albena ofera atat posibilitati de divertisment cat si alternative pentru petrecerea unui sejur linistit si relaxant. Aflata in nordul litoralului bulgar – la doar 30 de kilometri de Varna – este preferata de romani datorita distantei mici ce desparte statiunea, de granita cu Romania. Plaja lunga de sase kilometri, hotelurile spatioase, parcurile, precum si bazele de tratament sunt atuurile acestei statiuni, recomandata pentru vacantele linistite si relaxante dar perfecta pentru cele de tratament.

Mesaje de Sf. Constantin si Elena: urari inspirate si traditii pentru noroc si sanatate

Preturi:

4* - O noapte de cazare – in camera dubla – in regim all inclusive la un hotel de patru stele – dotat cu piscina exterioara, piscina pentru copii, centru SPA si sala de divertisment - , va va costa aproximativ 51 de euro, de persoana.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

3* - Un sejur de sapte nopti la un hotel de trei stele din Albena va va costa, in perioada iulie/august, aproximativ 310 euro de persoana – cu regim all inclusive. Hotelul are o piscina exterioara, un bazin pentru copii, doua restaurante si terenuri de sport.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

La multi ani! Ce vedete isi serbeaza astazi ziua de nume?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: