Nessebar

Nessebar este probabil cea mai romantica statiune a Bulgariei la Marea Neagra. Se afla la 100 de kilometri de Varna si la cinci kilometri sud de statiunea Sunny Beach.
Este unul dintre cele mai vechi orase de pe coasta bulgara – in antichitate era cunoscut sub numele de Mesambria (insemnand orasul lui Mesa – probabil intemeietorul asezarii). Colonie greceasca din secolul al VI-lea e.n., orasul vechi al Nessebarului este astazi pe Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. Statiunea a primit investitii importante mai ales in ultimii ani cand turismul a cunoscut o dezvoltare fara precedent. Nessebar este format practic din doua orase: cel vechi situat pe o peninsula si cel nou, aglomerat de hoteluri si complexuri turistice construite pe linia tarmului. Statiunea se afla la 120 de kilometri sud de Balcic si este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta, mai ales printre turistii romani.

Mesaje de Sf. Constantin si Elena: urari inspirate si traditii pentru noroc si sanatate
Preturi:

4* - Un sejur de sapte nopti intr-un hotel de patru stele din statiunea Nessebar – cu regim all inclusive – va va costa 490 de euro de persoana – in lunile iulie/august. Hotelul are atat piscina interioara cat si exterioara, o sala de fitness, un centru Spa, terenuri de sport s.a.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

La multi ani! Ce vedete isi serbeaza astazi ziua de nume?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: