Setari Cookie-uri

TOP - Bulgaria de vara in oferte all inclusive

Daca pe litoralul romanesc nu exista decat sase hoteluri care ofera servicii all inclusive, Bulgaria se mandreste cu statiuni intregi construite pe acest concept. Evident, acesta este unul dintre motivele pentru care litoralul de la sud de Dunare devine mult mai atractiv decat cel autohton. Nu exista termen de comparatie intre serviciile bulgarilor si, sa spunem, cele ale turcilor. Turcia si Grecia sunt destinatii traditional turistice, dedicate 100% clientului. Dar, daca aveti planuri pentru o vacanta cu buget redus, Bulgaria reprezinta cea mai buna alegere prin prisma raportului calitate-pret. In general, ofertele agentiilor de turism pentru vecinii din sud sunt individuale (fara transport inclus) si cu cazare pe noapte aici existand uneori o conditie, aceea ca rezervarile sa fie pentru minim trei sau cinci nopti. Abundenta ofertelor de tip all inclusive, multiplele facilitati oferite in pachetul turistic, hotelurile noi, cu multe piscine si servicii incluse, preturile bune si distanta scurta fac - si anul acesta - din Bulgaria principala destinatie de vara pentru romani.

Nessebar

Nessebar este probabil cea mai romantica statiune a Bulgariei la Marea Neagra. Se afla la 100 de kilometri de Varna si la cinci kilometri sud de statiunea Sunny Beach.
Este unul dintre cele mai vechi orase de pe coasta bulgara – in antichitate era cunoscut sub numele de Mesambria (insemnand orasul lui Mesa – probabil intemeietorul asezarii). Colonie greceasca din secolul al VI-lea e.n., orasul vechi al Nessebarului este astazi pe Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO. Statiunea a primit investitii importante mai ales in ultimii ani cand turismul a cunoscut o dezvoltare fara precedent. Nessebar este format practic din doua orase: cel vechi situat pe o peninsula si cel nou, aglomerat de hoteluri si complexuri turistice construite pe linia tarmului. Statiunea se afla la 120 de kilometri sud de Balcic si este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta, mai ales printre turistii romani.

Citește și:

Preturi:

4* - Un sejur de sapte nopti intr-un hotel de patru stele din statiunea Nessebar – cu regim all inclusive – va va costa 490 de euro de persoana – in lunile iulie/august. Hotelul are atat piscina interioara cat si exterioara, o sala de fitness, un centru Spa, terenuri de sport s.a.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.