Nisipurile de Aur

Cu o istorie de numai 50 de ani si o plaja de aproape 4 kilometri lungime, statiunea Nispurile de Aur a fost supranumita, in repetate randuri, perla litoralului bulgaresc. Se afla la 18 kilometri nord de Varna si reprezinta una dintre cele mai cunoscute si promovate destinatii ale Bulgariei. Nisipurile de Aur beneficiaza de o baza hoteliera generoasa - aproape 70 de hoteluri de diverse categorii, precum si de baze termale, o plaja larga si o clima blanda care permite efectuarea bailor de soare incepand cu luna aprilie. Statiunea se afla intr-o arie naturala protejata, bucurandu-se astfel de o vegetatie bogata. Este una dintre cele mai verzi statiuni ale Bulgariei.

Mesaje de Sf. Constantin si Elena: urari inspirate si traditii pentru noroc si sanatate

Preturi:

4* - Un pachet de sapte nopti de cazare, intr-un hotel de patru stele din Nisipurile de Aur, va va costa 446 de euro – locul in camera dubla – cu regim all inclusive.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

5* - La un hotel de cinci stele, o noapte de cazare cu regim all inclusive – locul in camera dubla – va va costa 92 de euro in lunile iunie si iulie. Hotelul este insa unul dintre cele mai luxoase din statiune – are mai multe piscine, atat acoperite cat si in aer liber, sali de conferinte, centre spa, terenuri de joaca pentru copii si multe alte facilitati.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

La multi ani! Ce vedete isi serbeaza astazi ziua de nume?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: