Setari Cookie-uri

Top: Foste destinatii periculoase

Chiar daca obisnuiau sa reprezinte adevarate butoaie cu pulbere, anumite zone ale lumii, considerate cu putini ani in urma ca fiind destinatii periculoase, au reusit sa demonstreze lumii intregi ca acea perioada a fost depasita, mai mult chiar, sa se remarce prin atractiile turistice de o frumusete fara egal.

Pakistan

Fara indoiala, unele regiuni din Pakistan reprezinta incercari dificile, chiar si pentru cei mai cutezatori dintre turisti. Partea de vest este considerata a fi zona in care se ascunde Osama bin Laden, iar orasul Karachi este caracterizat inca de un nivel ridicat al violentei.

Cu toate acestea, Lahore, oras ce se afla la cateva ore de capitala, este considerat ca fiind “inima” acestei tari, jucand un rol important in istoria moderna a Pakistanului.

Important centru politic, geografic si cultural Lahore, a reprezentat atat capitala Imperiului Mongol, cat si a statului Punjab, divizat in 1947, odata cu formarea Indiei si a Pakistanului. Incercati sa vizitati orasul in timpul festivalului traditional Basant, care are loc anual.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.