Setari Cookie-uri

TOP Cele mai ieftine vacante de weekend

Conform unui studiu publicat anul trecut, peste 60% din turistii romani practica turismul de weekend care, cum este si normal, capata o pondere deosebita in extrasezon cand concediile de lunga durata nu sunt un fapt obisnuit. Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta oficiala pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

Praga de la 265 euro

Capitala Cehiei este si unul dintre cele mai vizitate orase ale Europei Centrale. Acest muzeu in aer liber, care combina perfect latura sa culturala cu dinamismul si cosmopolitul specific unui astfel de centru european, reprezinta la ora actuala una dintre cele mai apreciate destinatii urbane de pe mapamond. Orasul de pe malurile Vlatavei este supranumit "orasul magic", " de aur" sau "orasul celor 100 de turnuri". Pe suprafata celor cinci dealuri pe care, la fel ca si Roma, este asezata Praga, se regasesc 11 secole de istorie. Considerat unul dintre cele mai frumoase centre ale arhitecturii europene, orasul Praga atrage turistii din colturile lumii prin catedrale, castele, cartiere, palate rezidentiale si complexe regale.

Oferta: Un weekend de shopping la Praga va va costa 265 de euro la un hotel de trei stele sau 298 de euro, la un hotel clasificat cu patru stele. Tariful include doua nopti de cazare in camere duble, micul dejun si biletul de avion dus-intors.
Mai multe detalii gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.