Setari Cookie-uri

TOP Cele mai ieftine vacante de weekend

Conform unui studiu publicat anul trecut, peste 60% din turistii romani practica turismul de weekend care, cum este si normal, capata o pondere deosebita in extrasezon cand concediile de lunga durata nu sunt un fapt obisnuit. Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta oficiala pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

Londra 270 euro

Londra, marea revelatie turistica a deceniului – cel putin pentru romani – este un oras la apogeu. Suprematia sa este reprezentata de stil, bogatie, clasa si…un turism impecabil. Acest megapolis - capitala a Regatului Marii Britanii si a Irlandei de Nord - le are pe toate. Din punct de vedere turistic este poate cea mai completa destinatie a lumii. Cultura, distractie, shopping, aventura - toate la un loc, intr-o aglomerare urbana de peste 7 milioane de locuitori.

Oferta: Londra nu este un oras ieftin asa ca nu va asteptati la prea multe oferte accesibile. Un weekend care include cazarea pentru doua nopti la un hotel de doua stele, cu micul dejun inclus si transportul cu avionul tur/retur, va va costa 2770 de euro.
Mai multe detalii gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.