Setari Cookie-uri

TOP Cele mai ieftine vacante de weekend

Conform unui studiu publicat anul trecut, peste 60% din turistii romani practica turismul de weekend care, cum este si normal, capata o pondere deosebita in extrasezon cand concediile de lunga durata nu sunt un fapt obisnuit. Pentru ca, cel putin din punct de vedere teoretic sezonul de vara a luat sfarsit, atat turistii cat si agentiile de turism se orienteaza catre vacantele de weekend. Deoarece urmatoarea vacanta oficiala pentru majoritatea dintre noi, nu va avea loc decat in decembrie-ianuarie, iata cateva propuneri de weekenduri organizate catre destinatii externe. Toate aceste oferte au un singur lucru in comun: pretul mic.

Budapesta de la 225 euro

Budapesta este unul dintre cele mai frumoase dar si surprinzatoare orase ale Europei. De fapt, fiecare capitala are farmecul ei. Numita „Mireasa Dunarii” sau „Parisul Europei Centrale”, Budapesta este orasul care iti poate oferi clipe de neuitat. Arhitectura, cadrul natura, proximitatea Dunarii, strazile largi, multitudinea de alternative pentru petrecerea timpului liber – toate acestea transforma capitala Ungeriei intr-o destinatie exceptionala.

Oferta: Doua nopti de cazare intre-un hotel de patru stele – micul dejun inclus – si biletul de avion tur/retur, va vor costa minim 225 de euro/de persoana.
Mai multe detalii gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.