Setari Cookie-uri

TOP 8 propuneri pentru un Revelion ieftin romanesc

Revelionul in Romania se poate reduce la investitii minime daca reusiti sa gasiti un echilibru intre confort, pretentii si destinatie. Exista o tendinta clara a turistilor romani de a se indrepta spre destinatii externe, dar multi dintre noi prefera sa petreaca acasa Sarbatorile de Iarna. Pentru ca iarna inseamna zapada si, prin asociere munte, cele mai cerute si deci cele mai scumpe destinatii sunt cele montane. Exista insa si alte oferte tentante. Un Revelion traditional, o vacanta de relaxare intr-o statiune balneara sau un sejur linistit in sate mai putin cunoscute, dar situate intr-un cadru de poveste pot reprezenta adevarate afaceri. Iata mai jos cateva idei. Vacante ieftine si bune.

Sighisoara

Poate cel mai frumos oras al Romaniei, Sighisoara cu aerul sau medieval si cu intreg centrul protejat de UNESCO reprezinta o destinatie incredibila tot timpul anului. Situata in centrul tarii si accesibila din punct de vedere rutier, Sighisoara nu este neaparat o destinatie traditionala pentru Anul Nou, dar este orasul care face numai surprize placute.
Un Revelion care presupune patru nopti de cazare, regim demipensiune, cina festiva si program artistic va va costa 280 de euro in cazul in care cazarea se va face in camera dubla – cu pat cu baladachin. Fara baldachin vacanta va va costa cu 20 de euro mai putin.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.