Setari Cookie-uri

TOP 10 Cele mai exclusiviste centre SPA ale Europei

Segmentul SPA a cunoscut in ultimii ani un adevarat boom economic. Cu venituri de peste 10 miliarde de dolari pe an in America si cu peste 18 bilioane de vizite in Europa SPA-ul si-a triplat valoarea in ultimul an. Termenul provine din cuvintele latine Sanitas per aquam Santatate prin apa, iar conceptul ce sta la baza tratamentelor de astazi a fost intens exploatat in Imperiul Roman. Baile publice din Roma antica erau atat un loc de relaxare si purificare, cat si un spatiu al discutiilor private.

Terme de Satrunia Spa and Golf Resort

Saturnia, Italia

Tinerete fara batranete – aceasta este notiunea cheie pe care cei de la Saturnia incearca sa o aplice la cele mai inalte standarde. Pentru a ameliora sau preintampina semnele batranetii o comisie de specialisti iti vor stabili varsta biologica tinand seama de intreaga ta istorie medicala si de factorii psihologici. Apoi… intri in tratament.
O noapte intr-o camera dubla – standard – va va costa cel putin 200 de euro. Preturile tratamentelor pornesc de la 20 de euro dar pot ajunge si pana la 2500 de euro.
Mai multe detalii gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.