Setari Cookie-uri

TOP Vacante profitabile in extrasezon si catre extradestinatii

Veti fi umiti cat de ieftine pot fi unele pachete, fie externe fie interne, in afara sezonului turistic. Sfarsitul lunii decembrie si inceputul lunii ianuarie reprezinta singurul varf turistic din urmatoarele sase luni. Octombrie, noiembrie, februarie si martie sunt lunile preturilor mici si a ofertelor profitabile. Daca schimbati cateva variabile ale vacantei voastre aveti toate sansele sa obtineti un maxim de lux si confort la cele mai mici preturi. Fie ca ne referim la pachete cu destinatii exotice sau cosmopolite, fie ca vorbim despre vacante de iarna la munte, aceste locuri accesibile exista si asteapta sa fie ocupate.

Slovacia de la 29 euro/noapte

In Parcul National Tatra exista nu mai putin de noua statiuni si centre pentru practicarea sporturilor de iarna. Trebuie mentionat ca acesti munti, care ating pe teritoriul Slovaciei altitudini ce depasesc 2500 de metri, ofera peisaje spectaculoase. Vai, cascade, piscuri inalte si abrupte, pasuni si goluri alpine. Astfel, in statiunile montane veti gasi partii pentru toate categoriile de schiori. Jasna este cea mai dezvoltata dar si cea mai mare statiune a Slovaciei. Aici se afla un Fun Park Burton cu numeroase trambuline, half pipeuri si piste speciale pentru acrobatii.
In functie de perioada, o noapte de cazare la un hotel de trei stele din jasna porneste de la 29 de euro pe noapte – cu demipensiune inclusa. Sejurul minim este insa de trei nopti.
Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.