5. Cape Town-Johannesburg

Cautati o calatorie ce este unica dar si plina de incercari ? Incercati traseul de coasta ce porneste din Cape Town si se termina in Johannesburg, Africa de Sud, unde va veti bucura de frumusetea culturala si geografica a unei dintre cele mai dinamice natiuni ale Africii. Plecand din Cape Town in sud-estul tarii, veti merge atat pe sosele la malul marii, cat si prin campii, canioane si vai. Prima destinatie : orasele la malul oceanului Cape L'Agulhas si Knysna. Continuand spre nord-est, drumetii vor fi uimiti de superbul relief muntos al micului regat Swaziland, dupa care se vor indrepta spre vest, trecand prin capitala Pretoria si ajungand in freamatul Johannesburgului.
Minunatele paduri sud-africane, precum si soselele de coasta de unde veti putea admira oceanul Atlantic si apoi Indian fac din aceasta excursie una memorabila. Intr-un ritm mai agresiv veti putea termina acest traseu in doua saptamani.

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume
Cea mai frumoasa parte a traseului : Drumul intins dintre Cape L'Agulhas si Prince Albert ofera un sir de privelisti minunate, incluzand canioane adanci cat si campii plate, in acest punct al traseului fiind greu sa pastrati privirea pe sosea

Februarie: Luna carnavalurilor
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: