Dubai, Emiratele Arabe Unite

In cazul in care ati avea nevoie de o macara de constructii de mari dimensiuni si nu ati gasi una disponibila, trebuie sa dati vina pe Dubai. Desi criza financiara cu ramificatiile ei imobiliare au incetinit si uneori stopat dezvoltarile imobiliare de anvergura - acest lucru nu este atat de vizibil si in Dubai. Aici inca se afla aproximativ 25% din macaralele gigantice ale planetei. Acolo unde acum cateva zeci de ani era desert acum se inalta zeci si chiar sute de zgarie nori. Printre acestia, poate cel mai cunoscut si recunoscut este singurul hotel de 7 stele din lume - vestitul Burj Al Arab - hotelul cu forma sa de vela, probabil inca cel mai inalt hotel din lume. Cu toate acestea si in ciuda luxului sau opulent, Burj Al Arab paleste din punct de vedere arhitectonic in comparatie cu alte cladiri si proiecte din vecinatate.
Burj Dubai se preconizeaza este deja cea mai inalta constructie din lume, desi inca nu au fost finalizati toti cei 800 de metri planificati. Constructia sa a inceput in 2004 si este planuit sa se incheie in Septembrie 2009. O adevarata bijuterie, o minune antropica, un monument si un simbol in acelasi timp, Burj Dubai va impresiona orice vizitator si va fi locul de munca sau de odihna al catorva privilegiati.
Hydropolis - proiectul Prof. Roland Dieterle va fi primul Hotrel subacvatic din lume.
DUBAILAND isi propune sa devina cel mai mare si mai incredibil parc de distractii din lume in timp ce Dubai Sport City va fi un centru sportiv incredibil, iar Palm Island sau The World sunt insulele artificiale care au devenit deja simboluri ale luxului, indraznelii, si arhitecturii tipice Dubaiului.
Asadar, daca va doriti sa faceti un pas serios in viitor, Dubai este locul in care aveti aceasta ocazie inainte de a descoperi principiile calatoriei in timp. Pentru oferte si calatorii in Dubai, click aici.

Unde fugim de acasa: Top 10 destinatii pe care romanii le-au ales pentru vara lui 2016
Parisul nu mai e capitala modei! Ce oras l-a detronat?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: