Setari Cookie-uri

Fă aceste cinci liste și te vei cunoaște mai bine

Aceasta listă nu numai ca îți va întări încrederea în propria persoană dar te va ajuta să ai o viziune clară asupra lucrurilor și domeniilor la care execelezi și pe care nimeni altcineva nu le-ar putea face mai bine decât tine. 

Sunt momente în care ceva ce facem sau spunem ne suprinde chiar și pe noi. Asta nu este de mirare pentru că deși am ajuns la vârsta adultă, nu știm cine suntem. Iar atunci când nu știm cine suntem este foarte ușor să trăim viața pe care alții doresc ca noi să o trăim. Fă aceste cinci liste și te vei cunoaște mai bine!

1. Fă o listă cu lucurile pentru care te simți recunoscătoare în acest moment. Acesta este un prilej pentru a descoperi ceea ce este important pentru tine. Unii oameni se simt recunoscători pentru simplul fapt de a avea ocazia de a mai experimenta încă o zi de viață în timp ce alții au nevoie de alte motive. Poate fi un obiect sau o reușită profesională

2. Fă o listă cu lucrurile care sunt diferite în viața acum față de acum cinci ani. Astfel, vei observa progresul pe care la-i făcut sau poate stagnarea precum și felul în care tu te-ai schimbat și evoluat la nivel personal.

Citește și:

3. Fă o listă cu cinci cuvinte care te reprezintă acum. Nu te gândi prea mult și respinge un cuvânt doare pentru că ți se pare că nu sună bine. Lasă subconștientul să îți arate cine ești tu cea autentică și nu versiunea pe care vrei să o proiectezi în societate.

Citește și:

4. Fă o listă cu toate motivele care îți vin în minte pentru care merită să te simți mândră tine. Prea des uităm de calitățile și reușitele noastre și ne concentrăm asupra a ceea ce nu merge. Aceasta listă nu numai ca îți va întări încrederea în propria persoană dar te va ajuta să ai o viziune clară asupra lucrurilor și domeniilor la care execelezi și pe care nimeni altcineva nu le-ar putea face mai bine decât tine.

5. Fă o listă cu fricile tale. Dacă vrei să trăiești miracolul iubirii în viața ta este nevoie să renunți la frică. De multe ori alegem să ne lăsăm pradă fricii,chiar și atunci când pretindem că aceasta nu există. Singurul mod în care ne putem elibera însă de frică este să trecem prin ea. Doar așa putem experimenta în mod direct faptul că nu este decât o iluzie care ne face să batem pasul pe loc și ne împiedică să trăim adevăratul nostru potențial.

Citește și:

Featured foto by Lolostock via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.