Setari Cookie-uri

Patru feluri în care faci lumea mai bună

De fiecare dată când faci lucruri, aparent mărunte, pe care nu le conștientizezi, tu salvezi lumea și o faci mai bună. 

Te-ai gândit că în fiecare zi tu faci această lume un loc mai bun? Cu siguranță a auzit deja zicala care spune că dacă vrei să schimbi lumea trebuie să începi cu tine însăți. Atunci când te vindeci pe tine, tu, vindeci lumea. Îi oferi mai multă iubire și bunătate. Îi faci pe ceilalți fericiți cu zâmbetul tău. De fiecare dată când faci asta dar și alte lucruri, aparent mărunte, pe care nu le conștientizezi tu salvezi lumea și o faci mai bună.

1. De fiecare dată când alegi să răspunzi în loc să reacționezi

Fieacare dintre noi are butoane care ne dor atunci când ceilalți le apasă voluntar sau involuntar. Ceea ce stă în puterea ta este felul în care te comporți în aceste situații, mai precis dacă acționezi sau reacționezi. Atunci când reacționezi, este posibil să faci ceva ce îți va produce regrete mai târziu. Insă atunci când alegi să răspunzi și să faci un pas înapoi pentru a privi situația ca un observator, ai ocazia să te vindeci și să observi ce anume de fapt te deranjează, ajungând astfel la nucleul problemei.

Citește și:

2. De fiecare dată când răspunzi urii cu blândețe și iubire

Ura și furia nu fac decât să genereze mai multă ură și furie. Cum poți schimba ceva dacă adaugi și mai mult din același lucru în compoziție? Ura este o reacție provocată de o rană adâncă, încă nevindecată. Iubirea , bunătatea și blândețea au puterea magică de a vindeca rănile și de a face viața mai bună.

Citește și:

3. De fiecare dată când faci ziua cuiva mai bună

A face acte aleatoare de bunătate reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a contribui în mod activ pentru a face lumea un loc mai bun. Uneori chiar și acele lucruri mici pot restabili credința cuiva în umanitate. Și chiar dacă asta nu se întâmplă, tu însăți vei fi mai fericită.

4. De fiecare dată când râzi

Suntem pe această planetă împreună, suntem pe același drum. Putem discuta în conradictoriu referitor la cine are dreptate sau la cine greșește însă în planul mai mare al existenței, toate acestea sunt detalii lipsite de importanță. Așadar, de fiecare dată când reușești să râzi te reconectezi la armonia cosmică.

Featured foto by tomertu via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.