Setari Cookie-uri

Herbalife Nutrition România devine noul Partener în Nutriție al Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Herbalife Nutrition România are plăcerea de a anunța cel mai recent contract de sponsorizare cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), în calitate de "Partener în Nutriție".

Începând de astăzi, specialiștii Herbalife Nutrition vor lucra îndeaproape cu echipa de experți medicali și antrenori ai COSR pentru a dezvolta programul de nutriție al Team Romania pe tot parcursul anului competițional. Sportivii vor beneficia de gama de produse de nutriție sportivă Herbalife 24, dezvoltată de echipele științifice ale companiei, folosind ingrediente de înaltă calitate și supuse unor verificări riguroase de asigurare a calității.

Suntem onorați să fim alături de COSR și de campionii săi și să le susținem performanța cu produse de înaltă calitate, bazate pe cercetări științifice, în timp ce se străduiesc să fie cei mai buni. Herbalife Nutrition consideră că sportivii merită cea mai bună nutriție. Sportivii români vor beneficia de un plan eficient de nutriție sportivă - acoperind hidratarea, proteinele, carbohidrații, vitaminele și mineralele cheie”, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria și Bulgaria.

Citește și:

În viața fiecărui sportiv de perfomanță, nutriția joacă un rol deosebit de important în obținerea unor rezultate de excepție. Suntem încântați că Herbalife Nutrition s-a alăturat Familiei Olimpice, pentru a îi susține performanța. Prin intermediul acestui parteneriat, avem un aliat important atât în pregătirea viitoarelor succese olimpice ale sportivilor noștri, cât și în sprijinirea longevității vieții sportive a acestora,” a declarat Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Herbalife Nutrition România are o prezență activă în lumea sportului de peste 8 ani în calitate de sponsor oficial în nutriție al Lotului Național Olimpic de Canotaj al României, al echipei de fotbal FC Farul Constanța și al multiplului campion național la duatlon și triatlon olimpic, Ciprian Bălănescu. La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor și partener de nutriție pentru mulți sportivi și echipe sportive (de exemplu: LA Galaxy, Tottenham Hotspurs Women's Team și Atletico Madrid Femenino). Peste 170 de ambasadori de marcă, echipe și evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial și suntem mândri că am fost sponsori a 5 Comitete Olimpice Naționale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.