Setari Cookie-uri

3 moduri în care cântarele inteligente vă pot ajuta să rămâneți sănătoși

Greutatea este una dintre cele mai importante probleme de sănătate cu care se confruntă oamenii în prezent.

Cei mai mulți dintre noi au auzit avertismentele conform cărora mai multe cauze comune de deces prematur, cum ar fi bolile de inimă, accidentele vasculare cerebrale, diabetul de tip 2 și chiar anumite tipuri de cancer sunt legate de obezitate.

În timp ce gestionarea greutății implică un întreg stil de viață de obiceiuri bune, o parte integrantă este cântărirea. Aveți nevoie de un cântar corporal.

Când nu sunteți mulțumit de corpul, greutatea sau progresul dvs în gestionarea acesteia, urcatul pe cântar este nașpa. Achiziționarea unui cantar corporal inteligent, unul care este conectat wireless la o aplicație care vă ajută să vă urmăriți greutatea, nu numai că vă va ajuta să monitorizați toate kilogramele din gospodăria dvs., dar are și potențialul de a face întreaga familie mai fericită că o faceți.

Citește și:

Ce este un cântar inteligent?

Un cântar corporal inteligent este un cântar electronic pentru baie care măsoară greutatea și alți parametri de compoziție corporală, iar apoi îi trimite wireless la o aplicație sau la un serviciu online care înregistrează automat datele.

Acele alte măsurători includ, în general, grăsimea corporală, apa din corp și, adesea, indicele de masă corporală (IMC). Unele dintre aceste măsurători sunt citiri, în timp ce altele, precum IMC, sunt estimări bazate pe calcule care iau în considerare și înălțimea și sexul.

Ce fac cântarele inteligente?

Sarcina principală a unui cântar corporal inteligent este de a vă înregistra greutatea și alți parametri într-o aplicație care vă permite să vedeți istoricul modificărilor de greutate în timp.

Citește și:

Mai multe persoane pot folosi același cantar smart

ceea ce le face perfecte pentru o familie preocupată de sănătate. Majoritatea cântarelor diferențiază fiecare persoană în funcție de citirile anterioare. Dacă un membru al familiei cântărește în jur de 60 de kilograme, iar celălalt cântărește 140, cântarul își dă seama rapid cine este cine. Dacă două persoane au citiri apropiate, cântarul sau aplicația solicită de obicei persoanei care se cântărește în acel moment să confirme identitatea sa. De obicei, este la fel de simplu ca ridicarea ușoară a unui picior de pe cântar pentru a spune da sau nu, acela sunt sau nu sunt eu.

Un cântar corporal inteligent ajută o familie să își organizeze inițiativele de sănătate, deoarece face ca urmărirea să se facă fără efort. Nimeni nu trebuie să noteze vreodată detaliile cântăririi, deoarece urmărirea se face automat. Tot ce trebuie să faceți este să vă asigurați că bateriile cântarului sunt încă funcționale.

Citește și:

Înregistrarea automată a tuturor cântăririlor este un beneficiu uriaș pentru toți cei din gospodărie pentru revizuirea istoricului greutății. Dar poate fi, de asemenea, extrem de util pentru medicul de familie sau pentru un alt furnizor de servicii medicale care ar putea dori să vadă și tendințele de greutate ale familiei. Dacă cineva din familia dvs. se îmbolnăvește brusc și medicul vă întreabă dacă au existat schimbări drastice în greutate, veți fi în măsură să vă dați seama.

Care sunt avantajele utilizării unui cântar inteligent?

Dincolo de urmărirea greutății, există și alte beneficii ale utilizării unui cântar corporal inteligent:

1. Nu trebuie să vă uitați.

După cum am spus mai devreme, să urcați pe cântar este uneori nasol. Atunci când folosiți un cântar inteligent, nu trebuie să vă uitați dacă nu vreți să o faceți. Greutatea va fi în continuare înregistrată în aplicație, iar dvs. sau medicul dvs. vă puteți uita mai târziu. Tendințele pe termen lung sunt cel puțin la fel de importante ca și cifrele zilnice.

Citește și:

2. Urmărirea greutății în timpul și după sarcină este mult mai ușoară.

Multor oameni nu le place să se confrunte cu cifrele greutății lor, dar imaginați-vă cât de rău ar putea fi dacă hormonii corpului dvs. fluctuează în timpul sau după o sarcină. Unele cântare inteligente au un mod de sarcină care ascunde greutatea de a apărea pe cântar, înregistrând-o în continuare în aplicație. Acest mod dezactivează, de asemenea, funcțiile de compoziție corporală, pe care femeilor însărcinate (precum și persoanelor cu dispozitive implantate, cum ar fi stimulatoarele cardiace) li se spune adesea să nu le folosească.

3. Cântarele inteligente pot crește motivația.

Dacă dvs. și familiei dvs. vă place tehnologia, încorporarea unui cântar inteligent ar putea face de fapt distractiv să înceapă să urmărească greutatea, sau cel puțin să îi motiveze să înceapă. Faptul de a avea o jucărie nouă în casă ar putea da tuturor impulsul de care au nevoie pentru a începe să urce pe cântar în fiecare zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.