Setari Cookie-uri

Advertorial CIOCOLATA VEGANĂ – SĂNĂTATE FĂRĂ COMPROMISURI

Dieta vegană a devenit rapid alegerea multor oameni, fie din motive de sănătate, fie din motive etice. Ce este totuși sigur este că această dietă vine la pachet cu multe beneficii: de la menținerea greutății corporale fără mari eforturi, la reducerea riscului de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare.

Iar partea cea mai bună este că iubitorii de dulce nu trebuie să renunțe la această plăcere: există o multitudine de deserturi vegane delicioase din care pot alege, însă cea mai căutată rămâne în continuare ciocolata.

Ciocolata neagră, vegană, este o alegere sănătoasă, gustoasă, bogată în fibre și minerale.
Iată câteva dintre beneficiile acesteia:
1. Este bogată în antioxidanți ce întăresc sistemul imunitar, reduc riscul de infecții și ajută la prevenirea îmbătrânirii celulare. Contribuie, de asemenea, la vindecarea anumitor boli.
2. Îmbunătățește fluxul sanguin și scade tensiunea arterială – unul dintre compușii regăsiți în ciocolata neagră trimite semnale de relaxare către artere, astfel reduce tensiunea arterial.
3. Ajută la îmbunătățirea sănătății pielii – prin compușii bioactivi ce îmbunătățesc fluxul de sânge către piele și cresc densitatea și hidratarea acesteia.

Cum alegeți cea mai bună ciocolată vegană? Simplu! Cea mai bună ciocolată vegană este cea cu cel mai mare aport de cacao!
În România avem disponibilă o gamă variată de produse din ciocolată vegană în ultimii ani, spre deliciul persoanelor care au optat pentru acest stil de viață. Azi am ales sa vă prezentăm ciocolata vegană PLAYin CHOC comercializată în România în magazinul online www.captaincocoa.ro
În shopul online găsim o gamă variată de ciocolată 100% vegană, fără zahăr, pentru toate gusturile. Toate produsele sunt realizate din boabe fine de cacao din Peru, cultivate în microferme. Aroma specială este dată de păstăile de vanilie organice din Madagascar și untul de cocos din Indonezia. Pe lângă clasica ciocolată neagră, PLAYin CHOC are o gamă de „Milk Chocolates” ce imită ciocolata cu lapte, din masă de cacao, nectar din flori de cocos, cremă de cocos, unt de cacao și vanilie.
Cel mai important este faptul că produsele lor au un raport de cacao solid de minim 70%, astfel concentrând toate beneficiile ciocolatei negre.
Brandul prezintă în portofoliu și o gamă dedicată exclusiv copiilor. Produsele pentru copii conțin ciocolățele organice, fără lactate ce sunt comercializate împreună cu o jucărie de tip puzzle 3D ce trebuie asamblată. Calitatea ciocolatei este apreciată atât de cei mici, cât și de părinții lor, care s-au declarant fanii brand-ului:
Chiar este o ciocolată delicioasă! Este vegană și lipsită de mulți alergeni și nu conține plastic în ambalaj! Bună pentru mine, dar bună și pentru planetă.” – Marius
Am vazut ciocolata într-o cafenea și m-am gândit că este perfect pentru copiii mei. Singura problemă a fost că fetiței mele i-a placut atât de mult, încât a vrut și mai multă ciocolată .” – Patricia
Am fost atât de încântată de produse și de faptul că am găsit și variante pentru adulți, pe lângă cele pentru copii. Ciocolata a fost divină! Cred că cel mai bun dulce vegan ''cu lapte'' pe care l-am încercat.” – Alexandra Ion

Dieta vegană propune multe alternative la alimentația obișnuită, făcând astfel posibil un stil de viață sănătos, fără compromisuri, pentru cei care își doresc să renunțe definitiv la produsele cu proveniență animală.


Kudika
31 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.