Setari Cookie-uri

6 vedete din Romania si-au aratat emotiile reale pe BeReal, intr-o campanie Biosil

Ana Morodan, Emily Burghelea, Nicolle Stanese, Diana Parvu, Marilu Dobrescu si Ana Udrea sunt cele 6 ambasadoare BioSil care raspund provocarii de 7 zile de #EmotiiReale pe BeReal.

Noua retea sociala, BeReal, desemnata aplicatia anului de catre AppStore, este o platforma care incurajeaza interactiunile reale si socializarea nefiltrata.

Promotor al ideii ca frumusetea vine din interior, sub umbrela Emotii fara filtru, BioSil deruleaza in perioada 16 ianuarie- 25 februarie, campania #EmotiiReale, provocandu-le pe femeile din Romania sa se exprime emotional in 2023. Potrivit reprezentantilor companiei, campania isi propune atat un rol functional, ajutandu-le pe femeile din Romania sa isi mentina corpurile tinere, cat si un rol emotional, incurajandu-le pe acestea sa aiba increderea de a se exprima asa cum simt. Pielea, parul, unghiile si articulatiile sanatoase sunt elemente cheie ale unei exprimari de sine increzatoare, iar BioSil isi propune sa inspire femeile din Romania sa-si exprime zilnic frumusetea, asa cum simt si doresc.

Citește și:

BioSil este primul generator avansat de colagen, este 100% vegan, fara organisme modificate genetic, fara coloranti, arome, indulcitori sau gluten. Fabricat in Belgia si premiat international. BioSil® pastreaza rezervele de tinerete ale pielii, stimuland productia de: colagen, elastina si cheratina. In plus, protejeaza fibrele de colagen deja existente impotriva ruperii (care apare odata cu varsta). Formula ch-OSA® are biodisponibilitate crescuta, cu 226% mai mare decat placebo.

Manifesto-ul de la care am pornit ideea campaniei il reprezinta faptul ca intr-o societate care ne invata sa nu ne exprimam emotiile, sa nu ne enervam, sa nu fim triste, si uneori poate nici sa ne bucuram prea tare, avem nevoie de autenticitate si emotii fara filtru. Am numit campania #EmotiiReale tocmai pentru a le incuraja pe femeile din Romania sa aiba increderea de a se exprima asa cum sunt si simt ele. Desigur, odata cu trecerea timpului, corpul nostru se modifica, dar modul in care alegem sa ne exprimam nu trebuie sa se modifice si el. Avem nevoie sa ne exprimam liber, cu tot corpul, in fiecare zi, iar inaintarea in varsta vine si cu o constientizare extraordinara. Putem sa fim tot mai mult noi, asa cum suntem, cu bune, cu rele, perfect de imperfecte si sa investim tot mai multa energie in cine suntem versus in ce cred altii (Teodora Bonea, Copywriter @CirclesColab).

Citește și:

Astfel, BioSil a lansat provocarea #EmotiiReale, in care ambasadoarele campaniei posteaza in fiecare zi pe platforma sociala BeReal, impartasind experientele lor legate de nevoia de a te exprima emotional cu tot corpul si de fi tu insati, atat pe retele sociale cat si in viata de zi cu zi. Campania se desfasoara sub forma de leapsa pe parcursul celor 6 saptamani, in fiecare saptamana contul fiind preluat de o noua ambasadoare.

In fiecare zi, la o anumita ora, aleasa de catre BeReal, aceeasi pentru toata lumea, aplicatia te anunta ca ai 2 minute sa postezi un BeReal, adica o fotografie duala, front-back, cu ce faci tu atunci. Si doar daca postezi tu, poti vedea ce au postat si ceilalti. Timp de 6 saptamani, avem un ambasador de brand pe saptamana, postand cate o poza pe zi pe BeReal Biosil, insotita de o descriere foarte succinta legata de emotia zilei (Oana Preda, Group Account Director @CirclesColab).

Citește și:

Fotografiile sunt impartasite de reprezentantele brandului in fiecare zi, iar la finalul lunii februarie, BioSil organizeaza o sedinta foto-video cu cele 6 ambasadoare si castigatoarea desemnata in cadrul campaniei. Cu ajutorul celor 7 femei, Biosil creeaza albumul #EmotiiReale, cu fotografii personale pentru fiecare beneficiu – piele, par, unghii si articulatii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.