Casa de suflete.E inalta?

Blogurile Kudika

sfarsit de toamna kudika_1041348 la 17 Noiembrie 2020, 22:16
eleganta si incaltamintea kudika_1041301 la 2 Noiembrie 2020, 00:08
cu gandul la moda kudika_1041299 la 1 Noiembrie 2020, 22:40
cumparaturi preferate kudika_1041296 la 1 Noiembrie 2020, 18:11
e iarna kudika_1041186 la 4 Octombrie 2020, 14:31
schi kudika_1041182 la 3 Octombrie 2020, 23:11

Centrare sugestiva pe o anumita stare de spirit.Motivul nu e reliefat,ci i se estompeaza conturul. Cu nervi de primavara si o atentie elementara precum un ceai cald,incerc sa ii anihilez panica.
Imi plac oamenii...sub orice forma,dar imi place sufletul lui in mod special. Sufletul lui instrainat de ceea ce face si ce nu spune,cu rataciri fara sens si dorinte de evadare din maini blonde,cu tot cu contrastele-i evidente ascunse prin tablouri asimetrice si zugraveli proaste.
Ma pierd in scenografii suprarealiste,complic datele,ocolesc miezul problemei.Uite-ma cum rasucesc obiectele si ma desfac,incalt realitatea,ma refugiez in imagini si imaginar,ma adapostesc intre umbrela si masina de cusut si-mi iau avant spre acest decor sofisticat de delicioase cadavre pe masa de operatii,intre draperii si delicii. Suprarealismul e mai mult decat o simpla teorie. Iarta-ma daca uneori sunt prea rece,analitica si logica. Is it possible you were hurt more than me?
Fac rationalizari mult prea depasite,stiu, Dizolvare,inecare,artificialitate si superficialitate intensa,inadaptabilitate.
Uite contactul nostru cu fapta. Am facut ceva nefacut? Parca avem un limbaj propriu si noi,cei care il vorbim,suntem legati de un secret comun care ne lipeste ca superglue-ul,dar ne pierdem prea mult in detalii,intrebari stupide si disecari de cuvinte ale unor fraze mult prea evidente. Cuvantul tau pentru mine,e doar o expresie a faptei. So scream,baby,scream.
Pot. Vreau. Stiu?
Si daca...(ce enervant  iar nu mai scrie pixul !! cred ca treb sa schimb pasta :-?).

Voteaza:
Rating curent: (3 voturi)
 
Avatarul lui Calandrinon
Calandrinon a scris pe 30 Ianuarie 2010, 22:54

asa este...trebuie sa apreciem oamenii dupa suflet in primul rand...si nu numai dupa aspecte perene. frumos ;)

Avatarul lui RDiana
RDiana a scris pe 30 Ianuarie 2010, 23:21

Da...pacat ca unii oameni te caracterizeaza la prima vedere nu mai asteapta sa vada si ce este in interiorul sufletului..Pacat !! Multumesc de comentariu !!:*

Avatarul lui Lumos_Forever
Lumos_Forever a scris pe 31 Ianuarie 2010, 08:09

...,,Imi plac oamenii...sub orice forma,..''daca nu ti-as fi citit comentariul anterior , as fi crezut si as fi spus ca te caracterizeaza idealismul tineretii si te-as fi rugat sa ai grija ,sa fii atenta la cata superficialitate este in jurul nostru...Uitam cu cine stau de vorba...Mi-a adus aminte insa comentariul de mai sus ! Esenta ,se pare ca ai prins-o ! si te-a convins !Asta-i viata ,si lumea in care traim...din pacate , ai constientizat asta...atat de devreme !

Avatarul lui GYPSI
GYPSI a scris pe 2 Februarie 2010, 16:37

Nu vi se pare ca,in ultima vreme ,lucrurile se fac doar de forma, de fatada( ca sa vada celalalt cat de grozav sunt eu),unii oameni gandindu-se prea mult la aparente la aspectul exterior care de multe este inselator...Daca s-ar cauta mai mult ceea ce este adevarat in fiinta noastra,ceea ce conteza cel mai mult si anume faptul de o fi inainte de toate om,am fi mai castigati!Totul se face sub presiunea imediatului,a dorintei de castig de a sti cat mai multe,de a accede la o pozitie superioara,dar cati dintre noi ne-am oprit o clipa sa reflectam la noi, la sensul vietii la ceea ce vrem noi cu adevarat.Oare toate aspectele exterioare,oare toate mastile noastre conteaza atat de mult?Sunt obisnuita sa privesc oamenii pana in strafundurile fiintei lor...Spunem ca nu avem timp de reflectie pentru noi insine,spunem ca suntem cei mai grozavi, dar oare chiar asa o fi?

Avatarul lui RDiana
RDiana a scris pe 2 Februarie 2010, 16:46

Asa este.Unii oameni au uitat sa priveasca in adancul sufetului...Se limiteaza doar la ceea ce vad la aspectul exterior....de cele mai multe ori au de pierdut pt. ca refuza sa vada si INTERIORUL ..Multumesc pt.comentariu..!:*:)

Avatarul lui kudika098645
kudika098645 a scris pe 2 Februarie 2010, 22:00

Am devenit doar niste bieti actori, pe scena vietii noastre.

Postare comentariu