Setari Cookie-uri

aratam extraordinar cu miscare, dieta si tratamente corporale

Chiar daca ai trecut printr-o perioada de ingrasare pentru ca ai fost insarcinata si a trebuit sa faci unele sacrificii.acum e timpul pentru tine.Nimeni si nimic nu trebuie sa-ti spune cand sa faci ceva pentru tine.Avem nevoie mai tot timpul aratam bine.O simpla angajare cere chestia asta.Si daca avem un copil ce?Nu putem fi o mamica frumoasa si sanatoasa,sa moara de ciuda liceeanca "aia" plina de fite machiaje si rimeluri.Eu va propun sa facem front comun si orice idee sltralucita in ce priveste silueta noastra sa o expunem in aceasta mica rubricuta...sa nu mai foim cursorul prin toate paginile de net.Eu una din fericire stiu si unde si cum si de ce trebuie sa aratam bestial.
ASTEPT SA MA INTREBATI CA PE CUVANT CA VA RASPUND!
kymy
Postat pe 15 Noiembrie 2007 17:11
cum sa fac sa slabesc?am incercat cu tablete dar mi-e rau de la ele... vreau doar sa am un abdomen frumos si eu... multumesc.mirela
diavola16
Postat pe 2 Decembrie 2007 15:25
Cine stie despre exercitiile Pilates si mi le poate trimite pe mail:cristinudza_rak@yahoo.com , eu sunt din Sb.MS!!!!!!!11
cristinudza_rak
Postat pe 12 Decembrie 2007 18:25
eu am facut 14 ani dans modern...dupa ce m-am lasat m-am ingrasat ptin,apoi cand am plecat la facultate am slabit vreo 10 kg f repede...acum dc mananc ceva in plus sau dupa ora 4-5-6 se pune f repede...as vrea sa ma duc la sala dar uneori nu am timp deloc,si cum as putea tine o dieta la serv fara sa-mi omor stomacul cum am facut-o pana acum!
lydia23
Postat pe 19 Decembrie 2007 13:05
Ma inscriu in randul celor care s-au ingrasat dupa o sarcina! Si ma mai inscriu in randul celor care din cauza plictiselii si statului in casa cu copilul nu are altceva mai bun de facut decat sa rontaie cate ceva ...incontinuu. Ce motivatie sa am cand ies atat de rar din casa fara copil si atunci nu am timp sa ma gandesc la mine ca si atunci alerg dupa el...?Numai cand sunt in momente (rare) de liniste imi aduc aminte ce bine aratam inainte si ce grasa sunt acum si ca nu ma mai incape nimic si totul s-a schimbat! As vrea sa slabesc, dar nu sunt motivata! Mie imi trebuie un motiv clar, nu retete... adica si retete, daca sunt usor de respectat!

Postat pe 3 Ianuarie 2008 13:22
BUna fetelor...eu sunt cam noua p aici :D ma puteti ajuta si pe mine cu o reteta de slabit dar nici kiar drastica :D .........mersi anticipat si astept raspunsuri ....sper sa nu ma evitati
alina_luminita
Postat pe 3 Ianuarie 2008 23:17
Fetelooooor ajuta ti ma si p mine :((( vreau sa stiu si eu cum se procedeaza cu inpaketarea in folie de aluminiu blah blah si apoi transpiri blah blah cam cum stau lucrurile ...pls pls plssi vreau si eu un raspns dak se poate :(( k nu stiu ce sa mai fac in ultima vreme sa dau jos makr 1 kg.poop
alina_luminita
Postat pe 7 Ianuarie 2008 23:52
alina luminita uite si eu ma gandeam k dc as putea sa slabesc fara sa fac miscare ar fi tare bine!!!sportul...fa-ti un abonamnet la sala,alearga pe banda,bicicleta...tre sa tii cont k nu trebuie doar sa scada doar kg ci trebuie si musculatura tonifiata k sa nu arate k gelatina :D,eu mi-am facut abonament la sala de vreo 3 sapt si chiar ma simt f bine,energik si nu neaparat k am slabit la kg ci pur si simplu ma simt mai bine!si binenteles mai conteaza si alimentatia...eu am inceput sa mananc mai multe fructe,orez cu legume,in fine mancare mai usoara...succes
lydia23
Postat pe 9 Ianuarie 2008 10:11
fetelor am probleme cu greutatea dar chestia e ca nu pot sa ma mentin numai prin a face sport, faza e ca am nevoie d un tratamnet nutritional si am auzit d niste produse d la herbalife...voi ati auzit d firma asta??pls rasp poop
rose4raluka
Postat pe 13 Ianuarie 2008 23:49
draga raluca.,sa nu incerci acele pastile de slabit herbalife pt.k iti vor distruge stomacul,mai bine mergi la un nutritionist pt.o reteta sau incearca impachetarile dak ai posibilitatea ;))
isabelle83ro
Postat pe 14 Ianuarie 2008 10:33
eu am auzit f multe cazuri in care s-au luat pastile de slabit,au avut rezultat dar apoi cresterea in greutate a fost imensa...sunt de acord cu isabelle83!
lydia23
Postat pe 14 Ianuarie 2008 12:41
hmm pastile?nu cred ca sunt sanatoase...eu cred ca putin sport combinat cu un regim..si nu unul dur ..adica mananc si carne si paine iar la asta adaug multe fructe si sucuri de lamaie, morcovi,portocale naturale (facute acasa) nu cele din comert, iar dupa ora sase fara mancare..daca e chiar neaparat sa mananc , ceva usor un mar , o salata sau carne fiarta etc..da rezultate..iar sport daca nu am timp inainte de a dormi un set de abdomene cu flotari, merge si asa ..
dyaaa
Postat pe 14 Ianuarie 2008 15:01
Pastilele de slabit sunt chiar o prostie! E mai rau chiar decat sa iti infometezi stomacul.Eu sunt convinsa ca cele mai bune rezultate le dau urmatoarele: fructe si legume crude,cel putin ½ kg pe zi,apa multa si mers pe jos in ritm mai rapid, ca si cum te-ai grabi. Momentan si eu am vreo 3-4 kg in plus pt ca am ajuns sa fiu sedentara (locuiesc momentan in Suedia si nu am loc de munca pt ca nu vb limba si stau mai mult in casa) si nu am vointa necesara sa dau jos kg in plus.Dar stiu ca in momentul cand voi avea si servici lucrurile se vor schimba in bine si voi fi ca inainte: supla!
emyia
Postat pe 15 Ianuarie 2008 15:28
cea ce va voi spune acum este din proprie experienta(testat de mine)...in ciuda tuturor sfaturilor de a nu incerca sa slabesc cu pastile am apelat totusi la herbalife in urma cu 1 an de zile.Cand m am hotarat sa pelez la herbalife eram chiar disperata sa slabesc,si am riscat.Si nu mi pare rau.In primul rand pt toata lumea herbalife sunt produse naturiste( au si chimicale pe acolo ca de...nu se poate fara)si nu le poti lua fara sa consulti un specialist inainte...pt ca nu s egasesc in farmacii...le iei direct de la reprezentanti care nu ti le dau fara un consult inainte.Reprezentantul iti explica cam ce ar trebui sa iei,,,te intreaba de toate bolile de care ai suferit...daca ai celulita,,vergeturi ...etc...si bineinteles iti recomanda si miscare(peste care eu am sarit)La mine a dat rezultate:am slabit 10kg in 3 luni dupa care am pus inapoi intr un an 3kg si asta pt ca nu fac sport deloc..sunt constienta ca daca as fi facut si miscare ar fi avut efecte si mai bune.Efecte secundare la mine nu au fost.Acum depinde de fiecare.,dar avand in vedere ca totusi nu le luati de capul vostru ,adica la 2 saptamani reprezentantul care ti a facut fisa te suna si te intreab acum te simti ,,,,daca esti multumita ,...etc...eu zic ca ar trebui sa fie ok.Singurul lor dezavantaj este ca sunt putin cam scumpe(in jur de 150$/luna......ceea ce am luat eu....si pt celulita si pt vergeturi...si detoxifiere ...si pt slabit,,shak uri).Totul consta in niste shakeuri pe care le beti unul dim in loc de mis dejun si unul seara in loc de cina...la pranz 2feluri de mancare -absolut ce vrei(inclusiv paine) dar cu limite evident....nu sa te indopi sa nu te mai poti ridica de la masa(cum faceam eu uneori:P...ddar...nu mancam mancaruri grase...)Si daca va puneti problema ca nu va vor tine de foame cele 2 shakuri sa stiti ca va inselati....chiar nu simti pic de foame .....Uonora e posibil sa vi se para drastic...dar eu chiar eram diperata chiar ma deprimam din cauza asta....pt ca singura cu regiomurile vechi nu mai acveam rezultate.Daca va hotarati ...eu va urez succes:)

Postat pe 15 Ianuarie 2008 22:33
poy..pastilele pt.slabit nu sunt potrivite pt.oricine...unii pot avea reactii adverse. ;)
isabelle83ro
Postat pe 15 Ianuarie 2008 23:15
imediat dupa casatorie..respectiv acum un an jumatate...m-am ingrasat foarte rau. L amine a fost de vina stresul, anul 2007 a fost un an cumplit ptr mine.
Arat groaznic. Sunt o epava si nu am decat 25 de ani.
Cei care ma cunosc sunt socati...din tipa blonda si sexy...am devenit o simpla femeie casatorita fara pic de ambitie si total dezinteresata de aspectul sexy.
Asta pana in momentul in care am primit reprosuri din partea sotului...SI ARE DREPTATE!
Multe dintre noi nu avem timp suficient...stiu asta. Ceea ce am facut iainte de sarbatori a fost sa merg la sala si sa ma abtin de la anumite mancaruri. Am fost si la nutritionist, dar mi-a fost foarte greu sa urmez dieta recomandata.
Am reusit sa pierd 4 kg intr-o luna..stiu e putin..dar nu am tinut un regim strict. Am facut sport de 3 ori pe saptamana si am evitat mancarurile grase, painea, dulcurile.
Nu trebuie sa ne abtinem, sa ne infometam..ci doar sa renuntam la anumite produse. Eu sunt o pofticioasa si totusi am reusit sa ma abtin.
Vreau sa adaug ca am probleme de sasnatate de cand m-am ingrasat. Respir greu, ma misc greu..daca merg la cumparaturi simt ca lesin pe strada.
Ambitie...trebuie ambitie...
Tin sa mentionez ca pe langa servici si casnicie mai am si facultate. Cu toate astea mi-am facut timp si pentru sala.
Am prietene care au slabit 15-20 de kg. Ptr ca au avut ambitie.
hamade79_elena
Postat pe 16 Ianuarie 2008 17:14
sa stii elena k ai dreptate si k totul tine de ambitie...te poti infometa si apoi kg pierdute sa le pui f usor inapoi si poate chiar mai multe,poate si pastilele sunt bune dar poate nu se potrivesc oricarui organism.eu am vazut un caz la tv,un tip care avea vreao 100 kg vroia sa slabeasca si aluat niste pastile,a slabit omul dar dupa vreo 4-5 luni i s-a declansat galnda tiroida (parca asa se numeste,sper sa nu gresesc) si in loc sa fak 100 de kg cate avea inainte sa ia pastilele s-a ingrasat 250kg,abia se putea misca...fam i-a improvizat un pat,au scos usile din casa pt k nu incapea...si eu vreau sa slabesc vreo 5-6,dar in primul rand as vrea sa-mi tonific musculatura,recunosc k m-am ingrasat datorita sedentarismului si alimentatiei neadecvate,acum am inceput sa mananc multe fructe,seara legume cu orez fara paine,sau tot fructe,insa am o singura problema:nu pot sa beau 2l apa pe zi nici macar 1L...
lydia23
Postat pe 17 Ianuarie 2008 09:44
ai putin de dat jos lydia...eu am de dat 15-17 kg...luate in max 3 luni
eu pot sa beau apa numai atunci cand am sticle de 0.5 sau 1l...in felul acesta masor si ma ambitionez..
dar daca nu-mi cumpar apa plata...nici nu imi este sete..
hamade79_elena
Postat pe 17 Ianuarie 2008 17:46
sa stii k ma gandeam si eu k dc as lua sticle de 0.5l mi-ar fi mai usor sa beau atata apa si mi s-ar parea mai putin...cred ca asa o sa fac!!
lydia23
Postat pe 18 Ianuarie 2008 16:09
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/16460/Cum-slabim-.html
NICOLETA_RADU
Postat pe 9 Februarie 2008 01:14
Buna la toata lumea!!!
Si eu ca si multe dintre voi am incercat orice ca sa slabesc: Herbalife, Reductil, etc. si asa e slabesti foarte mult cu aceste medicamente dar daca nu ai ambitie dupa sa te abtii si sa-ti urmaresti greutatea...si uite asa m-am regasit din nou cu vreo 17 kg pe care reusisem sa le dau jos.
Dar acum am ajuns la concluzia ca e timpul sa-mi impun un nou stil de viata care sa includa un stil de viata echilibrat ( legume, fructe, lactate, gratar si sport ) pt ca doar asa voi slabii sanatos si voi putea sa ma mentin, deci ascultati-ma pe mine: nu mai aruncati banii pe geam si in plus ca bonus va mai alegeti si cu alte probleme de sanatate: depresii, probleme cu tiroida, etc.
Va pupik pe toate si pe toti si va doresc bafta tuturor!!
fdgfhfg
Postat pe 16 Februarie 2008 15:37
buna eu sunt consultant wellness si cel mai bine daca vrei sa slabesti sau sa iti menti forma fizica e bine mai intai sa consulti un specialist si sa stabilesti cu el ce dieta trebuie sa ti de exemplu eu la clienti mei le ofer la fiecare un program special in parte pentru ca o dieta se aplica in functie de varsta inaltime greutate si sex daca vrei mai multe detali ma poti contacta la adresa mea de email besliu_mihai_marian@yahoo.com pentru ca mie imi place sa ajut persoanele uite de exemplu firma la care lucrez in luna martie ofera o evaluare a stari de sanatate gratuita
besliu_mihai
Postat pe 3 Martie 2008 15:07
ce spuneti de asta? a incercat cineva vreun tratament de felul acesta?
http://www.mayra.ro/frumusete-si-sanatate/estetica/tratamente-corporale-noutati-si-inovatii.html
elena_star
Postat pe 12 Martie 2008 16:59
Cred ca cel mai bine e sa invatam sa ne hranim sanatos. Pentru ca putem tine o dieta cateva saptamani si slabim, dar daca revenim la aceleasi obiceiuri culinare, cred ca e in van. Vazusem niste creme anticelulita, dar m-am gandit de ce sa cheltui atata pe ele, stiind ca eu beau sucuri, mananc parizer.. Eu zic ca sunt destul de bine, am 1.65 si 57 kg, dar ador batoanele de ciocolata. Nu as fi grasa, dar am celulita. Si stiu ca e din vina mea, stiu ca ar trebui sa ma abtin de la mancarurile astea daunatoare. Tot progresul meu consta in faptul ca am renuntat la chipsuri. Bafta si pupici!

Postat pe 26 Mai 2008 13:10
fetelor mi-am facut cont pe HEALTHY si am gasit filmulete cu exercitii pilates acolo. de vreo luna jumatate prestez si mi-e mai bine decat atunci cand mancam cat e ziulica de lunga doar salata de varza cu morcov.am si eu o obsesie cu kg. dupa ce am ajuns de la 55 la 51 amu vreau 49 ca arunci cand aveam 25 de ani. de ,femeie...

Postat pe 26 Mai 2008 13:23
Bravo tie ca ai reusit. Dar am vazut si eu in filmulete astea ca se recomanda sa le faci sub indrumarea unui specialist, ca altfel nu au efect. E vorba de respiratie, habar nu am. Dar daca zici ca la tine au efect, inca o data felicitari, si poate ne-am apuca si noi.:)

Postat pe 26 Mai 2008 13:39
buna fetelor!eu am 57 de kg!vreau sa dau jos 7 sa ajung la 50!mananc iaurt,fructe salata dar...as vrea sa stiu mai precis cum le pot da jos!sa nu uit a preciza ca sportul nu e una din prioritatile mele pt ca nu am timp pt el!vreau sa-mi spuneti o dieta!
Lexxya
Postat pe 5 Iulie 2008 09:06
buna.eu vb din experienta proprie.am un baietel de 2,5 ani si la sarcina am luat 20 de kg(aveam cind am nascut 72 de kg).dupa am slabit si pot spune ca sint mai slaba decit inainte am 50 de kg dar fara sa ma infometez pt ca iti distrugi sanatatea si in acelasi timp nu mai poti face fata activitatilor zilnice.maninc sanatos adica multe fructe salate si carne sau peste la gratar sau teflon,masaj am facut de 2 ori pe saptamina acum fac decit o data ca nu mai am de ce,iar miscare fac cu cel mic care ma alearga de ma rupe.cu ambitie si mai ales cu intelepciune ca sa nu te distrugi poti reusi.

Postat pe 5 Iulie 2008 09:09
De ce peste tot se vb despre cum sa slabesti dar mai nicaieri despre cum sa te ingrasi? Faza cu mananca bine si la ore regulate nu merge credeti`ma am incercat tot ce e posibil si fara rezultate.
blue_soul
Postat pe 7 Iulie 2008 10:19
...vreau si eu sa slabesc rapid si vizibil??? :( ..am cateva multe kg in plus si incep sa ma simt nasol ...as incepe de undeva,dar nush de unde ....de cate ori a fost "de maine incep" ,am inceput si eu sa ma plictisesc ...la un moment dat,alergam cate o ora-doua dupa ore ...dar nimic si m-am descurajat foarte mult..pt ca obosiseam foarte repede si nu mai aveam nici un chef,dar ma straduiam ...
chiar vreau sa incep de undeva,dar nush de unde ..pls,unele sfaturi
si inca ceva...am fost mai de multishor la un doctor si mi-a zis ca am multa apa si sare in corp ...initial,ar trebui sa transpir ca sa elimin toate astea,nu??? ..dar nu vad nici un rezultat ...offf :((((
wild_angel
Postat pe 9 Iulie 2008 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Despre celulita si zatul de cafea 109 De la: gilili 3 Septembrie 2013 12:59
Vand pastila de slabit ARPFARM 1 De la: hospital 18 Martie 2010 10:03
cum pot slabi din nou ? 17 De la: dana_romos 28 Ianuarie 2010 12:36
slabiti dansand! curs gratuit de tango argentinian la Iasi! 1 De la: TangoFeliz 25 Noiembrie 2010 19:08
Vreau sa slabesc repede si usor! 45 De la: Andra_______________ 23 Ianuarie 2015 07:50