Setari Cookie-uri

petnru un par frumos

stie cineva ce tratamente naturiste as putea sa aplic pentru ca parul meu sa nu mai cada?

Postat pe 29 Ianuarie 2008 01:45
da draga mea .....de curind am facut un tratament
o crema pe baza de petrol are si alte uleiuri in ea
o cumperi de la plafar.......
miroase tare a petrol ...
dar in schimb e deosebit de buna ...
la mine sia facut efectul la a 4 spalere....imi cadea f tare parul si cind il spalam si cind ma pieptanam
acum sia revenit ..si mia dat si stralucire parului
iti recomand tratamentul acum iarna..poti sa fol un sprei de par dupa, ca sa nu miroase...
powere_of_love9
Postat pe 29 Ianuarie 2008 12:43
si eu am avut aceeasi problema cu picatul parului...dar am rezolvat-o cu samponul de la aloe vera e tare bun dar trebuie sa ai rabdare...il aplici si-l lasi 5 min sa actioneze ca si o masca...dupa o luna ai sa vezi k parul tau incepe sa se regenereze..asta iti garantez eu
sliz
Postat pe 29 Ianuarie 2008 15:46
si eu am avut problema asta si din fericire parul mi se regenereaza. eu m am tuns mai scurt, am schimbat samponul si am ales unul pe baza de plante de la elmiplant. stiu ca nu e bine sa folosim mereu acelasi sampon, balsamul(sau masca pt par) de asemenea este foarte important, cred ca cel de la l'oreal e cel mai bun, depinde de firul de par. cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui specialist.

Postat pe 23 Februarie 2008 18:13
este la farmacie o solutie se numeste chel stop si de asemenea un sampon se numeste sapun moale.combinate vor da rezultatul dorit,dar inca ceva sa sti ca primavara si toamna caderea parului este ceva natural...

Postat pe 25 Februarie 2008 19:22
La salonul unde ma duc se aplica diferite tratamente Joico care sunt super bune. Au preturi super ok.
Eu am fost sa ma tund si mi-a facut si un tratament.
Nu stiu daca are ea mana buna sau tratamentul ok. Dar nu mai imi cade parul.
Daca vrei sa incerci vorbeste cu Irina -JOELLE 0723377280

Postat pe 26 Februarie 2008 17:40
Cand m-am decis asupra produselor de ingrijire a parului in primul rand am incercat sa inteleg cat mai bine compozitia inscrisa pe eticheta. Chiar daca am produsele mele preferate, tot mai incerc si altceva dar am mereu aceleasi criterii de selectie:
- conservantii (parabeni) sa fie pe ulima pozitie
- ingredientii activi sa fie printre primele pozitii (aloe, henna, proteine din lapte de iapa sau lapte de capra, uleiuri vegetale etc.)
- substantele de curatare / spumare sa fie de natura vegetala
- parfumul sa fie dat de extractele naturale (uleiuri esentiale de ex.)
- sa nu contina substante chimice de sinteza
E drept ca asta cere ceva timp pentru informare dar merita pentru ca aceste reguli le aplic la orice produs cosmetic cumparat.
Obligatoriu caut referinte despre firma producatoare si ma sfatuiesc cu specialisti pe care ii cunosc si ma cunosc de multa vreme.
Ultima "cucerire" personala in conditionarea parului meu (cret si foarte des) este folosirea apei cu uleiuri esentiale de foarte buna calitate si a uleiurilor BIO presate la rece pentru uz cosmetic, dupa o reteta recomandata de un specialist in aromaterapie. Mai natural ca asta si mai simplu nici ca se poate. Sper ca v-am trezit interesul!
ClubPi
Postat pe 27 Iunie 2008 22:45
am avut si eu o perioada cand imi cam cadea parul...am rezolvat-o ! samponul FOLTENE este cel mai bun, se cumpara de la farmacie, costa mai mult, dar face toti banii. varianta pentru energizare mi-a fost mie potrivita, insa exista si pt par vopsit, uscat etc au game diferite, pentru barbati si femei. recomand cu incredere.
Lydiah
Postat pe 8 Iulie 2008 03:52
si samponul Aloe Vera ce pret are?

Postat pe 14 Iulie 2008 17:26
ULEI DE RICIN CU ULEI DE MASLINE IN CANTITATI EGALE APLICAT LA RADACINA FIRULUI DE PAR, INAINTE CU 2 ORE DE SPALARE
nisip
Postat pe 14 Iulie 2008 19:58
crema cu petrol si plante e foarte buna,o folosesc si eu si nici macar nu e scumpa!merita!
caty2407
Postat pe 18 Iulie 2008 22:05
si mai nou mi-am luat un sampon ptr copii!e mai ok!
caty2407
Postat pe 18 Iulie 2008 22:06
am avut site-ul pt hemel si brosuri dar acum nu le mai am, imi poate trimite cineva adresa sau linkul?

Postat pe 19 Iulie 2008 15:22
va recomand o masca pregatita in casa din 2 galbenusuri de ou, o fiola de ulei de ricin , una de vitamina A, putin ulei de masline si un pic de alcool. Masca trebuie aplicata pe toata suprafata scalpului cu 2-3 ore inainte de spalare odata pe saptamana. Sa se repete procedeul pana se simt rezultatele dorite.
alinuff
Postat pe 19 Iulie 2008 16:19
De la: romonti, la data 2008-01-29 01:45:47stie cineva ce tratamente naturiste as putea sa aplic pentru ca parul meu sa nu mai cada?

Postat pe 21 Iulie 2008 12:45
uite de exemplu araboaicele folosesc din cele mai vechi timpuri pentru parul lor gaz si credeti-ma au un par minunat si nici nu le cade

Postat pe 24 August 2008 10:40
buna powere,
spune-mi si mie te rog cum se numeste tratamentul asta cu petrol pe care l-ai cumparat de la plafar?
mercic
ivanlarisa
Postat pe 25 August 2008 00:20
joico? glumesti
KoZmYna
Postat pe 5 Septembrie 2008 05:06
pentru un par sanatos cel mai recomandat este sa fie tunse varfurile ,nu mai mult de un cn la 2 luni,preferabil facut de aceasi mana pentru a pastra forma si a aveta dezastrele.un balsam trebuie aplicat dupa fiecare spalare,un mare secret este sa fie parul sters,un pic tamponat cu prosopul inaintea balsamului,si la uscare sa nu fie agresat deloc cu prosopul.ttrebuie uscat cu delicatete.asta este una din cauzele majore ale varfurilor tocite. PROSOPUL.
PARE BANAL DAR CELE MAI MULTE PROBLEME AU REZOLVARI FOARTE SIMPLE

Postat pe 6 Septembrie 2008 13:44
extraordinar samponul natural de coada soricelului .natural
lalylaly
Postat pe 6 Septembrie 2008 16:17
Incearca masti naturale care ajuta mult:
1. pt par uscat:
- o lingura mare de miere de albina
- 2 galbanusi de ou
- o lingura de ulei de masline
- o lingura de vitamina A( farmacie)
Tot se amesteca bine si se pune masca pe par. Se tine 2 h apoi se clateste bine cu apa calda. Daca doar capetele sunt uscate se aplica pe capete.
2. pt par gras:
- o lingura de miere de albina
- 2 galbanusi de ou
- o lingura de masline
- o lingura mare de zeama de lamaie
- 2 linguri de coniac sau vodca (tarie de 40 grade)
Se amesteca si se pune pe par de la radacina parului. Se tine minim 2 h. Se clateste f bine cu apa calda, nu fierbinte.

Dar pt un par frumos trebuie sa-i dati energie si din interior si luati un complex de vitamine cum ar centrum...Ca, Mg, vitaminele B(care ajuta la stres)... si fa si masti naturale. Ai sa ai rezultate f bune.

O solutie mai puternica pt caderea, intarirea si regenerarea parului e Yuda Pilatory, aveam de vanzare, la momentul dat nu mai am, s-au terminat, dar am sa am peste 15 zile, daca o sa te intereze scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com

Bafta multa!!!!
merycam
Postat pe 20 Septembrie 2008 11:55
De la: powere_of_love9, la data 2008-01-29 12:43:35da draga mea .....de curind am facut un tratament
o crema pe baza de petrol are si alte uleiuri in ea
o cumperi de la plafar.......
miroase tare a petrol ...
dar in schimb e deosebit de buna ...
la mine sia facut efectul la a 4 spalere....imi cadea f tare parul si cind il spalam si cind ma pieptanam
acum sia revenit ..si mia dat si stralucire parului
iti recomand tratamentul acum iarna..poti sa fol un sprei de par dupa, ca sa nu miroase...

cumva e vorba de crema de la viva natura sau ceva de genu?am auzit foarte multe despre aceasta crema si as vrea sa o incerc si eu
nikoletaaa
Postat pe 8 Octombrie 2008 10:32
De la: raniah, la data 2008-08-24 10:40:46uite de exemplu araboaicele folosesc din cele mai vechi timpuri pentru parul lor gaz si credeti-ma au un par minunat si nici nu le cade


Nu numai araboaicele - bunica imi dadea cu gaz din belsug cand eram mica.
Kathara
Postat pe 21 Octombrie 2008 14:08
salut! ma numesc ina rachita si ma ocup de marketing la cosmetic plant. cu toate acestea, nu vreau sa fac recomandari asupra produselor neincercate de mine. tocmai postasem pe un alt thread, dar vad ca subiectul e cam acelasi

vazand ca marea majoritate dintre voi optati pentru tratamente cat mai naturiste, mi-am zis sa sar si eu in discutie. sincer, si eu cred in mastile facute in casa, ceaiurile, decocturile, numai ca eu nici in ruptul capului nu as avea timp sa le fac si sa le folosesc. in acelasi timp, ce e de larg consum evident nu e de nisa, formulele existente nu se adreseaza specific anumitor probleme. dermatocosmeticele din farmacii se considera a fi bune, dar si pretul, in general e cam piperat.
de aceea va propun un produs bazat pe extracte naturale, pe care il puteti gasi in farmacii si magazine naturiste in toata tara, ieftin, testat de mine si care mai e si eficace, pe deasupra, ca pana la urma asta conteaza. in caderea parului, trebuie totusi avuta grija la cauzele interne si la stres, acesta fiind cel mai important factor, altfel produsele nu vor avea efectul scontat.
Lotiunea pentru ingrijirea parului de la Cosmetic Plant stopeaza caderea acestuia si tonifica scalpul datorita actiunii principiilor active din plante cu efect benefic in microcirculatie. Cele 7 plante folosite sunt: brusture, urzica, rozmarin, coada calului, nuc, mesteacan si ardei iute. de asemenea, formula contine acid salicilic si mentol. Astfel, lotiunea accelereaza regenerarea celulara, are efect antiinflamator si antipruriginos. Metoda recomandata de aplicare este zilnic, dimineata si seara, masand pielea capului cu ajutorul unui tampon de vata imbibat in solutie. Mie neajungandu-mi timpul, am recurs la a ma masa cu lotiunea direct din palma dupa ce imi spal si clatesc parul, nemaiclatind dupa.
Pretul de vanzare al unui flacon de 200 ml ar trebui sa fie undeva in jur de 7.50 lei.
va stau la dispozitie pentru orice intrebari.
Ina_Rachita
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:33
De la: Kathara, la data 2008-10-21 14:08:47
De la: raniah, la data 2008-08-24 10:40:46uite de exemplu araboaicele folosesc din cele mai vechi timpuri pentru parul lor gaz si credeti-ma au un par minunat si nici nu le cade


Nu numai araboaicele - bunica imi dadea cu gaz din belsug cand eram mica.


tie iti dadea k aveai paduchi

Postat pe 26 Octombrie 2008 23:55
De la: elmasri, la data 2008-10-26 23:55:09
De la: Kathara, la data 2008-10-21 14:08:47
De la: raniah, la data 2008-08-24 10:40:46uite de exemplu araboaicele folosesc din cele mai vechi timpuri pentru parul lor gaz si credeti-ma au un par minunat si nici nu le cade


Nu numai araboaicele - bunica imi dadea cu gaz din belsug cand eram mica.


tie iti dadea k aveai paduchi


mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 23:58
dragele mele si nutrtia conteaza...trebuie sa ai suficiente vitamine is minerale...incearca solutia herbalife!
gama de sampoane si balsame+nutritia pe interior si rezultatele sunt garante.produsele sunt 100% naturale...deci nu au efecte secundare de nici un fel.eu consum si ma simt extraordinar si am un par si unghii de invidiat!
pot fi procurate doar de la consultantii herbalife!
cine are nevoie de informatii ma poate contacta!
biancorossi
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:35
Buna! In functie de lungimea parului ( al meu e mediu) pun urmatoarele: 1 sticlutza ulei de ricin de la farmacie, vitamina A uleioasa 1/2 sticlutza, ulei de masline o lingura, un galbenush de ou (crud)si daca gasesti si vitamina E e foarte bine. Aceasta masca o fac 1 data pe saptamana, astfel: se spala parul, se sterge cu un prosop, dar sa ramana umed si se da la radacina parului cu aceasta compozitie, daca iti ramane compozitie poti sa dai si pe lungimea parului, dar importamt este la radacina. Acoperi parul cu o casca de dus, peste care pui un prosop si stai asa cat poti de mult (minim 3 ore,maxim de seara pana dimineatza) dupa aceea se spala parul foarte bine pentru ca masca asta e foarte grasa.Rezultate vizibile o sa vezi in 2-3 luni, dar ar trebui dupa 2-3 saptamani de utilizare sa vezi semne bune, dar sa o faci o data la o saptamana.
andy23
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:41
am incercat-o si pe asta...nu zic ca e rea...dar...lasa de dorit!
biancorossi
Postat pe 27 Octombrie 2008 10:53
poate ai dreptate cu caderea parului la schimbarea anotimpuriilor dar stiam ca doar la animale se intampla asta ...noua la oameni ne pica mai ales din cauza stresului si a excesului de sampoane ce le folosim impreuna cu diferiti solventi si coloranti ce folosim pe par sa aratam ca in reviste de moda ...
vadyo2008
Postat pe 31 Octombrie 2008 14:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
par 6 De la: kudika113311 16 Octombrie 2013 20:09
Produs nou pentru parul rar , Cunoasteti? 1 De la: lovemik 7 Septembrie 2011 00:48
ESTE BUN PETROLUL PT PAR ? 45 De la: RaMonutza21 12 Februarie 2016 17:06
PAR GRAS SI LIPSIT DE VOLUM 11 De la: kudika514482 12 Februarie 2016 16:40
Buna, Am nevoie de ajutor. Mi-am decolorat parul de 3 ori intr-o perioada relativ scurta. Acum dupa un an de zile de la acelea decolorarii, nu se regenereaza. Am ramas cu un sfert din podoaba capilara. Intru in depresie cand ma gandesc ce par frumos am av 81 De la: Anaelia 12 Februarie 2016 16:08