Setari Cookie-uri

sâni mari

Buna fetelor,spune-ti-mi va rog care stiti ceva despre pastilele Branca ursului???Am citit acum ceva timp pe forum despre ele, scria o fata Dyia ca le-a folosit si ii s-au marit sani foarte mult, dar nu stiu exact de la ce firma erau pastilele folosite de ea.Poate sa ma ajute cineva???Pa!
carmennistoran
Postat pe 20 Februarie 2008 12:46
pei nu prea conteaza firma pt ca automat aceeasi substanta o foloseste orice firma.
u da fugutza la farmacie si vezi ce zice farmacista dar ai grija pt ca..exista si contraindicatii..
mie una mi-ar fi frica sa nu-mi afecteze efectul anticonceptionalelor.
eu una le-as cumpara dar tare mi-e frica de complicatii pe termen lung...

Postat pe 21 Februarie 2008 15:13
Carmen, chiar asa mult vrei sa ti se mareasca sanii? Nu crezi ca te 'alimentezi' cu prea multe chimicale daca iei pastilele alea? Ai sanii atat de mici incat sa ii vrei mai mari? Nu vreau sa te superi ca te intreb, ok?
emyia
Postat pe 21 Februarie 2008 17:02
"Branca ursului" e o planta in primul rand, cunoscuta mai ales ca afrodisiac puternic. Probabil ca au aparut si "pastile" cu extract din aceasta planta.
Intereseaza-te la plafar, iti recomand pt cresterea sanilor si tinctura de marar.
Si stai linistita, nu e nimic in neregula cu dorinta de a-ti mari sanii, dimpotriva :)
Sorina73
Postat pe 24 Februarie 2008 19:44
ciao fetelor.ma adresez in special celor care sunt interesate k si mine de obtinerea unu bust mai mare.eu am gasit pe un forum adresa www.physiobust.ro si o tipa spunea k i-au crescut sanii 12 cm de la aceste pastile.m-am incumetat imediat sa comand si abia pe urma am mai tatonat terenu si pe alte forumuri si majoritatea nu erau prea incantate.ori le-au crescut prea putin ori deloc.acum sunt in dubiu nu stiu ce sa fac.ei specifica pe site k daca nu da rezultate sa le trimti inapoi cutiile si iti dau banii inapoi.voi ce spuneti? ati incercat careva?? app eu am 18 ani.va pup:*:*:*
play_doll
Postat pe 14 Aprilie 2008 20:25
poti folosi tinctura de lemn dulce pt cresterea sanilor.

Postat pe 20 Mai 2008 09:45
hehe.. cred ca cea mai evidenta si eficienta cale sunt silicoanele
oana81
Postat pe 20 Mai 2008 11:42
un doctor vb odata la televizor despre acest subiect si afirma idea ca toate produsele concepute pt marirea sanilor pot avea rezultate, insa la oprirea tratamentului sanii vor reveni in timp la marimea initaila.
Singura varianta sigura e cea a Oanei.


Postat pe 21 Mai 2008 10:26
si eu as vrea silicoane,chiar am vb de mult cu puiu meu..dar nu ma lasa nici in ruptu capului!am vazut pe euforia o emisiune in care arata cum pune silicoane..scarry..brrr,,, eu cred ca trebuie sa te iubesti asa cum esti.nimeni nu e perfect,trebuie sa invatam sa traim cu ce avem,sau daca nu,exista intotdeauna..operatia!

Postat pe 21 Mai 2008 14:23
daca el te iubeste asa de ce te mai complici? si in plus sanii mai cresc in timpul vietii, dupa nastere, spre exemplu.

Postat pe 21 Mai 2008 16:04
buna ...sunt noua pe aici...m-am inscris azi la concursul nou de pe site cu implant de silicon...v-as fii recunoscatoare pt un vot ... http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/43748.html
Ms mult.Pupic

Postat pe 22 Mai 2008 13:37
Bine ai venit!


sigur, te votam:)

Postat pe 22 Mai 2008 14:56
buna fetelor..e intr-adevar o problema cu acesti sani dar cred ca pentru cele mai mature, pentru ca ni s-a dus timpul si nu mai are cum sa mai creasca,intr-adevar n-ar trebui sa ne complexam pentru asta si sa ne multumim ca suntem iubite si asa daaaar!..cine nu vrea mai mult?pentru o operatie cu silicoane trebuie bani nu gluma si cum nu toata lumea are atunci trecem la tratamente naturiste.din ce stiu eu dau rezultate dar nu rapide sunt de lunga durata si-ti pierzi rabdarea.am auzit si eu si chiar am incercat tinctura de marar are un gust oribil si lupa 2 saptamani de chin nu am obtinut nici un rezultat nu s-a marit nici un milimetru si nu cred ca daca face-am tratament 21 zile cum zic ei crestea instantaneu in a21 zi.sunt curioasa voi daca reusiti si cum?
aurika
Postat pe 22 Mai 2008 18:09
astea nu-s probleme.. sunt pretentii.. toti ne dorim ceva ce nu avem.. hai sa ne multumim cu ce ne-a dat d-zeu!
oana81
Postat pe 22 Mai 2008 23:02
Ei oana..sa stii ca e un compliment ca iti raspund ..asta inseamna ca "detii" cunstinte si am cu cine conversa..:))
Parca D-zeu nu-ti da nica...:)) Parca vii gol ..nu iei nimic cu tine ..Sa ne multumim cu nimic??? :)) glumesc si eu ...Fetelor puneti-va silicoane...va mai dau eu de la mine .. ca la mine tzatzele sunt ultima problema ..Eu folosesc produse naturiste..nu pentru tzatze.. dar pe termen lung isi fac efectul ..daca stii ca se ei ...Nu stiu daca reusesc ele ..pastilele...plantele ..sa creasca vreu ceva..dar pot face mult bine ... poti avea un ten mai bun ..o piele mai ferma...Cred si eu ca silicoanele sunt sigura varianta viabila...Inscrieti-va la concurs fetelor :)))
mia_mia
Postat pe 23 Mai 2008 09:21
Buna fetelor,azi m-am inscris si eu la concurs,ca si voi vreau si eu sa fiu votata.Sunt mamica adoi copii minunati si vreau sa fiu frumoasa pentru ei mai ales,ce parere aveti?Ma bazez pe votul vostru!

Postat pe 23 Mai 2008 12:01
ce sa zic Cleopatra , daca urmareste cineva tratamentul tau sigur o sa`i creasca sanii miraculos =)) Ce ai spus tu acolo , alimentatia corecta face bine intregului corp si da fermitate pielii ...si e fff importanta genetica , careia nu poti sa i te impotrivesti!!! Eu nu recomand silicoanele , prezinta multe riscuri , ca sa nu mai spun ca trebuie inlocuite la un anumit interval de timp...again and again...Insa , inteleg femeile care nu au sani deloc , ca isi doresc...e normal , este un ingredient al feminitatii. Nu trebuie sa fie un moft , insa daca esti foarte complexata si o pereche de sani iti poate schimba viata in foarte bine...then go for it dar asumati riscurile! M`as gandi la o operatie de ridicare a sanilor in cazul in care voi avea probleme mai tarziu o data cu varsta , dar sunt foarte fricoasa si dupa ce am vazut un documentar unde arata cum se decupeaza sanul pentru a fi ridicat m`au cuprins indoielile! Dar nu se stie niciodata...suntem femei si e in natura noastra sa ne dorim sa fim mai frumoase decat deja suntem :D
Kittynelle
Postat pe 16 Iunie 2008 23:51
Buna,fetelor, abia m-am inscris si vreau sa va spun ceva: si eu am sanii mici si binenteles ca as vrea sa fie ceva mai mari , dar daca sotul meu si cei apropiati mie ma plac asa , atunci de ce sa ma schimb?
tedy
Postat pe 17 Iunie 2008 07:36
Exact, Tedy. Dar probabil suntem "programate" sa nu fim multumite niciodata. Ma ingrasasem, nu-mi placea. Apoi mi se parea ca am slabit prea tare..

Postat pe 17 Iunie 2008 10:38
Buna fetelor si eu particip la concurs daca vreti va rog sa ma votati:http://www.kudika.ro/comunitate/concurs/view_item/56210.html
Poza lui iuliamiron | concurs Kudika
Am doi copii frumosi si sanatosi :un baiat de 9 ani si o fetita de 4ani,cat timp am fost insarcinata si i-am alaptat am avut sani..fie primit imi doream sa ramana macar jumatate dar au ramas jumatate din cat aveam inainte adica aproape deloc,asa ca am incercat,,BREAST + insa este tratament de 3luni+o luna cu un comprimat pe zi pentru mentinerea dimensiunilor.Am vazut ceva modificari ok dar nu am putut sa i-au tratamentul in ultima luna din cauza lipsei de bani.ASA CA acest concurs este cred singura solutie sa am si eu ceva pe acolo.Daca vreti puteti incerca si voi ,probabil voi incerca si eu branca ursului.
iuliamiron
Postat pe 17 Iunie 2008 17:55
branca ursului este si un afrodisiac puternic....nu uitati asta!....luate exact cum sunt prescrise nu fac minuni, dar au rezultate remarcabile. pt cresterea sanilor este recomandata si tinctura de marar...care se spune ca ajuta foarte mult. incercati apoi exercitii de intarire a musculaturii pieptului, care se fac la o sala de fitness.aceste produse se pot achizitiona de la plafar...nu au repercursiuni negative, nu costa mult. va recomand gama dacia plant....si uitati va la doza care este inscriptionata pe ambalaj....succes maxim
aisuca
Postat pe 26 Iunie 2008 13:34
loool fetelor femeia e frumoasa naturala eu una nu ami treb pastile si nici sani va mai dau si voua dac vreti hahahahah am104 cm la sani si sunt asa cum vreau eu nu ma plang din contra ma laud loooool kiss all
oana_sabinutza19
Postat pe 26 Iunie 2008 19:52
Vai mie ce e cu fetele care vor sani mari eu ii am mari defapt prea mari la draq ca ma enerveaza ca nu-mi gasesc o camasa care sa stea klumea INCHISA IN FATA fara sa-mi zboare nasturii pe masa clientului si sa-mi fie buna si la talie.
Majoritatea firmelor de confectii fac haine pt scobitori
R3dAng3l
Postat pe 27 Iunie 2008 10:46
haha,m-ati motivat si pe mine sa scriu..cata dreptate ai in ceea ce priveste "povestea camasii", si nu e numai asta.Fetelor nu va mai stresati ca sunt mici. Noi nu ne mai vaitam si cred ca am avea mai multe motive.La naiba ce dureri de spate ai,cand te simti violata aprope la fiecare pas de cate un ochi ce nu mai iese din decolteul tau(teoretic inexistent),sa nu mai zic cand pornesti la vanatoare de sutiene(si nu specific pt o ocazie speciala ) si multe alte momente penibile,asa ca eu zic sa ne multumim fiecare cu ce avem.Imi e oroare cand ma gandesc ca o sa imbatranesc,si ma intreb oare cat de mult se pot lasa si daca e ceva de facut.
De curiozitate,ati pipait vreun san siliconat? la naiba nici nu va doresc,inca mai rad cand imi aminteasc momentul ala.Lasati-i asa:mici, mari,sanatosi,oricum ar fi sunt ai vostri,
faceti sport,veti avea mult mai mult de castigat
pishky
Postat pe 30 Iunie 2008 10:21
ce va pot spune eu despre cresterea sanilor e ca majoritatea "leacurilor" sunt povesti....in primul rand tine de organism de felul in care suntem construite mie de exemplu mi-au crescut sanii de la anticonceptionale( dar le luam cu alt scop). Invatati sa va iubiti pe voi pentru ca numai asa va vor iubi si ceilalti...in plus aveti grija de sanii vostri pentru ca in Romania sunt foarte multe cazuri de cancer la san
izvolinschi
Postat pe 15 August 2008 15:58
De la: luna_87, la data 2008-05-21 14:23:23si eu as vrea silicoane,chiar am vb de mult cu puiu meu..dar nu ma lasa nici in ruptu capului!am vazut pe euforia o emisiune in care arata cum pune silicoane..scarry..brrr,,, eu cred ca trebuie sa te iubesti asa cum esti.nimeni nu e perfect,trebuie sa invatam sa traim cu ce avem,sau daca nu,exista intotdeauna..operatia!



eu cred ca trebuie sa te iubesti asa cum esti.nimeni nu e perfect,trebuie sa invatam sa traim cu ce avem.........aici ai mare dreptate ,"cine te iubeste te iubeste pentru ceea ce esti ,nu pentru cum arati"
barizoana
Postat pe 21 August 2008 23:04
in general tinctura sau pastilele de branca ursului este un produs natural,absolut nimic chimic si se recomanda persoanelor care au probleme de fertilitate,atat la femeie cat si la barbati este benefica.Iar pe timpul tratamentului trebuie evitat fumatul,alcoolul si mai ales sarcina.Este bun ptr reglarea ciclului,eliminarea chisturilor ovarieni...etc iar la barbati este un bun tratament ptr "mititeii"cu un nr mai mic decat valoarea normala,motilitate,calitate,volum....Personal am folosit timp de cateva luni, iar dupa acest tratament, rezultatele analizelor au fost cu mult peste asteptarile mele.

Postat pe 22 August 2008 01:07
siliconul este singura optiune ptr marirea sanilor!!! restul sunt numnai povesti sau reactii hormonale...cum a avut adreea aia blonda...de la formatia andre....ea a luat anticonceptionale si i au crescut sanii de la ele...sau un tratament hormonal nu mai retin exact...
si eu vreau sa mi marec sanii dar...am pb cu iubitul...nu prea ii convine...dar eu sunt totusi programata ptr luna octombrie...sper sa iasa bine:D
anna_wilmet
Postat pe 29 August 2008 09:22
fetelor, vreau sa va zic ca eu am luat aceste pastilutze de branca ursului- nu pt mult timp- pe vreo 2 luni. ceea ce vreau sa va zic e ca nu am prea avut parte de sinii mai mari dar e cert ca am pus citeva kg in plus- exact de acelea de care aveam nevoie.
alte fete au luat muult mai mult timp aceste pastilutze si intr-adevar au obtinut rezultatele dorite. desi as vrea sa le reiua- sunt acu la faza cu anticonceptionalele si nu as vrea sa fac un coctail la mine in organism.

cit ds marirea sinilor- am auzit ca si anticonceptionalele au de a face un pic cu asemenea proces- so in time we will see if it's true
maya
Postat pe 29 August 2008 09:35
adevarul este ca decand iau anticonceptionale mi s au marit sanii destul de mult.....nici nu ma asteptam.
aisuca
Postat pe 30 August 2008 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cele mai bune 3 De la: scorpio67 27 Noiembrie 2010 16:12
Produse pe baza de Acid Hyaluronic 2 De la: eveline_med 8 Decembrie 2008 11:52
Bautura bioactiva Tahitian Noni 24 De la: kudika226898 8 Noiembrie 2010 08:13
decolorare a parului fara sa il arzi!!!! 7 De la: danilamarina84 5 Octombrie 2013 21:51
AROMA DIFUZOARE SI ULERIUI ESENTIALE NATURALE 100% 7 De la: kudika_1001304 15 Februarie 2016 13:24