Setari Cookie-uri

de la oameni pentru oameni.

dragii mei,ma simt obligata sa explic aici pentru cei care i-mi reproseaza ca fac greseli gramaticale si nu ma exprim corect:in primul rind scriu pe fuga si e normal sa gresesc ,in al doilea rind locuiesc in FRANTA si aici nu scriu romaneste ca nu am cui sa-i scriu,in al treilea rind am vrut sa se inteleaga esenta a ceea ce scriu dar vad ca unele persoane si-au format o idee deja pornind de la mici greseli gramaticale.culmea ca acele persoane care m-au sfatuit nu au postat niciodata nimic pe forumul asta.si sint convinsa ca nici alte limbi straine nu cunosc dar ma rog e important ca ei cunosc limba romana.o sa scanez studiile sa le pun pe forum pentru linistea unora cu specificatia ca atunci se facea carte in ROMANIA nu ca acum.este ultimul comentariu postat de mine ca sa nu fiti obligati sa va poluati vederea cu greseli.toate cele bune!

Postat pe 18 Mai 2008 11:00
experienta de viate ,inteligenta si caracterul se vad dincolo de semnele de punctuatie ,cine doreste sa invete ceva din aceste comentarii ,sa invete ,cine nu sa se abtina,nu avem nevoie de profesori pe forum,consider aceste discutii deschise,sincere si realiste
wdy
Postat pe 18 Mai 2008 11:50
Frace, a te retrage din cauza unor comentarii rautacioase inseamna a le da mult mai multa atentie decat merita. Eu cred ca multi ti-ar simti lipsa aici!!! M-ai gandeste-te !:)

Postat pe 18 Mai 2008 12:02
france,iubita ,cine este individa care te corecteaza,",o maninca pielea,nu stie cati prieteni ai tu pe forum ?
wdy
Postat pe 18 Mai 2008 12:25
FRAAAANCE... sati linistita iubito ca nimeni nu are treaba cu tine. Daca se gasesc cateva destepte sa sara cu gura spune-ne si le punem noi la un test de gramatica..ca sa le nimicim :))))) .Stiu despre ce vorbesti..am stat 9 ani in spania si chiar si acum am uneori dezacorduri pt ca eu gandesc in spaniola si multe din cuvinte ,,le adaptez,, la limba romana ;D
oana81
Postat pe 18 Mai 2008 13:41
France...important e masalul pe care-l dai ...si cred ca nu sunt singura care are cate ceva de invatat de la tine ...Toate mai gresim ..ca de ..ne grabim sa scriem..si nu facem dactilografie acilea...si noi astea mai necoapte...abia asteptam cate o relatare ori o parere de la tine ..care ai ceva experiente de viata..mult mai vasta decat a noastra (probabil)...Asa ca...teste de gramatica trecem toate...pune tu unul in franceza sa vedem mai caraie cineva??:))
mia_mia
Postat pe 18 Mai 2008 14:47
Apropo de greseli ...am facut vre-o cateva mai adineauri ...se intelege totusi (mesajul...)
mia_mia
Postat pe 18 Mai 2008 14:48
tu, mai draga mea kelly bundy (stie ea cine este), pai vezi tu ca ai spus-o singurica:))) ai stat in spania... pai? erai balerina acolo????

Postat pe 18 Mai 2008 15:16
Greselile de ortografie nu-ti definesc caracterul si personalitatea ci doar ideile transpuse-n cuvinte. Nu le lua in seama! Mi-ar parea rau sa dispari din peisaj caci ma obisnuisem sa ma intalnesc zilnic cu comentariile tale, era ca si cum te-as fi intalnit personal. Sa ai o zi minunata si sa nu uiti ca sunt multi cei ce te sustin!

Postat pe 18 Mai 2008 16:02
draga mea prietena,nu se poate sa renunti...sunt destule maimute ce se cred mai destepte decat sunt...m-ai intristat...cu cine mai bem noi cafeluta sau cine ne mai face cate o cafeluta?...aici ne deconectam,aici ne-am gasit prietenii pe care de multe ori in lumea reala nu ii avem...cine vrea totul corect gramatical,sa se duca dracu la scoala si sa ne lase in pace...nu pot sa cred france ca renunti la noi pentru o "desteapta"...parerea mea este ca, "clocoteste"rautatea si invidia...cred ca mai bine ar fi sa plece ea daca nu ii convine si nu ii place atmosfera...te pup si te rog sa revii asupra deciziei tale...lumea este plina de fufe deastea si ele in realitate nu stiu nici cum le cheama cu buletinul in mana....
ginetta
Postat pe 18 Mai 2008 17:33
Vreau sa va zic ca am patit si eu la fel..ca vezi doamne mancam din litere...etc...Ce credeti, am renuntat? Nu draga france! Am continuat sa-mi dau cu parerea oride cateori am vrut!!!!:)))Fetele ce sufera de microbul lui Pruteanu le doresc sa ne urmareasca si sa ne corecteze daca nu au ce sa faca>>>>>Noi ramanem tot aici si ne cerem scuze daca am gresit dar...se mai intapla.....Parerea mea sa nu le faci jocul..
OCTAIA
Postat pe 18 Mai 2008 17:56
de acord cu tine Octaia dar,scopul pentru care ne aflam aici nu este cel de a demonstra cat de "destepte"suntem...ci sa ne simtim bine,sa ne dam cu parerea si sa ne spunem punctul de vedere dar,cred ca punctul nostru de vedere doare si deranjeaja..iar france intotdeauna a spus lucrurilor pe nune...si le-a durut pe anumite donsoare....asta este..nu ca mai mancam cate o litera sau ne exprimam intr-un anume fel...nu toti suntem doctori docenti ca ele...dar ma rog asta tine de bunul simt al fiecarui om....
ginetta
Postat pe 18 Mai 2008 19:28
vai!!!!!...cum nu s-au sesizat fetele ca am scris gresit?graba fetelor...ca am o goaza de draci....
ginetta
Postat pe 18 Mai 2008 19:31
France ,te rog si eu la fel:NU LE DA SATISFACTIE!!!! Am scris fain:)))))=)))) Fi barbata ...Franta,Spania de la Romanica???Pai daca ne lasi singuri...plec si eu....=))))
Paul_N
Postat pe 18 Mai 2008 19:49
france, da-o-in fasole de treaba, important e ca ai avut dreptate in tot ce ai scris, nu inteleg de ce ar fi trebuit sa fie musai corect dpdv gramatical. Cine se leaga de gramatica inseamna ca nu are nimic important de spus, nu are alte argumente pt a te combate si se baga in seama aiurea. Chiar trebuie sa afecteze pe cineva asta? A, daca ai avea 18 ani si ai fi iesit acum de pe bancile scolii, se schimba datele problemei, nestiind nimic altceva un copil de 18 ani ar trebui sa mai aiba macar un rest de cunostinte de istorie, gramatica, matematica. Insa dupa ce trec anii lasi prostiile astea in urma si treci la ceva mai important. Nu te intreaba nimeni la serviciu cat inseamna radical din... ori unde se pune predicatul in propozitie. Iar in discutiile pe forum chiar nu conteaza decat daca deschizi un topic de genul "gramatica" Ori mai bine :"gramatica -loc pt discutii insipide"
amme22
Postat pe 18 Mai 2008 19:51
si eu de unde ma mai inspir in bucatarie daca pleci???? hai mai France, ca aici nu suntem la ora de gramatica!!! si eu locuiesc in USA si recunosc ca le mai amestec cateodata.....si ce??? acum te dai batuta din cauza asta? lasa-le incolo de cotoharle sa se ia de cine vor ele!!! hai, pup, si sper sa te mai vad pe aici!!!
ds82
Postat pe 18 Mai 2008 21:21
france , sincer nu inteleg reactia ta , recunosc , nu sunt fanul tau nr 1 , dar mi se pare aiurea sa zici ca asta e ultimul tau comentariu postat doar pt ca niste persoane de pe forum s-au legat de greselile tale gramaticale :( sincer , mie imi pareai o femeie cu o personalitate ft puternica , nu pot sa inteleg de ce le dai satisfactie acelor persoane , nu inteleg cum de te lasi asa rau afectata :( eu una , in locul tau , le-as fi raspuns : BAI FRATILOR , TOT OMUL MAI GRESESTE , ASADAR SI PRIN URMARE :D GRESELI TOT VOI MAI FACE SI DE-ACU INCOLO , SI CUI NU-I CONVINE , SA NU CITEASCA COMENTARIILE MELE !!! eu zic , ca nu e nevoie sa iti aratam noi ca gresesti cand spui ca asta e ultimul tau comentariu , asa ca te asteptam sa revii , cu tot cu " GRESEALELE " astea gramaticale !!:)

Postat pe 18 Mai 2008 23:01
am venit ca nu pot sa traiesc fara voi si multumesc tuturor prietenilor mei care mi-au fost alaturi.........din pacate am inca un gust amar cum pot unii oameni sa fie atit de rai.reactia mea a fost normala de moment deoarece au fost si mesaje de alt gen,mesaje de la femei care ma vroiau..............doamne mare ti-e imparatia si destule alte gogonate.se pare ca deranjez pe multi cu felul meu direct de spune lucrurulor pe nume dar asta sint si nu ma schimb cu greseli cu tot.eu sint o persoana care am refuzat in viata sa fac cunostinta cu nesimtirea dar ......ma abtin ca e mai bine asa.

Postat pe 19 Mai 2008 16:11
Bravo fato,asa te vrem!!! Pe cele/cei care te vor..sa-si puna pofta in cui, ca tu esti maritata si cu barbat de barbat:)))) Zi-le ,ca nu te intereseaza sau fa ca mine...ignorale,si poti primi doar mesaje de la cine tu alegi...E bine sa fi dorit de toti!!!!!! Sti cum zicea mamaia mea(are 98 ani acum)"maica ,la o fata mare, rage si-un magar..." Deci ...a se trage concluzia!!!!!
OCTAIA
Postat pe 19 Mai 2008 16:55
ce pot sa-ti spun decat ca, ma bucur enorm ca ai revenit....ti-am dus lipsa la cafeluta...am tot strigat Lyon-ul dar,...liniste...in fine...sunt multumita...si putin imi pasa de acum cat de gramatical am sa scriu.....pupici
ginetta
Postat pe 19 Mai 2008 17:00
merci dragele mele prietene.... si fugi la cafea ginetta ca am trecut si pe acolo.

Postat pe 19 Mai 2008 17:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Unde gasim nasi pt. cununie religioasa?!!! 18 De la: 21 Iunie 2012 21:50
ajutati-ma va rog, 9 De la: Summer_ 11 Octombrie 2009 00:50
Bluetooth pt PC (in Constanta) 2 De la: etta70 13 August 2008 13:38
Cum educi o pisica ? 50 De la: 9 Noiembrie 2015 07:52
NIMICUL 284 De la: kudika_940065 19 Martie 2014 08:13