Setari Cookie-uri

am facut un copil cu un barbat insurat

il iubeam... am ramas gravida... am facut copilul pt ca speram sa ma ia de nevasta dar si pentru ca il iubeam si voiam ceva al lui care sa fie al meu. dar el este in cont insurat si nu stiu ce ii voi explica fiului meu cand va fi mare. plus ca nu ma descurc financiar

Postat pe 24 Iunie 2008 15:04
felicitari draga mea!am un sfat pentru tine:mergi la nevasta si povesteste isprava voastra ca sigur o sa renunte la acest dobitoc cu chip de om!biata femeie nu merita sa spele si sa calce pentru un iresponsabil!astfel vei avea ce ti-ai dorit ca sigur o sa-l primesti plocon.........cel putin eu asa am facut ca nu puteam sa ma pun in calea fericirii lor!dar nu uita ca in viata totul se plateste si roaga divinitatea sa nu plateasca copilul tau pentru faptele tale!!!!!!!!!!!!!!eu sincer chiar te compatimesc!

Postat pe 24 Iunie 2008 15:37
stii ce nu inteleg eu?
de ce te consideri acum o victima din moment ce ai facut-o cu buna stiinta???? ai ce ai vrut asa ca nu te mai plange acum ca e greu! ASUMA-TI RESPONSABILITATEA!sint o groaza de femei care isi cresc copiii singure pe lumea asta.

Postat pe 24 Iunie 2008 16:14
scuza-ma ca imi exprim nedumerirea....dar chiar esti inconstienta???? a lega de tine un barbat cu un copil e una din cele maimari rpostii pe care le poate face o femeie.fata draga astia fuc ca dracu de tamaie de responsabilitati si cand sunt insurati dara-mi-te cand au amante. sincera sa fiu ma cam indoiesc ca ai facut asta din iubire....pt el sau din speranta ca te va lua de nevasta.poate din disperarea de a nu fii parasita???? de a-ti asigura tie un viitor????pt ca tocmai asta exprima ultima fraza...nici cu banii nu stai bine....trezeste-te la realitate si accepta faptul ca vei fii o mama singura ...in plus gandeste-te la copil sinu te mai pune pe tine pe primul plan,tu de acum nu prea mai contezi ci doar sufletelul ala mic ...
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Iunie 2008 18:16
Draga mea,
am creat contul special ca sa iti raspund. De ce? Pentru ca stiu ce inseamna. Eram tanara, naiva si am crezut in vorbele lui de iubire. Ma asigura ca din clipa in clipa isi va parasi nevasta si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Era si mult mai mare decat mine, mult mai versat, fireste. Cand am ramas insarcinata si l-am anuntat, s-au spulberat toate iluziile in care traiam pana atunci.A disparut. De tot. Eu...chiar nu am putut sa fac intrerupere de sarcina...am luat decizia impotriva tuturor, constienta ca va urma calvarul. Si a urmat calvarul. Eram singura, nu aveam seviciu, si facultatea a trebuit sa o abandonez, din lipsa de bani.Lumea ma dezaproba, nici macar un loc de munca nu gaseam la vremea aceea. M-am angajat vanzatoare, cu un salariu din care abia putem cumparam lapte pentru copil...El, copilul, a fost cel ce mi-a dat forta sa merg mai departe, sa nu ma dau batuta. Sa lupt, si crede-ma, in primii ani, fiecare clipa era o lupta pentru mine. Incepand cu toate explicatiile ce trebuia sa le dau cunoscutilor si terminand cu grijile pentru ziua de maine..." O lupta-i viata, deci te lupta"...
Au trecut 8 ani de atunci. Am un copil extraodinar, care da, a pus intrebari, i-am raspuns simplu, atat cat sa inteleaga la varsta lui...m-au durut intrebarile lui, dar stiam ca vor veni. Intre timp am reluat si terminat facultatea. Am un loc de munca foarte bine platit, intr-o companie internationala , si...am un prieten pe care il iubesc si care ma iubeste, la randul lui. A inteles povestea mea, ma ajuta foarte mult cu cel mic. Este primul barbat pe care il iubesc de atunci. N-am crezut niciodata ca toti barbatii sunt porci, n-am incetat niciodata sa ma ridic si sa merg mai departe. Am platit. Am platit in durere, in singuratate, in izolare,umilinte, in lupta cu prejudecati, in neincredere... uneori ura, alteori disperare...Am platit pentru ca trebuia sa platesc vina de a aduce pe lume un copil. Nu l-am cautat niciodata pe tatal lui, nu i-am cerut absolut nimic, desi mi-as fi dorit ca si copilul meu sa spuna "tata". A venit el singur, cand copilul avea un an si juamtate, doar ca sa-l vada. A fost singura data. DA, am sperat undeva, in adancul sufletului, ca va reveni, ca-si va vedea copilul des, dar asta a fost doar la inceput, cand inca imi venea greu sa cred ca totul fusese o minciuna.
Deci, draga mea, vei avea mult de tras, iti doresc mult curaj, multa putere. Vei fi singura! Cel putin la inceput. Lupta, munceste, spera, plangi, plateste, iar lupta...
Si mai ales, ai curajul sa privesti adevarul in fata, oricat de urat ar fi el.
silver_rose
Postat pe 28 Iunie 2008 17:01
silver, nu pot sa spun nimic mai mult decat ca: te admir. Da, asta e calea, cea pe care ai urmat-o tu. Si in ziua de azi e un pic mai usor, oamenii nu te condamna ca innainte.
amme22
Postat pe 28 Iunie 2008 17:08
sincer nu este bine ce ai facut daca sti deja ca este insurat,ce ai crezut ca dk ai faci un copil o sa isi lase nevasta si o sa te ea pe tine?te inseli amrnic pt ca toti care sunt insurati si mai cauta si vrio amnta este sa se distreze nu sa-si strice casa.pai ce sa iti spun incearca si discuta cu el si vezi ce zice si el si daca nu ajungi de comun acord cu el nu vad nici o soluti in afara sa te linistesti si sa iti cresti copilul singura daca tot ai vrut ceva de la el.pacat de tine

Postat pe 30 Iunie 2008 18:47
Dragelor,nu o mai judecati atat !nu vedeti ca deja plateste pentru pacatul ei ? aceasta este o greseala pe care femeile o fac de mii de ani,barbatii nu sunt judecati aspru cand lasa o fetiscana la greu,femeia anatomic este in dezavantaj. Da ,ai gresit,dar nu dispera,te vei descurca tu,D-zeu iti va da putere.Iar acel barbat nemernic, zic eu ca nu te merita nici pe tine,iar pe sotia lui cu atat mai putin(ce va fi in sufletul ei cand va afla!!!).Deci zic sa-l scoti definitiv din viata ta,sa nu mai pierzi timpul cu el nici macar o secunda.

Postat pe 3 Iulie 2008 09:52
Povestea asta ar trebui sa stea in dictionar langa definitia naivitatii. Ar trebui sa o citeasca tinerele, sa nu se imbete cu apa chioara. Plata e prea mare.

Postat pe 4 Iulie 2008 12:25
Eu ma intreb oare nu iti este rushine? Cu ce drept te bagi tu sa distrugi o familie doar din egoismul tau? Oare sotia lui merita sa sufere din cauza ta? Daca ai facut un copil cu el ...descurca-te fato insa nu pune pe altii sa plateasca pentru egoismul tau..exista metode de contraceptie in ziua de azi .Mi-e mila de sotia lui ca nu are nici o vina ca tu esti o egoista ,o incontienta si ca are langa ea un NIMIC de barbat care nu valoreaza nimic.Daca ala divortzeaza de sotie si te ia pe tine de nevasta de unde stii tu ca peste cativa ani nu o sa te paraseasca pentru alta amanta.Trezeste-te la realitate !
Iubirea nu este o scuze pentru egoism si pentru a face rau unor oameni nevinovati.
seiyra
Postat pe 4 Iulie 2008 14:22
Seiyra nu cred ca trebuie sa fii asa dura. Oricum va plati cu varf si indesat pentru naivitatea ei. De ce nimeni nu se gandeste de ce acel barbat umbla creanga si nu se duce frumusel acasa, daca tot si-a luat o nevasta (de bune-voie si nesilit de nimeni, si-a asumat si responsabilitati, nu?). e si vina lui, dar si a sotiei. Chiar nu se intreaba unde umbla, banui ca si nopti intregi. Si femeie fiind, imposibil sa nu simti ca ceva s-a schimabat cand are pe altcineva. Eu cred ca fiecare isi are partea lui/ei de vina si vor si plati fiecare, de data asta femeile, mai mult sau mai putin. El probabil isi va continua vanatoarea, de asta data pozand in "neintelesul si sarmanul si oropsitul de el, ce bun a fost el si intelegator si sotia n-a stiut sa aprecieze". E plina lumea de ei. Asa ca sa nu mai viseze cai verzi sa le ia potcoavele, sa inteleaga si sa-si asume greseala, sa-si creasca cum poate copilul ca Dumnezeu e mare si poate intr-o zi va gasi un suflet care sa vrea sa le aiba alaturi.
LiaCrina
Postat pe 4 Iulie 2008 17:53
Ea va plati des si indesat pentru EGOISMUL ei nu pentru naivitate ...asta nu mai este naivitate fetelor . Dar mai rau cel care va plati prostia si egoismul ei este acel copilas nevinovat care va creste fara tata . La asta nu s-a gandit deloc.La faptu ca distruge o familie nu s-a gandit deloc.
seiyra
Postat pe 4 Iulie 2008 18:27
Nu are importanta cum este acel barbat sau cum este sotia lui...poate sotia este apasata de alte griji si probleme de copii de serviciu si cine stie ce minciune spune nimicul ala de barbat dar ea ca femeie trebuia sa se gandeasca la demnitate la bun simtz la cei 7 ani de acasa ...trebuia sa se puna macar pentru 5 minute in locul sotiei si multe alte lucruri ... Cand sunt atatia barbati liberi si disponibili de ce sa fii cu unul care e casatorit ...de ce sa faci un rau altei femei ..asta ma macina pe mine si nu reusesc sa inteleg .S-a terminat lumea barbatilor si nu mai gasesti altul care nu e casatorit?
seiyra
Postat pe 4 Iulie 2008 18:32
Draga, Silver_rose, felicitari! Asa face o FEMEIE adevarata - se lupta pentru copilul ei si pentru ea insasi! Sa va dea Dumnezeu tie si copilului tau numai bine. Si nu pune la suflet vorbele frustratelor sau celor nesigure pe ele. Ce ai facut tu- sa cresti un copil si singura si sa termini si facultatea si sa iei viata in piept de una singura e mult mai greu decat sa le faci ajutata fiind de barbat. Esti o femeie de valoare. Mergi inainte! Tot respectul pentru tine.

Postat pe 5 Iulie 2008 03:02
Daca ai face un copil,casatorita fiind,iar tatal lui la un moment dat ar pleca si te-ar lasa dintr-un motiv sau altul,nu se cheama ca ar creste tot fara tata?De ce copiii care cresc fara tata trebuie neaparat sa fie niste copii"altfel".Daca ai facut acest copil ptr ca l-ai dorit,din dragoste si nu din egoism,creste-l frumos,da-i multa dragoste.Nici un copil,indiferent cum ar fi fost el facut nu trebuie considerat o greseala.
ELADA36
Postat pe 5 Iulie 2008 08:33
Buna,Vreau sa-ti spun ca viatza asta este uneori foarte grea in cazul tau ste si mai greu,dar nu dispera lupat ,timpul va trece ,copilu va creste,va avetzi unul pe altu asta este important,i privintza tatalui,va veni o zi cand isi va da seama ca a gresit ,va suferii ,copilu se va face mare o sa-si caute tatal,nicodata sa nu faci greseala sa te duci sa-i spui sotiei despre copil e o mare tampenie,amandoi deopotriva sunteti vinovati.
Treb sa fi puternica,pt copil,are nevoie de tine.Daca mai vrei sa vb eu sunt aici ,ai grija de tine ,fi puternica,copii sunt lumina ochilor nostrii plus de asta nu ai nevoie neaparat de un barbat ca sa te descurci.
Multa bafta,fruntea sus,viatza merge inainte.

Postat pe 5 Iulie 2008 13:26
are mama mea o vorba: 'mananca rahatul pana la capat.'
am 17 ani, cand aveam in jur de un an tata a adus in casa o alta femeie, a jucat la casino apartamentul in care locuia mama cu mine... si tot felul de alte lucruri de genul asta. mama a intentat divort. bunicii din partea mamei au ajutat-o cu cresterea. mama si-a terminat facultatea si acum s-a recasatorit, avem o familie, eu am o sora vitrega de 9 luni. are o slujba buna. cu vointa si curaj, vei vedea ca totul va fi bine. iti doresc mult succes! :)
Laurelin
Postat pe 5 Iulie 2008 17:17
Niciodata nu le-am inteles pe femeile care sustin ca amanta ar trebui sa se gandeasca la sotia barbatului cu care ea are o relatie.. :) Mi se pare o prostie sa ceri cuiva asa ceva. In primul rand aceasta responsabilitate ii apartine sotului, deoarece el este cel care s-a casatorit cu sotia lui, nu amanta care probabil nici nu a cunoaste pe respectiva. Nu sunt de acord cu astfel de relatii, absolut, dar consider ca masurile trebuie luate inainte de a incepe relatia in sine. Adica, daca te respecti ca persoana si femeie, nu vei ajunge niciodata sa ai o relatie serioasa cu un barbat insurat, pt simplu motiv ca nu accepti sa fii a doua roata la caruta. Daca chiar te vrea si nu e fericit in casnicia lui, sa-si regleze intai conturile acasa, sa se desparta si apoi sa-ti ceara tie sa il accepti. Daca nu are de gand sa isi piarda casnicia, (lucrul asta se observa in timp relativ scurt), atunci ori pui punct ori te multumesti cu ce-ti ofera si nu astepti mai mult. Mai ales, nu incerci sa-l obligi la mai mult. In momentul in care faptul e deja consumat, e absurd sa ii ceri unei femei sa renunte la dragostea ei pt fericirea altei femei, fie ea si sotia. Nu cred ca vreuna dintre voi ar face asta. :) De altfel, sa nu uitam ca destui de multi barbati au renuntat la sotii pt amante, care au devenit la randul lor sotii. Deci se poate si asta. In situatia de mai sus, eu cred ca trebuie sa privesti partea buna a lucrurilor chiar daca acum pare partea cea rea. :) Vei avea un copil. Si asta trebuie sa fie suficient. Multa bafta!

Postat pe 5 Iulie 2008 21:06
Ai dreptate, amanta nu stie pe ce lume traieste si nu se respecta pe ea insasi. Sa ii cerem sa se gandeasca la sotie e deja prea mult, i-ar exploda neuronul.

Postat pe 6 Iulie 2008 08:49
mai exista si vorba aia : ce tie nu-ti place altuia nu-i place ... asa ca ar trebui sa se gandeasca si la sotie ...
seiyra
Postat pe 7 Iulie 2008 04:25
nu-i face* ..scuze ..oboseala isi spune cuvantul si la mine
seiyra
Postat pe 7 Iulie 2008 04:25
stiti vorba "nevasta e respectata si amanta iubita"?ei...nu mai acuzati atata femeia asta.asta a fost decizia ei, asta a facut.ea in sinea ei a crezut in vorbele barbatului, asa cum facem noi toate zilnic.si voi la randul vostru credeti in cuvintele propriilor barbati.si ganditi-va ca majoritatea mint si spun vorbe in vant ca si barbatul acestei femei.care e diferenta dintre ea si noi?nici una.ar trebui sa ii urati succes si multa puetere.eu una asta iti doresc.va iesi soarele si pe strada ta!
si inca ceva..."biata sotie...etc".va ganditi ca poate e si vina ei?un amic de-al meu spunea "cum sa nu ma duc la amanta daca eu cand vin acasa si ma bag in pat langa nevasta ii miroase parul numai a mancare".da, o sa spuneti ca miroase a mancarea pe ca o pregateste chiar pt el, deacord aici, dar chiar nu se gasesc 5 minute in care sa facem un dush, sa ne dam cu o crema si putin parfum si sa aratam si sa mirosim si noi bine?asa facem toate dupa un timp de relatie ne plafonam si nu ne mai uitam si la noi.nu e bine.
pupici
crissme
Postat pe 8 Iulie 2008 15:12
Sa judecam si sa ne dam cu parerea e foarte usor ... De ce nu am incerca sa o intelegem, fiecare dintre noi face greseli mai mici sau mai mari, insa ceea ce a facut ea a fost alegerea ei, asa a considerat ea ca e mai bine.A ales sa aduca pe lume un copil, nu a spulberat o viata din frica, ca nu o va mai vrea daca va pastra copilul.A pastrat copilul iar relatia ei s-a destramat.Acum are o minunatie de copil pentru care se merita sa faca orice pentru ai oferi o viata decenta acestui copil.Chiar daca iti e greu,lupta, viata insasi inseamna lupta, nu te lasa, ai pentru cine sa lupti.Ai sa vezi ca mai devreme sau mai tarziu iti va fi si tie bine, chiar daca acum nu vezi nici o raza de soare, chiar daca esti dezamagita de "sexul tare".Iti spun ceva, nu e ultimul barbat de pe pamant.Se spune ca fieare are pus de o parte ce e al sau, probabil ca asa e si in cazul tau.Cauta sa iti vezi incontinuare de viata ta si a copilasului tau.Mult succes in viata!
lorelorry
Postat pe 8 Iulie 2008 22:54
Interesanta poveste...doamne doamne d ce atatia barbati insurati doriti de femei libere??? sa va spun o povestioara despre un fapt real al unor vecini de ai mei...mama avea o prietena care era vecina noastra.tipa avea cam 6 ani de casnicie nu stiu sigur avea 2 copii superbi cu sotul.problema:dragul de el,om insurat,in fiecare seara mergea la bere cu baietii intr-un local cunoscut din oras,ea era de acord sa plece seara de seara,cica nu face nimic rau se relaxeaza ei poate ii convenea situatia de nu facea scandal.rar ii vedeam impreuna.el avea program in fiecare seara cand eu ieseam cu prietenele p afara sau chiar la suc tot il gaseam in acel local dar nu l-am vazut niciodata cu o femeie intotdeuna cu baietii.acum 2 ani si-a gasit un ,,tovaras" mai special ca de atunci s-a intamplat ce s-a inatmplat.am avut socul si marea surprindere sa aflu acum un an ca domnul mai avea un copil de care sotia nu stia si pe care il facuse in timpul escapadelor sale nevinovate de seara.partea misto si amuzanta e ca amanta nici nu vrea sa il primeasca la ea se simte tradata ca a mintit-o nu stia ca e casatorit. si in ziua de azi sunt impreuna, amanta are grija de copil dar el o iubeste pe nevasta-sa si stie ca a gresit.CONCLUZIE:tot sotiile sunt cele mai tari si voi amantelor ar trebui sa va ganditi mai bine inainte sa va aruncati in pat cu asa specimen,nu judec pe cele care nu stiu de fapt statutul barbatului dar cele care stiu si le place sa fie pe locul2 sa deschida ochii mai bine ca nu tot ce zboara se mananca imi pare rau pentru situtaia celor care raman gravide cu barbati insurati dar ar fi trebuit sa se gandeasca si la riscuri,consecinte....daca te plangi nu rezolvi nimic trebuie sa lupti sa mergi inainte chiar si cu un copil si sa inveti sa nu mai faci alta data
Lady_Gaga9
Postat pe 11 Iulie 2008 16:37
Extraordinar!!! Nu pot sa cred ce am citit in cele mai multe mesaje....
Da, ai si tu partea ta de vina k nu te-ai gandit la viitorul copilului ( in cazul in care ai foarte multi bani nu-i pb)Foarte bine k ai trait momente frumoase daca ai stiut sa te bucuri de relatia voastra.Totusi ma intreb daca el a stiut de la inceput k esti insarcinata.Oricum si el e vinovat,"rau tare".Daca esti un barbat ce are o relatie in afara casatoriei(ce tot se mira lumea atata ?! )trebuie sa fi unul puternic ce stie sa aranjeze evenimentele paralel.Acum tb sa mergi inainte ,nu face parte din categoria tipilor descurcareti asha k lupta pentru ce ai sau pentru ce poti sa ai.Toata lumea te condamna ,da ce el chiar nu are nici o responsabilitate a faptelor?!
Nikol22
Postat pe 13 Iulie 2008 00:09
Aaaa..ink ceva.Noi nu iti stim adevarata situatie,asha k majoritatea comentariilor nu vor fi tocmai pe placul tau.Vei fi criticata si nu cautata sa iti ofere un ajutor.Est mami acum, esti superba asha k lupta pentru ce ai si pentru ce poti avea.Un singur lucru am gasit comun la toate mesajele: "intradevar viatza nu e usoara deloc" dar invatza sa te bucuri de clipele pe care le ai indiferent cum sunt, sunt ale tale , te descriu asha k nu le mai respinge mai bine invatza sa la accepti.Ok, nu it spun sa fi zilnic dar recunoaste clipele din viatza ta ca fiind cele care te definesc pe tine, asha k fa tot posibilul sa te defineasca cat mai bine.Fa ceva! Si totusi el chiar nu a actionat in nici un fel?
Nikol22
Postat pe 13 Iulie 2008 00:32
mi-ar fi fost rusine sa deschid asa un subiect.....e de-a dreptul ingrozitor....a trebuit sa te gandesti innainte de a distruge o familie,la repercursiuni....sa-i spui adevarul copilului,ca sa nu faca aceeiasi greseala ca si mama....asa e,platesc cu lacrimi si dezamagire,acei ce incearca sa-si construiasca fericirea pe nenorocirea altora...

Postat pe 13 Iulie 2008 14:14
Pai din ce am inteles eu ea nu a distrus o familie,ci a ales sa fie o mama singura.Nu vad nimic rau in asta.Iar daca cineva va distruge o familie,acela va fi el(si poate sotia lui,care probabil poarta si ea o parte din vina).
ELADA36
Postat pe 13 Iulie 2008 18:48
cam da...ce-ai avut cu omul ala care era insurat?...credeai ca te ia pe tine?... ..e o vorba,nu-ti poti cladi fericirea,pe nefericirea altora
m_m_m
Postat pe 13 Iulie 2008 19:00
da ea n u a distrus o familie inca deoarece barbatul in cauza a fost cerebral punind familia pe primul loc! ea singura a afirmat ca a facut copilul sperind sa lege acest barbat de ea dar socoteala de acasa n u se potriveste cu cea din tirg!oricum in viata dupa fapta si rasplata!

Postat pe 13 Iulie 2008 20:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cer ajutorul vostru..................... 17 De la: Roco 31 Iulie 2009 00:54
decizie greu de luat....e teama, e......incapatanare ?! 12 De la: tzukinatzuky 10 Decembrie 2008 10:22
Diferente...Intr-o relatie la Distanta...Ajutati-ma 13 De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:22
va dati destepte/ti dar cititi zilnic ziare de scandal 3 De la: dragon_fly88 20 Iunie 2010 22:16
e absurd?! 77 De la: _dulcik_ 24 Martie 2009 20:53