Setari Cookie-uri

de unde si cum pot cumpara Victoria's Secret??


Postat pe 30 Iunie 2008 19:17
cauta pe net
am vazut pe unele siteuri ,
pysoyas
Postat pe 1 Iulie 2008 11:18
www.victoriassecret.com
Kittynelle
Postat pe 1 Iulie 2008 12:52
puffilici, spuneai pe alt topic ca iti procuri des obiecte vestimentare de la victoria's secret.. Am si eu o intrebare, te rog. Coincid marimile? Daca port un 36 care masura anume trebuie sa o comand din catalogul lor? Si inca ceva. Materialele sunt de buna calitate?

Postat pe 2 Iulie 2008 17:05
nu`mi comand des , dar mi`am comandat de cateva ori si probabil ca o sa o mai fac pt ca sunt multumita. la pantofi e mai greu pt ca marimile nu se potrivesc intotdeauna. la costume de baie nu am avut probleme.porti marimea 36 la haine ,banuiesc , informatie care nu stiu cat ma ajuta , avand in vedere ca marimea sanilor conteaza. si eu port tot 36 la haine si mie imi vine bine marimes S la costume de baie.precizez ca am si sani si fund...ca altfel cred ca mi`ar fi venit XS.cat despre materiale ...sunt ok , imi plac , dar pot sa spun ca materiale bune la costume de baie gasesti si la Jolidon, Mie imi plac si acelea.
Kittynelle
Postat pe 2 Iulie 2008 21:03
NAMASTE , bine ca ti`ai gasit sa discuti si ceva constructiv cu mine , ca altfel sa stii ca sufeream rau.
Kittynelle
Postat pe 2 Iulie 2008 23:34
:) ultimul tau mesaj nu dovedeste decat aroganta de care te ,,acuzam,, pe buna dreptate eu. Te-am intrebat ceva in cel mai frumos mod posibil.. era suficient sa te limitezi in a-mi raspunde, cum ai facut-o de altfel. Insa ,,rautatea,, din tine nu s-a putut abtine sa nu mai posteze si acest ultim mesaj in care nu dai dovada decat de imaturitate si chef de hartza. Nu stiu ce ai vrut sa-ti dovedesti tie, mie, sau celorlalti. Dar eu sunt convinsa ca dovedeai mai mult daca incercai macar sa te abtii. :) Pacat.

Postat pe 3 Iulie 2008 12:03
mai intai zi de rog merci ca ti`am raspuns...ca puteam prea bine sa te ignor si ramaneai fara costum :)) apoi draga mea , nu stiai ca femeile sunt rele ?! e o caracteristica generala...pe care o ai si tu...scormoneste mai adanc in sufletelul tau , 'pacifisto' :)) tu se pare ca nu citesti cu atentie forumul , nu am nimic de dovedit tie , "nou-venito" , iar celoralalti nici atat (fiecare ma cunoaste atat cat a putut) , pt ca in proprii mei ochi sunt f sus ...iar ochii celor care isi dau cu parerea la adresa mea dupa un post no me enteresa :)) incearca si tu ...sa fii mai degajata , face bine si la psihic si la nervisori :)) na..vezi , iar am fost aroganta cu tine,si prefer aroganta ecat nesimtirea de a te jigni ! hai pups
Kittynelle
Postat pe 3 Iulie 2008 12:26
:) bine mai pufilici.. este o vorba, dar nu ti-o spun pt ca degeaba as face-o :) Daca din start te caracterizezi ca fiind rea, atunci chiar nu are rost, cred ca te inteleg. Mai spuneam cuiva in alt mesaj ca e foarte bine sa ai incredere in propria persoana, dar sa nu uitam de limita ;) , ca e mai bine sa te lovesti usor cand cazi decat sa-ti rupi coloana din cauza impactului. Stii tu.. inaltimea e de vina :) Si apoi, nu poti fii aroganta cu mine :). Poti doar sa te comporti cu aroganta sau sa dai dovada de ea. :) In plus, intre nesimtire si aroganta nu exista decat o infima diferenta de perceptie asa ca.. a fii arogant inseamna a fii nesimtit. Ba' mai rau poate. Pt ca nesimtit poti fii si din greseala, dar arogant numai cu intentie si buna stiinta. Uite ca nu ma abtin de la corecturi gramaticale! Nu de alta, dar fiind atat de sus..

Postat pe 3 Iulie 2008 13:17
"NAMASTE" , eu sunt mai veche pe forum , am citit si recitit tot ce s`a scris pe aici...asa ca mie imi e mai mult decat clar cine esti tu !cu usere false nu discut , si nici nu raspund la atacuri din partea lor...nu de alta dar viata unora nu e decat o continua cearta pe forum, plictisitoare viata de altfel :))...asa ca ..continua , dar nu cu mine :)) imi permit sa fiu high iar daca ma dezechilibrez sunt o multitudine de oameni care ma iubesc si sar sa ma prinda, par exemple...iubitul meu.he catches me everytime i fall :)) cu tine chiar sunt high ca nu`ti mai raspund pt ca ti`as da satisfactie...sa ai motive sa postezi rautati si sa`ti intretii modul rautacios de viata. tschuss!
Kittynelle
Postat pe 3 Iulie 2008 14:00
:) tocmai tu vorbesti despre rautati postate..? de fapt da, ai dreptate, esti in masura sa o faci. Te ataci singura draga pufilici si pe mine in acelasi timp, pt ca eu nu te-am atacat nici macar o data. Am raspuns doar arogantei tale nefondate. Degeaba esti veche pe forum, uite ca eu sunt noua, am citit recent aproape tot ce s-a postat si probabil memoria mea e putin mai proaspata. In alta ordine de idei imi spui ca sunt noua pe forum dar in acelasi timp ma acuzi de a fi un ,,user fals,, , mult mai vechi decat pretind eu ca as fi. :) Crezi ca imi dai ceva satisfactie ca imi raspunzi? Te inseli. Satisfactia e a ta, sunt sigura, chiar daca nu dureaza prea mult. Te-am intrebat un singur lucru pe acest forum si consider ca am facut-o in cel mai elegant mod cu putinta. Tu ai fost cea care ai ales sa raspunzi cu un atac. Si tot tu te consideri cea atacata ;). Amuzant. Si daca tot ,,ti-e mai mult decat clar cine sunt eu,, de ce te mai obosesti? Sa fie pt ca de fapt nu esti prea convinsa de ceea ce crezi ca stii? Te asigur ca te inseli din nou, observ ca o faci cam des, dar dupa cum spuneai, norocul tau ca are cine sa te prinda. :) Esti o fata draguta si cu mare potential pufilici. Cu varsta si experienta o sa vina si echilibrul. Iti doresc tot binele din lume. Si chiar nu am sa te mai intreb vreodata ceva. :) Ca sa nu te simti din nou atacata. Nu am facut-o si nici nu aveam intentia sa o fac. Nu-mi sta in caracter. Sunt de parere ca asa se nasc razboaiele.. iar eu le detest. Pupilici!

Postat pe 3 Iulie 2008 14:26
Mai fetelor de unde ziceati voi ca pot sa-mi iau hainutele astea?

Am pornit de la costume de baie si am ajuns la eterna "burduseala" intre femei.

Eu tin cu Puffilici pentru ca-mi e simpatica.
In ceea ce priveste subiectul discutiei eu mi-am cuparat de 2 ori hainute de la VS. Am facut cont pe site la ei si le-am comandat.De regula ne strangem mai multe doritoare si impartim taxa de livrare.
Despre masuri pot spune ca sunt un pic mai mari decat cele europene.Dupa masura european eu port M-38. de la ei trebuie sa-mi comand S.

Hai Puffilici!
serena1
Postat pe 5 Iulie 2008 11:14
Multumesc pt apreciere oanandree, verbul ,,a fi,, se scrie de multe ori cu 2 de i, depinde de forma la care este conjugat( la conjunctiv prezent, de ex- tu sa fii profesor, sau.. sa fii fost-profesor, chiar daca se foloseste in alte fraze,, sa fi fost profesor,, etc) si in contextul in care este folosit, dar recunosc ca eu probabil il scriu asa si cand nu trebuie, deoarece sincer nu prea am timp sa scriu, ma grabesc si mi-e mai comod asa. Recunosc ca nu dau mare atentie acestui lucru, mai ales aici, unde, dupa cum spuneam, trebuie sa scriu in graba .. Nu stiu daca numai la asta s-a raportat atentionarea ta sau si la altceva. Oricum, multumesc.

Postat pe 5 Iulie 2008 14:20
ªi eu îþi mulþumesc pentru rãspuns. Mã bucur cã nu te-a supãrat observaþia mea. Asta îmi dovedeºte cã nu m-am înºelat în privinþa ta... Dar trebuie sã îþi spun cã nu mã refeream la diferitele conjugãri ale verbului "a fi", ci chiar la forma de infinitiv din exprimarea ta " a fii arogant inseamna a fii nesimtit"... forma de infinitiv "a fi" nu se scrie niciodatã cu doi "i". Atâta tot!

Sper sã-þi fie de folos recomandarea mea cu Jolidon. Pentru un costum care sã nu se lase în timp, cumpãrã-þi unul cu mult elastan (peste 30%). E un pic mai scumpicel, dar meritã. Desigur, dacã-þi dã mâna sã-þi iei un Triumph, go for it! Sã ai parte exact de vremea pe care þi-o doreºti!
PS nick-ul meu este oandree
oandree
Postat pe 5 Iulie 2008 15:34
:) e a doua oara cand mi se atrage atentia in legatura cu nick-name-urile .. scuze, am sa le prestez mai multa atentie de acum inainte, promit. Si multumesc pt sfaturi. Vroiam sa iti mai spun doar ca mesajele tale de pe blog sunt foarte bine-venite si bine intentionate. Subiecte care chiar merita dezbatute si luate in considerare.

Postat pe 5 Iulie 2008 16:17
eu cumpar dupa victoriasecrets luna de luna,siteul este: www.victoriasecrets.com produsele la haine lasa de dorit nu prea sunt de calitate ce-ti rcomand este lenjeria intima,costumele de baie,incaltamintea,gentile atat.restul nu sunt bune daca.ai zis ca porti 36 dar nu ai specificat la ce porti 36 pantaloni sau bluza?daca vrei siteuri de haine din afara sa-mi zici ca-ti dau eu siteuri dupa care fac comenzi si care livreaza pe romania.

Postat pe 8 Iulie 2008 23:32
as vrea si eu niste produse de la vs, dar mi-e frica tare cu taxele. am auzit ca atunci cand vine prin posta nu platesti nimic, cand vine prin ups platesti taxe vamale la shipping si tva la taxe vamale sper sa nu ma fi incurcat in taxe. de exemplu, la un colet de 100$ (fara shipping) cam cat se platesc taxele?
anda_007
Postat pe 16 Iulie 2008 21:41
tuburita
Postat pe 26 Iulie 2008 11:29
Fetelor , trageti o privire pe http://glamclothes-issabel.blogspot.com/ poate va incanta ochisorii ceva si va luati la un pret de "chilipir" . o zi frumoasaa!
blair
Postat pe 5 August 2008 11:14
http://glamclothes-issabel.blogspot.com/
blair
Postat pe 5 August 2008 11:15
Daca doriti sa comandati produsele Victoria's Secret, vizitati forumul www.ladysclub.ro la rubrica Comenzi.
ladysclub
Postat pe 4 Septembrie 2008 14:21
Eu mi-am cumparat lenjerie de la acest brand prin cineva care are un card special prin care face plata!!!! Nu poti cumpara direct de pe site... din cate stiu eu!!! Oricum,e foarte frumoasa colectia de lenjerie intima si,sincer, ajunge cam la acelasi pret ca lenjeria Jolidon(insa piesele sunt cu adevarat superbe si se aseaza foarte bine)! Merita...
fioorrella
Postat pe 31 Octombrie 2008 15:43
vand lenjerie intima victoria secret. email maryyxx1952@yahoo.com sau tel 0728705643
mirka
Postat pe 14 Noiembrie 2008 02:55
Recomand cu incredere sutienele La chiloti recomand sa va luati o marime mai mica.
Iar hainele...sunt suuuper calitate

Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:48
De la: crista_galli, la data 2008-11-14 12:48:14Recomand cu incredere sutienele La chiloti recomand sa va luati o marime mai mica.
Iar hainele...sunt suuuper calitate

Nu iti plac si de la la perla, malizia, lejaby ?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:50
De la: bestdevilinside, la data 2008-11-14 12:50:54
De la: crista_galli, la data 2008-11-14 12:48:14Recomand cu incredere sutienele La chiloti recomand sa va luati o marime mai mica.
Iar hainele...sunt suuuper calitate

Nu iti plac si de la la perla, malizia, lejaby ?

In afara de La Perla, de restul firmelor n-am auzit. Ai niste site-uri (posibil nu in germana, ca limba asta e chineza pt mine)?
La Perla e f scump, mai ales in Romania... dar, ce zic eu aici, toate sunt f scumpe in Romania, pun pariu ca daca ar veni si VS in Romania ar fi la fel de scump.

Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:53
De la: crista_galli, la data 2008-11-14 12:53:58
In afara de La Perla, de restul firmelor n-am auzit. Ai niste site-uri (posibil nu in germana, ca limba asta e chineza pt mine)?
La Perla e f scump, mai ales in Romania... dar, ce zic eu aici, toate sunt f scumpe in Romania, pun pariu ca daca ar veni si VS in Romania ar fi la fel de scump.


http://www.lejaby.com/ , dar inchide tonul, ca au muzica pe site-si pe mine ma deranjat iti poti alege, franceza, it, engl, ru, araba -chineza nu :P
daca intri la la perla http://www.laperla.com/ [si acolo poti sa îti alegi limba] acolo au si malizia
si am mai gasit:
www.aubade.com
www.barbara.fr
www.hanro.com [mai "ieftine", dar de calitate;-)
www.maryanbeachweargroup.de
www.mey.de
Full_Metal_Jacket
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:26
saru' mana

Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:28
De la: crista_galli, la data 2008-11-14 13:28:52saru' mana

mi-am mai adus aminte de ceva dragut din pacate in lb aia chineza:P
Pussy Deluxe (daca iti plac pisicutele) si Vive Maria
http://www.napo-shop.de/tmpl/de/home.tmpl?id=HGOOreuXvnumQWaetray8c;st=Home-de-Logo
ma mai gandesc :P
Full_Metal_Jacket
Postat pe 15 Noiembrie 2008 01:37
Plac pisicutele, plac ....eh sa speram ca in vreo 2 luni n-o sa mai fie asa chineza, m-am apucat de un curs

Postat pe 15 Noiembrie 2008 12:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vrei rochii de seara si de zi unicate si ieftine? 2 De la: yo_paintedgirl 12 Aprilie 2010 11:20
Un nou magazin de fashion la preturi de outlet 2 De la: yo_paintedgirl 12 Aprilie 2010 11:16
Accesorii par & bijuterii unicat 4 De la: modamaniadesign 1 Octombrie 2015 23:36
mall Craiova 1 De la: Jenny_H 21 Noiembrie 2011 20:42
S-a lansat un site nou de bijuterii si accesorii 5 De la: kudika115538 8 Februarie 2010 15:31