Postat pe: 13 Iulie 2008, ora 18:28
Hurr purr......da,ai inteles gresit,eu cred in Dumnezeu,de unde ideea? cred in blesteme si nu cred in Dumnezeu? asta nu inseamna ca,daca nu cred in popi nu cred si in Dumnezeu.............
doar ca....VESTE Mare: si CIUdat: nu mi-i sa mai intamplat nimic de vreo 2 saptamani,decat ca am gasit patul in care dorm cu al meu adica pe partea stanga unde dorm era ud,doar pe partea stanga,si era asa de ciudat ca nu a atins partea dreapta udatura.Numai partea mea.In fine.Nu gasisem eu,ci al meu,era socat.Ca nimeni nu intra in camera noastra,si nimeni nu face glume de genul asta.In fine.Nu asta era vestea.Ci ca...........mama lui al meu,a plecat in turcia de unde e ea pt.o luna jumate,si......a fost la un d''asta clarvazator......si,a vrut sa se intereseze daca cineva din familia ei au farmece sau blesteme,cum li-i se zice.Si.......a zis vezi Doamne clarvazatorul ala din trecutul la toti copii ei,ea ,masa i-a dat clarvazatorului doar numele si data nasterii copiilor lor.Si a zis lucruri intamplate in trecut din viata copiilor ei.Ea are 3 copii.2 baieti si o fata.Si asta clarvazatorul,a zis ca: barbasu ei are un blestem facut de o femeie care nu mai poate fii dezlegat niciodata,oricum ei sunt despartiti,si....fisa e casatorita de 2 ani de zile,tot cu un turc si acum de 4 luni de zile este in divort,pt.ca baiatul ala isi asculta mai mult mama decat sotia
in fine.....clarvazatorul ala a zis ca......fisa e si ea blestemata de mama lui fisu. cu care a fost ea maritata
deci,ea tine acest blestem de 2 ani de zile,
in fine.....clarvazatorul a zis.....ca blestemul asta poate fii dezlegat,dar vezi Doamne......cat de repede e posibil,pt.ca ea va muri de tanara,va face cancer......,ceva cu respiratia din cate am inteles,ea si-asa are probleme cu respiratia de cand l-a cunoscut pe el,si,clarvazatorul a mai zis ca si casa in care stam noi,cu totii,de exemplu fisa,fisu,al meu si eu,si masa.......casa are si ea blestem.