Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre aventurile de o noapte?

SUNT OK DACA STII SA FACI DIFERENTA INTRE SEX SI DRAGOSTE.

Postat pe 30 Iulie 2008 15:27

Postat pe 4 August 2008 13:18
Pai,nu o sa zic ceea ce cred eo,in afara de faptu' ca fiecare face ce vrea cu viata si cu organu' lui din dotare,pentru ca parerea mea pe langa restu' lumii=0.Da' o sa zic ce crede majoritatea lumii:

1.Barbat=mare macho,Don Juan,Casanova
2.Femeie=usorsa,ieftina (si alte atribute mai putin ortodoxe/catolice)

Ridicol,da' stiu..Trist da' adevarat!

Postat pe 4 August 2008 13:19
zau!?

Postat pe 4 August 2008 13:50
De la: geo32, la data 2008-08-04 13:50:31zau!?

Geo,tu ai boala pe utilizatoarele de pe kudika cu varsta de 18 ani..? .

Postat pe 4 August 2008 14:14
hmmmmmmmm...
o aventura de o noapte,am citit toate mesajele aveti dreptate toti in felu vostru eu am patito nu conteaza ca e strain sau in ce tara sta ai ocazia sa perzi totul,de ce?am esit cu baeti,dupa un pahar doua dimineata mam trezit in pat la altu,vreau sa spun ca e din alt oras in partea cealalta a tari,mam trezit si am plecat fara remuscari sa intanplat asta e,cand am revenit acasa am gasit pe masa un buchet de flori si un plic cu poze in care apaream eu cu persoana respectiva si uite asa am ramas cu restaurantul platit si cu toate cele,in concluzie am fost lucrat,am gresit am platit sunt constient...
nu am vrut sa va unplu capul cu ale mele a fost un exenplu,aveti grija cu aventurile de o noapte se pot transforma in nopti ne dormite....


sunt deacord cu aventura de o noapte,iti poti da seama de ce vre si ce nu vrei dar facuta uin siguranta..
scorpyoW
Postat pe 4 August 2008 19:30
De la: toraSexy, la data 2008-08-04 13:18:34

esti timida?!

Postat pe 4 August 2008 19:37
De la: inocica, la data 2008-08-04 19:37:10
De la: toraSexy, la data 2008-08-04 13:18:34

esti timida?!



ar fi vrut ea sa fie timida, dar id-iul pe care si la ales nu-i da pace
_fantoma_
Postat pe 4 August 2008 19:48
sincer sunt de acord cu aventurile de o noapte...si o poate face si o femeie, dar una care sa nu se implice...daca barbatul o face, femeia de ce nu ar face si ea la fel?
doar suntem egali in drepturi..si nu mi se pare corect sa numesti o femeie ' usoara' pt ca a avut o aventura de o noapte...daca e in stare sa o fac si sa se simta bine, sa nu regrete, de ce am judeca asa ceva?
pt ca ne place sa judecam? mai bine ne-am judeca pe noi..ca nimeni nu e perfect...
anya79_angel
Postat pe 4 August 2008 20:29
un barbat deschis la minte niciodata nu va cataloga o femeie care a cedat din prima k find usoara.tre sa se simta fericit k ea nu e o fitoasa si a raspuns impulsurilor lui si dak atractia e reciprok de ce nu?traim intr-un secol in care putem sa ne exprimam liber.
s26
Postat pe 5 August 2008 08:58
sincer...cred ca ai doar o viata...si merita sa incerci din fiecare cate putin....pana si chiar o aventura de o noapte.....daca iti place mai faci daca nu , nu....daca iti plac aventurile astea nu inseamna ca esti c...sau mai stiu eu cum. e bn sa faci ce iti place tie dar fara sa ranaesyi pe nimeni...

Postat pe 6 August 2008 00:03
merita incercat..........nu neaparat repetat,dar incercat da........o viata......macar sa fie ceva........sa nu treaca asa de repede si fara putina distractie.........
georgy_ana
Postat pe 10 August 2008 17:45
Aventura de o noapte...merita incercat,chiar convenabil.Trecand peste bolile care le-am putea contacta ma gandesc la urmari...Daca imi place si mai vreau odata?S-au, si mai rau daca lui ii place si mai vrea odata iar mie nu si nu mai scap de el?
claudea69
Postat pe 10 August 2008 20:26
pai faptul ca ai indoieli in privinta sanatatii individului nu te face sa iti iei gandu de la a face sex cu el??? sau mergem pe principiul: "traiasca prezervativul!!! pot sa ma culc cu orice necunoscut sifilitic si sa ma consider moderna!!!!"
lauuua
Postat pe 10 August 2008 20:34
da' de cand implici sexu' si sentimentele in aceiasi fraza?

Postat pe 10 August 2008 20:57
pai faptul ca ai indoieli in privinta sanatatii individului nu te face sa iti iei gandu de la a face sex cu el??? sau mergem pe principiul: "traiasca prezervativul!!! pot sa ma culc cu orice necunoscut sifilitic si sa ma consider moderna!!!!"

Scuze ca nu am mentionat ca am trecut peste bolile ce le-as putea contacta pt ca deja ii facusem analizele si era sanatos
claudea69
Postat pe 10 August 2008 22:20
doar consider ca trebuie sa existe sentimente in sex= dragoste...cine poate sa le separe,e liber sa o faca...nu cred in sex si atat...
Aleys
Postat pe 10 August 2008 22:36
CATEGORIC NU....BARBATUL LA FEL CA SI FEMEIA CARE PRACTICA AVENTURILE DE 1 NOAPTE SUNT USURATICI...FARA EXCEPTII.....S-APOI CE GUST MAI ARE SEXUL DACA NU E PRESARAT CU IUBIRE....

Postat pe 12 August 2008 17:31
paaai...si daca apare dragoste la prima vedere!?
avem ingredientele necesare unei relati sexuale de prima intalnire, nu!?

Postat pe 12 August 2008 17:59
- As fi curios cati pot face deosebirea dintre indragostire si iubire?
supermiki
Postat pe 13 August 2008 11:27
Eu sunt de parere ca viata e prea scurta ca sa te ghidezi dupa reguli stricte.Nu strica o aventura de o noapte de curiozitate sau pt a alunga monotonia,dar sa devina un obicei nu e bine.
annk48
Postat pe 13 August 2008 15:55
pu geo....dragostea la prima vedere nu este iubire...ci sentiment de atractie,pasiune,exact din acest motiv apare sexul la prima intalnire....daca te-ai indragostit la prima vedere de o femeie si faci sex cu ea in prima seara......te gandesti ca ai putea s-o iubesti...in rest...inafara de pat????sa-i iubesti principiile,libertatea,capriciile,serviciul,parintii...etc....eu inclin sa cred ca nuuuuuuu.....asta e diferenta dintre a fi indragostit si a iubi...cand iubesti...iubesti neconditionat tot ce tine de persoana data.....

Postat pe 14 August 2008 21:05
Iti spun un secret... Sunt profesoara de matematica si fizica, am terminat sef de promotie si daca-mi place un tip iar el se da la mine, cred ca n-as avea creier daca as refuza. Papusa draga, nu traim 1000 de vieti... nici macar doua, asa ca... scoate-ti din cap ideile astea preconcepute. Cred ca as putea sa-ti fiu mama dar cu toate astea sunt mai moderna decat tine. Daca o ti asa, o sa treaca viata pe langa tine si regretele vor fi tardive. Asculta la "mama" ta.
none69
Postat pe 14 August 2008 21:44
draga none...tocmai din cauza ca viata e una...eu aleg s-o traiesc asa cum cred ca e bine....in iubire si respect cu sotul meu....fara curvie si desfrau...ma gandesc ca o sa raspund odata in fata lui dumnezeu....pu faptele mele....si imi place sa ma stiu cu constiinta si sufletul curat.....iar daca modern inseamna sa traiesc in desfrau si sa fac lucruri urate in fata lui dumnezeu...atunci mai bine raman de moda veche...sau chiar fffoarte demodata... .....viata trece pe langa acel ce nu stie s-o pretuiasca...iar eu asa demodata cum sunt,sunt extrem de fericita si multumita de ea si gust din toate placerile vietii...care au valoare pu mine.........eu o ascult doar pe mama mea,care intotdeauna m-a invatat sa traiesc frumos...asa o sa-mi invat si eu copii...iar dumneata....poti sa tii inveti pe ai tai...sa traiasca la maxim si fara idei preconcepute.....oricum era o parere ca oricare alta...nu vad de ce te-a deranjat....numai bine

Postat pe 14 August 2008 22:47
de ce a face sex inseamna desfrau????????????????????????
este o nevoie ca si mancarea!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca nu am norocul sa ma indragostesc trebuie sa stau ca un sihastru??????????? o femeie trebuie sa o ia razna daca nu da de unu care merita cel putin respect?femei bune si barbati buni nu se gasesc usor!!!!!!!!in timpul cautarii unu mai are grije si de poftele si nevoile proprii!!!!!!!!!!!



de ce trebuie considerat desfrau??????????????????????????????

Postat pe 15 August 2008 15:51
Nu sunt de acord cu aventurile de o noapte.. Nu stiu cum as putea sa ma bag in pat cu un barbat pe care nu-l iubesc..sau macar sa tin la el.. totusi fiecare cu viata ei si sa faca ce stie ea mai bine ...
Andreea_B21
Postat pe 15 August 2008 16:20
sint de acord cu none69....care este problema ? de ce trebuie sa dau explicatzii ,ca imi place sexul sa il experimentez si cu altzii ,inamicii rutinei sint linga noi ..iar daca partenerul meu de viatza nu are mai deloc interes sa ma faca sa ma simt bine si nici nu se poate discuta cu el despre asta ,pai eu nu stau acasa ..chiar si anumite filme porno,cartzi te ajuta sa te dezvoltzi in arta seductziei! deunazi am dat de cartea Ratacirile fetei nesabuite alui LLosa,nu am putut sa o pun jos ,asa de tare m-a captivat incursiunile amoroase a unei fete rebele care vroia sa scape de trecutul ei ...eu aleg cum sa traiesc ..
priscilla
Postat pe 15 August 2008 19:35
apropo de aventuri ... observ cu dezamagire ca din ce in ce mai multe femei gandesc ca barbatii... in ceea ce priveste libertatea de a face sex ... asa ... just for fun.

sunt un tip mai clasic ... si e placut ca o femeie sa-mi raspunda afirmativ de la primele intalniri la propunerile "indecente" pe care i le fac... insa daca ma gandesc pe termen lung ...o astfel de femeie nu ma implineste.

cred ca femeia trebuie sa se lase mai greu cucerita, cred ca femeia trebuie sa isi mentina acea demnitate si acel statut de persoana respectabila.

cred in egalitatea intre femeie si barbat insa in acelasi timp cred in caracterele diferite pe care un barbat si o femeie trebuie sa le aibe.

barbatul dintotdeauna a fost un cuceritor, iar femeia dintotdeauna a fost cea cucerita, cea care s-a lasat mai greu prada vanatorului... si tocmai aceasta diferenta dintre ei reprezinta farmecul relatiei dintre barbat si femeie.

ori in momentul in care femeia se pune doggy style in fata barbatului din prima seama ... cred ca ea isi pierde foarte mult din feminitate si inocenta, iar relatia pierde foarte mult din farmecul cuceririi.

dupa cum citeam intr-o carte interesanta,... vanatoarea este mult mai fascinanta decat vanatul propriu zis.

florinbb
Postat pe 15 August 2008 19:42
aventuri de o noapte......?daca merita de ce nu! totul sa fie in favoarea ta, dar tre sa stii sa iti alegi foarte bine persoana

Postat pe 15 August 2008 19:56
Raspuns pt florinbb: ei lasa... tu chiar crezi ce ai scris?
amme22
Postat pe 15 August 2008 22:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o mica problema... 2 De la: helenne22 6 Noiembrie 2009 19:12
pozitia preferata 38 De la: darksukkubus69 15 Noiembrie 2009 18:28
Iubesc un barbat care are patima jocurilor de noroc 11 De la: battleofwits 27 Octombrie 2010 13:52
ajutati-ma 14 De la: roxy82 27 Noiembrie 2009 15:09
Sex oral. 2 De la: kudika_1016394 28 Iulie 2016 19:44