Setari Cookie-uri

M-a parasit...

In mod sigur implorandu-l sa se intoarca la tine ti-ai calcat in picioare orice urma de demnitate,probabil ca s-a intors din mila si v-a pleca de sila .Scuze,dar trezeste-te ,omul vrea altceva ,dragoste cu sila....O sa-ti revii ,greu ...dar o sa -ti revii .BAFTA SI AI INCREDERE IN TINE!!!!
stylisimo
Postat pe 19 Octombrie 2008 21:18
De la: onnyta, la data 2008-07-12 11:12:46si???????? mai draga, nu stiu ce varsta ai..de fapt ce conteaza. LUMEA E PLINA DE BARBATI!!! sa-ti spun unde ai gresit:
1-'l-am pus pe primul plan... m-a parasit...' - GRESIT! niciodata nu-l pui pe celalalt pe primul plan!trebuie sa inveti sa traiesti pentru tine mai intai!
2- 'Nu sunt perfecta, am avut si eu ale mele, poate am fost cicalitoare, poate l-am jignit' - GRESIT! nu mai lua toata vina asupra ta ca nu ai fost singura in relatia asta!
3- ' L-am implorat sa se intoarca la mine, l-am sunat, am plans, i-am spus cat il iubesc, i-am promis ca voi face tot ce imi sta in putinta sa se simta bine.' - GRESIT! niciodata sa nu-ti mai calci in picioare mandria de a fi femeie! RESPECTA-TE CA SA FII RESPECTATA!
4- 'M-a jignit f mult, m-a lasat plangand in mijlocul strazii, mi-a zis vorbe grele si numai pt ca il chemam inapoi.'- de ce s-a intamplat asta? pentru ca a vazut ca te injosesti in fata lui si nu a mai avut respect pentru tine! la barbati nu le plac femeile slabe de caracter, cum nici noua nu ne plac barbatii slabi!
probabil o sa ma injuri dar, astea sint lucruri constatate din experienta mea de viata si a altor femei.

ai perfecta dreptate!
Pinna
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:14
invata sa te respectii intai pe tine,cand lai implorat teai injosit,nu teai respectat delok.mai uitate in jurul tau si o sa vezi ca sunt foarte multi care merita sa le dai atentie.
symonyk_simo89
Postat pe 25 Octombrie 2008 18:33
au trecut 4 luni...as vrea sa stiu cum mai stau lucririle...ai ascultat sfaturile fetelor sau v-ati impacat...oricum sunt sigura ca-ti vei revenii,iar daca v-ati impacat va doresc tot binele din lume si sper sa nu mai faca aceleasi greseli si sa constientizeze ce fata are langa el.iti doresc sa fi fericita si puternica
diana_md
Postat pe 7 Noiembrie 2008 00:08
Draga ralu , initial am crezut ca vb despre mine .Stiu prin ce treci pt ca si eu am trecut printr-o poveste identica .M-am umilit in ultimul hal ca sa mai dea o sansa relatiei lucru care s-a si intamplat pana la urma , era f rece si ma evita pe cat posibil , dupa vreo 2-3 luni a inceput sa mearga din ce in ce mai bine.Acest lucru m-a mai calmat , puteam macar s ies din casa fara sa rabufnesc in plans , intre timp m-am angajat , am intrat la facultate si mi-am facut prieteni noi(nu f multi) , acum dupa 2 ani de atunci , totul pare perfect , e nebun dupa mine viseaza sa ne mutam impreuna si tot tacamul... partea proasta e ca ma gandesc tot mai des la momentele de acum 2 ani cand am suferit cumplit din cauza lui , iar acum sunt mult mai sigura pe mine si am invatat de la prietene sa ma pretuiesc mai mult , am invatat s fiu puternica , iar el simte ca "pierde teren" si devine din ce in ce mai disperat s nu ma piarda .Iti dau un sfat : iubeste-te si fii puternica , pt ca nimic nu iti sta in cale la varsta asta , iar daca tu nu te pretuiesti , nimeni nu o va face vreodata.Nu mai fi trista , acum stiu ca ti se pare tragica situatia , dar nu este deloc.si invata ca dragostea e trecatoare , la mine dupa 4 ani s-a dus de tot.Nu ramane nimic in afara de respect .Incearca sa nu il mai cauti , sau s te prefaci indiferenta , daca te iubeste te va cauta , daca nu inseamna ca nu te-a iubit asa cum ai crezut si atunci nu ai ce regreta.


Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:03
NEINCREDERE? De ce? Din cauza unei despartiri? Capul sus, nu este sfarsitul lumii.
melimela
Postat pe 23 Noiembrie 2008 12:32
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 27 Decembrie 2008 00:11
Scumpo,am citit atenta tot ceea ce spui ca ti s-a intamplat...
Crede-ma ca totul tine numai de tine, de ceea ce iti doresti cu adevarat. Iti garantez ca va veni un moment in care acest baiat va regreta f tare ceea ce a facut, va veni un moment in care va realiza ca ceea ce ai fost tu in viata lui se intampla doar o singura data in viata.Din cauza imaturitatii, baietii nu realizeaza uneori lucrurile cu adevarat importante in viata.
Evita-l cat de mult poti si incearca sa iti refaci viata alaturi de prietene si prieteni, iesi la discoteca, schimba-ti parfumul, tunsoarea, stilul de imbracaminte...si vei vedea rezultatul.
Crede-ma ...se va intoarce...si vei vedea cu stupoare ca TU esti cea care nu il va mai vrea.
Lumea e plina de baieti draguti ! Nu e doar el pe lume!
E clar ca e o persoana egoista care atunci cand a dat de putin bine...a uitat de unde a plecat.
Multa bafta!!!!

Postat pe 9 Martie 2009 14:03
Eu cred ca data viitoare nu vei mai face asa ceva.Omul invata din greseli, am patit si eu sa-mi las prietenii si familia si job si tot pt unul si n-a meritat, acum nu renunt la viata mea pt nimic, desi si eu ca si tine ma tratez dupa o despartire recenta.Cred ca noi femeile trebuie sa fim mai indiferente si ai sa vezi cum iti cad toti la picioare si se roaga de tine sa-si vrei si le dai flit"
.Iubeste pe cine te iubeste si paraseste pe cine te-a parasit"
sonia1986
Postat pe 9 Martie 2009 14:24
Deci ca si fetele zic si eu ia-ti o vacanta pt tine!!! Pana acum ai facut aproape orice pt el, mai gandestete si la tine, ce vrei tu sa faci, incearca sa iti indeplinesti visurile tale personale. Relaxeaza-te!! Ai scapat de o povara. Dupa parerea mea intr-o relatie trebuie sa te suporti unul pe celalalt, iar daca numai unuia ii pasa de confortul celuilalt asta nu mai e ce numim noi prietenie sau casnicie sau iubire. Da, stiu persoane care si-au sacrificat viata pt un om, deci viata intreaga au stat langa persoana pe care au iubit-o fara sa primeasca in schimb ceea ce daruiesc, cruce grea, darpersoana respectiva a ramas cu bunele si cu relele sale. Daca el pleaca inseamna ca nu are nevoie de tine, deci cu parere de rau sau de bine :P, iti zic ca poti merge mai departe fara nici cea mai mica mustrare de constiinta; ori cat de mare ar fi sufletul tau nu are de ce sa-ti para rau, tu l-ai ajutat cat ai putut. Te felicit, si sa nu-ti para rau ca ai ajutat un om, nici daca ti-a intors spatele! Ai fost foarte curajoasa sa rabzi si cat ai rabdat pana acum. Si mai e un lucru, daca iubesti pe cineva, il lasi sa plece si o sa vezi tu daca o sa-l mai iubesti si peste ceva vreme. Eu nu cred ca poti uita pe cineva pe care ai iubit cat de cat, intr-o zi sau o saptamana, dar cu timpul toate toate trec.

Postat pe 25 Iunie 2009 22:53
treci peste...uita-l, nu te merita...si nu uita CE E AL TAU, E PUS DEOPARTE...iti vei gasi jumatatea care te va face din nou sa razi
oanamanolache2009
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"SMECHERASII" : "PROFITORII " 6 De la: Argentina_Malcea_1 16 Septembrie 2012 10:56
am nevoie de un sfat 21 De la: delicacy 10 Mai 2010 21:59
Credeți ca exista iubirea eterna ? Acel sentiment inconditional , pur si fãrã nici un tip de interes ? 103 De la: anunciosescort 17 Septembrie 2012 06:32
Carpe Diem my love. EL 32, eu...minora 9 De la: heaven2007 10 Decembrie 2009 06:21
barbatii - o mare enigma 4 De la: Full_Metal_Jacket 1 Martie 2009 12:25