Setari Cookie-uri

e sanatos pentru par?

e prea des sa-ti speli parul odata la 2-3 zile? parerile sunt impartite... unii spun ca e bine asa, altii spun ca dauneaza sa-l speli prea des, iar altii sunt de parere ca parul trebuie spalat in fiecare zi. voi ce parere aveti?
ANIELA_A
Postat pe 14 Iulie 2008 11:40
Nu stiu cat de sanatos e sa te speli in fiecare zi.Pentru ca parul nu se mai ingrasa deloc, il inveti sa il speli tot timpul.Daca il ai si lung trebuie sa il usuci ca lumea, si mai ales sa nu iesi cu capul ud afara, asa cum fac de cele mai multe ori fetele, pentru ca exista riscul sa racesti serios la cap si nici nu stii de unde ti se trage.Si sanatatea e mai importanta decat cochetaria.Vara merge sa te speli o data la 2-3 zile, mai ales daca ai un par cu firul subtire, care se ingrasa repede si are un aspect neingrijit si imbacsit.Totul e sa nu iesi imediat afara cu el ud.Iar utilizarea phoenului in exces nu face decat sa usuce firul de par, sa duca incet incet la ruperea mult mai usoara a firului de par, si nu in ultimul rand la arderea lui si capatarea unui aspect mat.Vopsirea in exces, la intervale dese de timp, decolorarea, fac mai mult rau decat bine parului.Asadar, totul trebuie facut cu moderatie.
andra83
Postat pe 16 Iulie 2008 12:20
este sanatos sa te speli si in fiecare zi daca pielea capului tau nu sufera schimbari si apoi ai parte de exces de sebum...specialistii in igiena spun ca cel mai bine este sa ne spalam pe cap atunci cand simtim ca avem nevoie deci daca simti nevoia sa te speli la 2-3 zile pe cap e ok

Postat pe 24 August 2008 10:44
Eu am parul destul de lung si prefer sa il spal de 2 ori pe saptamana. Il usuc doar la radacina, varfurile nu. Am fost blonda, l-am decolorat de 2 ori cu pudra, efectele negative se vad si acum pe la varfuri (asta se intampla acum cativa ani), iar de vopsit...nu l-am mai vopsit de mai bine de 1 an si e mai ok asa. Eu nu stiu ce sa ii fac sa creasca mai repede, trebuie sa scap de varfurile deteriorate. In comment-ul ei, raniah, a postat foarte bine ceea ce au spus specialistii "cel mai bine este sa ne spalam pe cap atunci cand simtim ca avem nevoie".
cnmoha86
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:39
multumesc pt sfaturi
ANIELA_A
Postat pe 6 Octombrie 2008 20:57
Aceeasi dilema am avut o si eu pana sa merg la un dermatolog. Era un medic foarte bun cu experienta in varsta si mi a spus ca pe cap e normal sa te speli maxim de 2 ori pe saptamana! pentru ca altfel il sensibilizezi si cade. cum sa l speli in fiecare zi? il maltratezi nu altceva!Spala corpul in fiecare zi nu parul, ca nu are nevoie atat de des!

Postat pe 7 Octombrie 2008 15:39
De la: ankutza20, la data 2008-07-15 12:25:39eu cred k poti sa te speli in fiecare zi..singura conditie este sa folosesti un sampon special pt asta pe care sa scrie pt uz frecvent sau zilnic..cele mai bune zic eu sunt cele naturale care nu distrug firul de par sau hidratarea lui, ci din potriva o pastreaza si il hraneste cu vitamine...cine doreste un astfel de sampon sa ma contacteze...iata si o descriere :

Produse de inalta calitate, concentrate fac din PowerMax o colectie multivitaminica, naturala, pe baza de miere si plante medicinale. Este o formula noua, bioactiva, cu actiune terapeutica, avand efecte pozitive asupra pielii capului prin intermediul componentelor active ale mierii, extractelor de plante, vitaminelor A, E, F, H', H si B complex, care actioneaza sinergetic in profunzime.
Actiune:
- nutritiva si regeneranta asupra radacinii parului;
- curata profund parul, nu-l deshidrateaza;
- refac complet vitaminele si mineralele;
- asigura umiditatea si gresarea parului;
- mentin PH-ul optim ;
- hidratanta asupra firelor slabe de par;
- protectoare asupra varfului firului de par- contin factori de aparare naturala (antioxidanti) si un spectru larg de protectie de razele solare;
- dezinfectanta si antiinflamatoare;
-redau parului energia, rezultand elasticitatea deosebita si luciul natural .


un raspuns complet..:0
Aesma_Daeva
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:41
Spala-ti parul de cate ori simti ca este nevoie !! Nu te lua dupa reclamele la sampoanele pentru uz zilnic.Hai sa gandim putin logic.Cu cat folosesti mai mult sampon,cu atat trebuie sa cumperi mai des,cu atat le cresc lor profiturile asa ca normal ca fac reclama sa te speli in fiecare zi.Sa se spele ei cu familia lor pana or ramane cheli.Cand eram pustoaica ma spalam pe cap o data la saptamana,si aveam un par lung si des invidiat de toti.Dar de cand m-a pus cel cu coarne sa ma vopsesc trebuie sa ma spal de 2 ori pe saptamana pt. ca se ingrasa mai repede.Sfat pt. cele care vor sa se vopseasca doar ca sa-si schimbe culoarea parului:Nu o faceti,va nenorociti parul!!
diana1981
Postat pe 18 Decembrie 2008 20:25
De la: ANIELA_A, la data 2008-07-14 11:40:22e prea des sa-ti speli parul odata la 2-3 zile? parerile sunt impartite... unii spun ca e bine asa, altii spun ca dauneaza sa-l speli prea des, iar altii sunt de parere ca parul trebuie spalat in fiecare zi. voi ce parere aveti?

nu e gresit sa il speli de mai multe ori pe saptamana daca simti nevoia.poti folosi sampoane naturiste sau sampoane mai putin alcaline.poti folosi produse pt par naturale.din proprie experienta pot zice si eu ca daca il speli in fiecare zi se ingrasa mai repede.dar depinde ce tip de par ai tu.
mkdisk
Postat pe 12 Ianuarie 2009 16:18
eu am parul lung pana an talie nu lam mai tuns de la 5 ani dar iau din varfuri la2 luni cate 2 cm si ma spal pe cap de 2 ori pe saptamana e des si arata bine daca al ai mai scurt poti sal speli mai des
erikahd2008
Postat pe 15 Februarie 2009 20:28
eu am parul lung pana an talie nu lam mai tuns de la 5 ani dar iau din varfuri la2 luni cate 2 cm si ma spal pe cap de 2 ori pe saptamana e des si arata bine daca al ai mai scurt poti sal speli mai des
erikahd2008
Postat pe 15 Februarie 2009 20:28
Va invit sa vizitati site ul meu www.elenya.cei3.ro
elenya83
Postat pe 25 Martie 2009 13:30
De la: motanik, la data 2008-10-07 15:39:43Aceeasi dilema am avut o si eu pana sa merg la un dermatolog. Era un medic foarte bun cu experienta in varsta si mi a spus ca pe cap e normal sa te speli maxim de 2 ori pe saptamana! pentru ca altfel il sensibilizezi si cade. cum sa l speli in fiecare zi? il maltratezi nu altceva!Spala corpul in fiecare zi nu parul, ca nu are nevoie atat de des!

se recomanda sa iti speli parul ori decate ori este nevoie, penbtru ca daca se ingrasa repede doar nu o sa il lasi asa
trebuie sa te speli o data la doua saptamanai daca nu ai probleme cu parul si trebuie sa folosesti un sampon bun
nu e bine sa te speli foarte des daca ai pielea capului foarte sensibila, daca iti cade parul
este bine sa speli mai des cand ai matreata sau ti se ingrasa parul dar trebuie sa folosesti si sampoane sau alte produse precum balsamuri/creme pentru a inlatura aceste probleme, pentru ca apa care contine mult clor ataca pielea capului care este foarte sensibila
yumy
Postat pe 28 Martie 2009 08:22
Daca e prea murdar nu ai incotro! Dar din cate am auzit in ultima vreme o data pe saptamana trebuie spalat parul.
irina02
Postat pe 14 Mai 2009 13:14
se stie ca daca iti vei spala parul foarte des, cu atat mai mult va tinde sa se ingrase. si cred ca nu asta iti doresti. deci nu as merge pe recomandarile de a te spala zilnic in niciun caz.

pentru parul normal- 1 data/ saptamana.
pentru par gras- nu mai devreme de 4-5 zile(chiar daca asta inseamna sa il tii strans in coada). mai bine asa decat sa il ai si mai gras.
pentru par uscat- 1 data/ saptamana.

si bineinteles foloseste produse specifice pentru fiecare tip de par.
kudika025753
Postat pe 14 Mai 2009 16:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
decolorant de par 3 De la: danilamarina84 5 Octombrie 2013 21:54
extensii p comandaacum.ro 1 De la: deea_kudika049510 7 Iulie 2009 19:54
probleme vopsirea parului saten-blond 13 De la: iubytzik22 16 Octombrie 2013 19:41
Extensii par 100% natural MICRORING IMPORT ANGLIA 2 lei 1 De la: ANGELIC_STUDIO 22 Februarie 2010 22:22
foarte interesant 2 De la: balrog 14 Martie 2011 15:02