Setari Cookie-uri

cum flirteaza un scorpion ?

Eu iubesc un scorpion de cativa ani buni si tot nu- l inteleg. cateodata am impresia ca se joaca cu mine.El mi- a spus ca nu ma place , ca sunt prea timida si retrasa, dar simt acea atractie intre noi.In plus nu inteleg de ce imi spune ca are pe alta cand el sta aproape numai in casa in fata calculatorului, dovada e ca il vad online pe lista mea de mess....Intotdeauna discuta de mine si-si facea griji de mine. Il vedeam vb cu prietenii lui si cum vorbea foarte tare....Va dati seama ca am auzit.Oare asa sunt scorpionii...mai retrasi....mai ciudati....Sau il sperii eu, care sunt in zodia pestilor. Oare cum flirteaza scorpionii ?Va multumesc.

Postat pe 25 Iulie 2008 13:16
De la: KTine, la data 2008-07-25 13:16:19Eu iubesc un scorpion de cativa ani buni si tot nu- l inteleg. cateodata am impresia ca se joaca cu mine.El mi- a spus ca nu ma place , ca sunt prea timida si retrasa, dar simt acea atractie intre noi.In plus nu inteleg de ce imi spune ca are pe alta cand el sta aproape numai in casa in fata calculatorului, dovada e ca il vad online pe lista mea de mess....Intotdeauna discuta de mine si-si facea griji de mine. Il vedeam vb cu prietenii lui si cum vorbea foarte tare....Va dati seama ca am auzit.Oare asa sunt scorpionii...mai retrasi....mai ciudati....Sau il sperii eu, care sunt in zodia pestilor. Oare cum flirteaza scorpionii ?Va multumesc.


Scorpionii sunt ciudati rau.Mai ales barbatii...dar bineinteles nu trebuie generalizat. Stiu sa se prefaca, sa-si ascunda sentimentele.Dar daca el ti-a zis ca nu te place, cam ridica niste semne de intrebare...ori doar te tachina..ori chiar era serios.Desi eu cati scorpioni am intalnit le placeau fetele cuminti, misterioase.Daca esti mai retrasa deja emani mister.acum depinde in ce circumstante a inteles el ca esti timida/retrasa. A flirtat cu tine si ai facut pe timida?sau cum s-a intamplat?
DeeaCatalina
Postat pe 26 Iulie 2008 19:51
Pai eu sunt foarte emotiva...si adevarat ma cam feream de el...ca imi dadea prea multe motive de gelozie....flirta cu prietena de a mea ca mai apoi sa vad pe parcurs ca relatia se adanceste....si da am stat mai in umbra....si sufeream....el a incercat la inceput sa lege o discutie cu mine....dar eu orbita de gelozie ma purtam rece cu el....si atunci mi a intors foaia....a devenit si el rece si ironic...dar imi analiza orice miscare....se interesa de mine...ma tortura incontinuu cu tachinarile lui....ca uite cum arat cum merg....cum ma port...vorbea cu prietenele mele mai apropiate...si se uita ca un sarpe la mine....cand mai aruncam cate un ochi la el....Daca iti inchipui il deranja si apropierea mea de el....si vorbea cu prietenii lui de cate griji isi face pentru mine....Acum s a lasat in umbra....imi spune ca are pe alta si ca nu corespund preferintelor lui....in plus a mai adaugat cum ca nu am nici cea mai mica sansa sa fiu cu el...Hmmm....toata treaba e confuza rau...cand ma vrea cand nu ma vrea si mi zice ca defapt eu nu stiu ce vreau....Hmmm
Am impresia ca ori ii e rusine cu mine...ca sunt diferita ori nu stiu...Voi ce parere aveti ?

Postat pe 27 Iulie 2008 11:03
Daca de la inceput flirta cu prietena ta, nu merita sa te indragostesti de el.Si din cate ai scris vad ca ii place sa te tortureze, se joaca cu tine, te testeaza...Chiar crezi ca merita sa-l iubesti?Parerea mea e sa incerci sa ii arati ca esti indiferenta, si nu doar sa incerci, chiar sa fii indiferenta.Sunt alti baieti care poate te merita si tu iti pierzi timpul gandindu-te la unul care nu te merita.
Cat despre scorpiono, ti-am zis ca nu poti generaliza, eu cunosc barbati scorpioni diferiti de la cer la pamant.bafta
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 20:21
Daca de la inceput flirta cu prietena ta, nu merita sa te indragostesti de el.Si din cate ai scris vad ca ii place sa te tortureze, se joaca cu tine, te testeaza...Chiar crezi ca merita sa-l iubesti?Parerea mea e sa incerci sa ii arati ca esti indiferenta, si nu doar sa incerci, chiar sa fii indiferenta.Sunt alti baieti care poate te merita si tu iti pierzi timpul gandindu-te la unul care nu te merita.
Cat despre scorpiono, ti-am zis ca nu poti generaliza, eu cunosc barbati scorpioni diferiti de la cer la pamant.bafta
DeeaCatalina
Postat pe 27 Iulie 2008 20:21
Si eu am de aface cu un scorpion,iti pot spune din propria experienta ca la el totul e un joc.Se joaca si cand doarme si ar fi bine sa aiba cu cine ca altfel se plictiseste rau si nu mai reprezinti nimic pt el.Ai griga sfatul meu e sa te feresti de astfel de oameni.Fugi cat mai poti.
bitzascumpik
Postat pe 1 August 2008 13:01
Draga mea,scorpionii te inteapa si se duc in treaba lor.IN primul rand el nu e barbatul unei singure femei.El poate iubi cu aceasi intensitate si doua femei in acelasi timp dar mai flirteaza cu inca zece pt. ca niodata nu se stie.Daca te-a prins in capcana lui nu v-a ceda asa repede.El se joaca f. mult si se face ca ploua dar pindeste momentul cind tu vulnerabila ii vei cadea in plasa.Sfatul meu este sa il uiti(daca poti),niciodata nu v-a fi numai al tau. Este si f. gelos si daca te v-a vedea fericita cu altcineva s-ar pute sa is aduca aminte ca mai bine a lui decit a altuia. Iti urez multa fericire si liniste sufleteasca!
agadana2
Postat pe 5 August 2008 15:35
.....daca isi aduce aminte ca mai bine sa fiu a lui decat a altuia....asta inseamna ca se poate razbuna nu?
El sufera numai daca iubeste mai mult decat pe oricare alta dintre cuceriri , o fata ? CAnd sufera el cel mai mult dupa o despartire sau in ce conditii ? Am vazut ca are obiceiul de a flirta si de a l obseda anumite lucruri....Cand auzea sau ma vedea ca flirtez cu unu sau ca am fost cu unu.....aveam senzatia pe moment ca el ma crede....culmea proprietatea lui....ca devenise brusc gelos....si ma barfea de rau.....cu o ciuda....din aia pornita parca din suflet....se simtea ranit....o data cand colegii lui vb codificat apropo de mine....pur si simplu a iesit din birou motivandu se sefului ca nu se simte bine....ochii lui erau rosii de parca ii venea sa planga....m a impresioanat.....Chiar sufera sau e o cacialma ?? Eu incep sa cred ca desi flirta cu altele sau chiar se culca cu ele....io eram o ispita mult prea mare prin misterul pe care sigur il intriga....si cum vedea ca nu sunt ca alea.....si ca nu pot fi a lui....incepea sa arda pe dinauntru si chiar sa dea pe afara....Gelozia dupa ce ne tortureaza ne si ucide !!!

Postat pe 6 August 2008 08:51
ufff vad ca numai de rau ii vorbiti pe barbatii astia nativi scorpion eu am avut o relatie cu un scorpion dar avea ochi doar pt mine...nu m-a facut niciodata sa ma simt aiurea ca s-ar uita la alta tipa..ma dorea doar pe mine.
Mie chiar mi se par baieti ok..oare de-aia ca sunt rac?
anyway...cred ca vor sa para f tari ca nu ii atinge nimic, si in interiorul lor sufera, doar ei stiu de ce, pt ca nu cumva sa se vada ..ca doar ei sunt barbati puternici
Si revenind la topic...cum flirteaza un scorpion...hmmmm pot sa spun ca minunat daca ma refer nu la fostul meu, ci altul ..m-a facut sa ma simt cea mai importanta, era fff grijuliu,romantic,dulce..s-a deschis f usor..tot ce facea parca venea din inima...nu spunea multe, dar facea..prin gesturi si fapte mi-a aratat atat de multe..
DeeaCatalina
Postat pe 6 August 2008 21:16
hmm...s-ar putea ca initial scorpionul sa se dea bun prieten de-al tau, pana afla mai multe despre tine...asteptand momentul ideal pentru a "ataca"...asta in cazul in care vrea ceva mai serios. daca nu vrea nimic serios cred ca nu-l intrece nimeni in tupeu si vulgaritate. vorba aia..ne .... sau nu ne...?
juliakiara
Postat pe 7 August 2008 11:13
am iubit cu disperare un scorpion , fetelor PAZITIVA...cind credeti ca -i mai bine atunci va lasa masca ...nu au scrupule i-si ating scopul si INTEAPAcind va asteptati mai putin ... foate gelosi ,posesivi pina la violenta , sufletisti dar si razbunatori, calca pe cadavre ,aventurieri,totul li -se cuvine , poate o femeie rac sa-l poata domina ....femeia peste cea sentimentala ,alaturi de un scorpion are de pierdut si de suferit doar ea
miki51
Postat pe 14 August 2008 19:39
figi cit mai poti ...nu astepta intepatura veninoasa a scorpionului ....vei fii fericita alaturi de un rac
miki51
Postat pe 14 August 2008 19:40
tare ciudat mi s-a parut acest topic....
nu se poate generaliza un scorpion ca si persoana, asta e logic, dar internetul este imbacsit de articole din domeniul horoscopului. Eu sunnt scorpion.....si din cultura mea . scorpionii sunt obsedati de propia lor zodie- scorpionii se inteleg cel mai bine(cuplu- relatie)cu raci si pestii.
Legat de flirtrat- este cel mai bun la asta(barbatii), el deja stie totu despre tine, si intotdeauna va vrea sa stie totu despre tine pana vei fi ai lui(daca asta e scopu). Ca sa afli ce vrea, iti iei inima in dinti, si poti avea o discutie cu el(el va fi destul de rezervat, ca au darul asta, dar daca gasesti un punct de plecare in discutie bun, iti va povesti toata viata lui, ca ii place sa vb despre el).
Gelozia- asta nu se poate trata la el, chiar daca nu mai tine la o persoana si a fost a lui, si va stii ca e cu altu, tot turbeaza.
Vb Aqadana2....nu prea sunt de acord, un scoprion indragostit, e cel mai periculos, va face orice pentru tine ca sa fii fericita. dar mai ales la capitolul sex(asta e ceea mai mare obsesie a lor).
....si tre sa stii cum sa il iei ca daca nu fac orice din tine.Mie una mi-a ajuns relatii cu scorpioni;)))si a existat doar un individ
Mult succes la agatat orice alte specii(dar daca il agati pe asta poti sa il iei drept trofeu)
P.s. vb cuiva, daca ii dai papucii unui scorpion, fa bine si ferestete vreo 10 ani incolo
miekee
Postat pe 15 August 2008 10:34
scorpionul,draga mea,te va insela cu cea mai buna prietena...eventual va incepe sa-i faca ochi dulci cu tine de mana....
vorbesc tare mai ales cand esti in preajma si vor sa-ti atraga atentia
si sa arate cat de importanti sunt ei...
le place sa fie centrul universului,sa isele si sa nu fie inselati...
dar sunt mult prea superficiali .
chiar nu merita sa-ti pierzi timpul cu un barbat scorpion,chiar daca este foarte bun in pat...
dorinta lui de a seduce alte si alte femei este mistuitoare
ivisor
Postat pe 18 August 2008 12:56


...EU SUNT CU UN SCORPION DE 3ANI DE ZILE,SUNT IN ZODIA GEMENI,DELOC COMPATATIBILA CU EL.....DECI E O RELATIE DESTUL DE TENSIONATA SI NABADAIOASA....EU MAI DISTRATA,EL MAI MIATERIOS,POSESIV SI RETRAS.SUNT PERSOANE DIFICIL DE ABORDAT,DE INTRAT IN GRATII,DAR FOATRE PASIONALE SI PLINE DE EROTISM.PROBABIL CA ASTA NE TINE IMPREUNA DE ATATA TIMP...IN FINE,SUNT GENUL DE PERSOANE CARE ATUNCI CAND TI-E LUMEA MAI DRAGA TE INTEAPA...ASCUND BINE CE SIMT DE FAPT SI STAPANESC CU SUCCES ARTA PREFACATORIEI.MINT CU USURINTA ATUNCI CAND E CAZUL DAR POT FI SI FIDELI DACA SIMT CA PERSOANA MERITA.SI INCA CEVA...NICIODATA NU FAC CEVA GRATIS...ASA CA MULTA BAFTA!E NEVOIE....:)
claudya2u
Postat pe 19 August 2008 21:44
K TINE,deci fiecare ti-a relatat cate ceva din legatura cu alt scorpion,tu la ce concluzie ai ajuns?
agadana2
Postat pe 20 August 2008 18:47
Eu cred ca viata e prea scurta ca sa ne pierdem vremea intrebandu-ne ce sa facem ca "el " sa ne iubeasca. Vad ca esti o fata sensibila si baietii(barbatii) se pot folosi usor de tine. Nu mi-o lua in nume de rau, dar nu se merita sa te mai gandesti la el .Ce putin deocamdata, lasa-l in plata Domnului. Daca te va cauta si va da semne ca e disperat , atunci mai merita o sansa,altfel nu faci decat sa te amagesti, bucurandu-te ca iti adreseaza 2 vorbe pe mess. nu stiu ce varsta ai, dar sunt convinsa ca timpul iti dovedi ca am dreptate.
andaluzia
Postat pe 24 August 2008 01:57
Buna fetelor....eu sunt impreuna cu un scorpion de doi ani....ii plac femeile....ii place sa fie in centrul atentiei...dar pe mine ma iubeste la nebunie...eu sunt geloasa...nu imi da motive...scorpionii cand se indragostesc o fac cu multa pasiune...chiar daca ii place sa se uite dupa alta femeie tot tu esti aleasa lui...si aveti grija orice barbat este dispus sa te insele cu alta femeie nu...nuami scorpionii...
merce
Postat pe 24 August 2008 05:00
Buna, sunt si eu o scorpioanca si iubesc un scorpion. Pot spune din experienta mea ca un scorpion cand iubeste o face cu totul, dar daca acest scorpion pe care-l iubesti nu mai e interesat de tine inseamna ca intradevar s-a plictisit. Unui scorpion trebuie sa-i trezesti mereu interesul. Daca are ceva pentru tine o sa reactioneze doar atunci cand vei fi indiferenta. Asta mi s-a aplicat si mie chiar de un tip in pesti, tare m-am mai suparat si am suferit....atunci am realizat ca simteam mai mult. Toti scorpionii pe care ii cunosc reactioneaza la indiferenta. Fi increzatoare in tine si lasa-l....daca simte ceva va veni el la tine. Succes :*
ena_nicole
Postat pe 24 August 2008 12:14
ah, cat de mult se aseamana povestea mea cu a ta.
eu tot "pesti" el "scorpion"..
reactioneaza la indiferenta, cum bine spune cineva aici. nu suporta sa fie ei cei parasiti. daca ti-a si spus ca are pe cineva, lasa-l. cum poti fi cu un barbat care are placerea de a te face sa suferi cand stie ca tu il iubesti??? e prea tiran pentru un suflet sensibil ca acela al unei femei "pesti".
marukaxxx
Postat pe 24 August 2008 12:41
Eu sagetator,el scorpion...Cu controale si lamentari , nu se rezolva nimic,parca iti face in ciuda....dar ia fii tu indiferenta ,nu-i arata nimic din ce simti (intr-o faza primara) si vine el singur...nu suporta sa nu-i dai atentie sau sa-i dai tu papucii...Eu am un motto:''Ce-i al tau nu-ti ia nimeni , ce nu-i al tau n-o sa ai niciodata''

Postat pe 24 August 2008 12:45
O sa le contrazic putin pe cele care spun ca scorpionii reactioneaza la indiferenta..eu sunt pesti, el e scorpion..si din proprie experienta, al meu scorpion reactioneaza la indiferenta cu indiferenta..dimpotriva, ca sa poti sa te apropii de el si sa ii starnesti interesul trebuie sa il lauzi, sa ii apreciezi eforturile si performantele..al meu la asta raspunde cel mai bine..de exemplu acum sunt indiferenta..sunt ceva probleme in relatie..si de vreo sapt n-am vb deloc cu el..el nici atat..dar daca se pune problema sa ii dau eu un semn raspunde fara nici o problema..deci in primul rand le place sa fie laudati si apreciati..cum spunea cineva mai sus, sunt destul de obsedati de propria persoana si, din experienta mea, nu am cunoscut o alta zodie mai orgolioasa..
in al doilea rand,intr-adevar cand iubeste..iubeste..si stie sa te faca sa o simti pana in cel mai mic por al corpului tau..o sa te faca sa te simti cea mai cea din cate exista..si din cate stiu cam asta cauta femeile
dar daca te certi cu el si il respingi poate sa fie atat de indiferent deoarece mandria aia a lui nu-i permite sa fie el ala care sa faca un compromis..cat de mult te iubeste
din punct de vedere strict astrologic, fara sa tinem cont de personalitatea voastra, va potriviti perfect, o femeie pesti cu un barbat scorpion
dar daca vrei ceva de la acest barbat trebuie sa stii sa faci compromisuri si sa-ti calci pe mandrie, pt k el nu o va face niciodata..bafta
_Ada_
Postat pe 24 August 2008 12:51
Sa-ti spun o chestie...astrologic vorbind,oricine este compatibila cu un Scorpion daca pe hart apersonala are Scorpionul in Casa 7 sau Marte in Scorpion sau il prinde in casa 5(dar atunci e doar relatie amoroasa si atat) Horoscoapele care apar peste tot sunt aiureli ....Doar studiul hartii personale releva ce si cum....Experienta mea de aproape 4 ani cu un Scorpion mi-a aratat un om extraordinar ca suflet dar cu hibe..Nu stie sa fie fidel,te inseala cu tine de mana daca vrea si nu o va recunoaste niciodata,in numele iubirii universale,folosesc cuvinte mari ,fara acoperire in real.....ii place sa fie centrul Universului sau asa vrea sa -ti induca ,ceea ce face el este perfect , ai senzatia ca nu te vede ,minte de rupe daca este in interesul lui, nu se lasa legat nici de-al naibii,daca nu vrea....si este barbatul tuturor femeilor,ca flirt,dar nu se arunca in relatii fizice cu oricine......In momentul in care atentia mea pentru el a slabit si i-am spus ca sunt cu altul(desi nu eram) ,atunci a facut pasul...altfel, daca e sigur de tine , nu o sa obtii nimic cu unul ca el ...Iti trebuie nervi de fier ,intelepciune si sa te gandesti daca chiar merita sa te sacrifici pentru un asa barbat...daca poti si esti cu 5 min mai desteapta decat el, merita...si nu-l minti niciodata , ca-l pierzi..

Postat pe 24 August 2008 13:16
Jos , palaria in fata unor rapunsuri bine documentate(spre ex. laly), dar parerea mea este ca aici,problema nu tine de zodie. Daca te iubeste,indiferent de zodie, se comporta ALTFEL.Cu atat mai mult cu cat scorpionul este o zodie mai dificila, nu trebuie sa visezi la ziua in care se va intampla totusi ceva intre voi. Lucrurile astea se vor intampla sau nu, oricat de experta ai deveni tu in teorii despre scorpioni.
andaluzia
Postat pe 24 August 2008 16:26
Jos , palaria in fata unor rapunsuri bine documentate(spre ex. laly), dar parerea mea este ca aici,problema nu tine de zodie. Daca te iubeste,indiferent de zodie, se comporta ALTFEL.Cu atat mai mult cu cat scorpionul este o zodie mai dificila, nu trebuie sa visezi la ziua in care se va intampla totusi ceva intre voi. Lucrurile astea se vor intampla sau nu, oricat de experta ai deveni tu in teorii despre scorpioni.
andaluzia
Postat pe 24 August 2008 16:26
Jos , palaria in fata unor rapunsuri bine documentate(spre ex. laly), dar parerea mea este ca aici,problema nu tine de zodie. Daca te iubeste,indiferent de zodie, se comporta ALTFEL.Cu atat mai mult cu cat scorpionul este o zodie mai dificila, nu trebuie sa visezi la ziua in care se va intampla totusi ceva intre voi. Lucrurile astea se vor intampla sau nu, oricat de experta ai deveni tu in teorii despre scorpioni.
andaluzia
Postat pe 24 August 2008 16:26
nu stiu de ce majoritatea fetelor cauta barbatii scorpioni ptr k sunt buni la pat, fideli si chiar atenti cu pers iubita... dar de obicei nu-si arata iubirea pe care o vrea prietena lui... este fff misterios si indiferent si aveti mare grija sa nu-l calcati pe "coada" ca este fff razbunator si u este bn ptr voi
parerea mea incercati sa-l tratati cu aceeasi moneda dar sa stiti cand sa va opriti,asa il vei tine langa tine
denyell
Postat pe 24 August 2008 19:03
NU e nimik adevarat din ce spui!!!scorpionii nu sunt asa. sunt de 5 ani cu un scorpion sa stii!dar mai ales am citit muuuulte despre ei.nu stiu cat ai citit sau de unde ai auzit u tampeniile astea!!!sunt extraordinari de fideli parteneri!!vor sa nu fie mintiti si daca iubeste fata cu adevarat nu o inseala niciodata!!!dar daca nu o iubeste face tot posibilul sa o kinuie si sunt foarte obsedati sexual!atat barbatii scorpioni cat si femeile.da...sunt cam dificili ...dar daca sunt indragostiti nu ar lasa persoana iubita sa plece de langa ei asa usor...
ema21
Postat pe 24 August 2008 20:41
si mai am ceva de spus...multe din voi aveti dreptate ca nu trebuie tratati cu indiferenta.de multe ori mi a spus iubitul meu scorpionul ca vrea sa i starnesc interesul mereu...vrea cate ceva nou...da...ii place sa fie laudat...eh..multe.am spus ca sunt dificili...dar tre sa stii cum sa i iei.daca nu te iubeste nu conteaza cat de mult te kinuie,dar daca i-ai intrat la suflet...esti printesa in okii lor.a!si ft ft ft gelosi!si ft impulsivi si certareti
ema21
Postat pe 24 August 2008 20:51
nu te supara, eu sunt scorpion si cunosc destul de bine reactiile astea... eu zic ca nu ai nici un motiv pentru care sa nu fugi! si nu poti sa spui k il iubesti din moment ce nu ai fost q el, 1. un scorpion singur qm il vezi tu e total diferit de un scorpion care se afla intr-o relatie 2. partea q tachinatul e adevarata...le place sa faca asta si amana mult situatii intalniri (se pare k au senzatia ca e mai profund, mai misterios, mai wow) dar...cu cat mai mult stai dp el cu cat o sa vezi k nu se ajunge la nimic. 3. de obicei qm le place cineva nu asteapta mult timp (nu sunt timizi) 4. se stie k exista atractie intre scorpion si orice alta zodie aproape ... mai ales k esti pesti:) si poate k senzatia asta exista dar atat,,, 5. iti mai spun ceva, nu le plac persoanele slabe, si daca simt ca o femeie ii este inferioara sau ca se pierde in fata lui, se simte indreptatit sa o tachineze, sa isi cam bata joc, sa o "puna pe brazda" qm s-ar zice... nush mai multe ce sa zic, dar eu nu as avea incredere :) si sper sa asculti de sfaturile (nu neaparat ale mele) ale persoanelor care va cunosc pe amandoi si gandesc obiectiv sau de tine dk poti sa te detasezi de evenimente si te arunci o privire la ceea ce se intampla intre voi cu adevarat . bafta
Smurf3tte
Postat pe 24 August 2008 23:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 2 De la: Shhh 4 Septembrie 2010 18:45
buna 3 De la: yumalai 20 Ianuarie 2010 09:34
eu sagetator,el capricon 3 De la: kudika090185 10 Decembrie 2009 10:31
Femeia capricorn...barbatul fecioara 3 De la: Libertad 20 Octombrie 2009 18:17
ce puteti spune despre barbatul nascut pe 09.10.1968? 15 De la: kudika078571 7 Noiembrie 2009 14:56