incerc sa deschid o discutie despre slabit pentru ca, de cand ma stiu, am fost intr-o lupta continua cu kilogramele. Ca si copil, eram de-a dreptul ingrozita cand o ruda sau un prieten de familie ma strangea nemilos de obraz si se minuna tot ce copil frumos si gras eram. Bunica ma indopa cu tot felul de bunatati si eram o mica minge dragalasa a familiei.
Timpul a trecut, la fel de rotund si am ajuns pe la scoala. Scoala imi placea dar nu prea ma simteam in largul meu, ca deh..., rotunjimile nu mai erau atat de "apreciate" ca acasa. Si m-am facut mare, o adolescenta "plinuta" vesnic cautand metode de slabire...Poate va regasiti sau nu...M-am facut si mai mare ( si ca varsta si ca fizic) in ritmul asta , slabind si ingrasandu-ma la loc. Puteti sa ziceti ca nu aveam vointa, aveam, dar la un moment dat pierdeam controlul sau pur si simplu ma plictisisem sa ma abtim mereu de la tot si asa se facea ca ma ingrasam la loc...Am facut si sport, dar , om mare fiind de acum, nu prea mai aveam timp... Aproape ca ma resemnasem, asa sunt eu( imi ziceam) si valoarea mea nu sta in KG, dar aveam mereu o problema cand trebuia sa merg la o petrecere, cand era o nunta sau pur si simplu cand vroiam sa ma imbrac frumos, trebuia mereu sa-mi iau haine lalai care sa-mi acopere toate cele...
Ati observat , probabil, ca vorbesc la TREEECUUUTTT...
DA, pentru ca am slabit, cu putin sport, fara paine prea multa si cu niste pastile pe care mi le-a recomandat o prietena. La inceput le-am cumparat mai mult de gura ei, dupa care am vazut ca dau roade si ca am reusit sa dau jos 10 kg in mai putin de o luna.

M-am gandit sa va spun si voua pentru ca stiu cat e de greu sa alegi si sa te lupti sa slabesti. Le recomand in primul rand pentru ca nu fac rau. Dupa atatea cure si incercari de a slabi, deja aveam probleme cu stomacul si alte complicatii. Am luat pastilele astea si fara prea mult efort, sunt asa cum mi-am dorit...nici prea slaba, dar nici grasa. Sunt aduse din China, sunt naturale si .... au efect.
Le recomand tuturoor .... combinate cu sport si multa vointa...
Succes mult!