Setari Cookie-uri

Pastilele de slabit chinezesti, mit sau realitate in lupta impotriva kilogramelor???

buna kayte ai putea sa ma ajuti spunandumi ku ce pastiel ai slabit sunt f multe nustiu de unde sa aleg te rog din suflet sa ma ajuti
abelll
Postat pe 17 Mai 2010 21:49
De la: , la data 2008-08-27 17:35:05Cele mai bune pastile de slabit din pct meu de vedere sunt Lida DaiDai Hua. Nu le fac reclama desi ar merita.. Incercati-le si nu o sa va para rau. Eu le-am comandat de pe herbalshop si mi le-a adus a doua zi. Sunt mai bune decat reductilul. Eu am folosit si regenon cu care am slabit ce-i drept 20 de kg dar are urmari, ceai de slabit ala verde care e oribil la g

ust, reductil dar seara mi se facea foame ... Cu pastilele astea nici nu simti k tii regim. Bafta



hei ati las idd meu contacteaza ma plsss te rog as vrea sa comand
si io pastilele de care zici.......sunt bune plsss contact mee idd sau emaiu e abelcardei ceauuu
abelll
Postat pe 17 Mai 2010 22:07
Nu imi voi scrie numai parerea ci si voi recomanda pentru toate acele d-re si doamne interesate de a slabi INTR-UN MOD NATURAL.slabeste intre 5-7kg in urma folosirii tratamentului pentr slabit DESERT PLANT.(..fara regim,fara exercitii,fara complicatii de orice natura si fara ca la sfarsitul tratamentului sa se instaleze acel yo-yo-un fel de bau-bau (si pe buna dreptate a celor care folosesc). pentru mai multe informatii folositi id: desert.plant
desert_plant
Postat pe 30 Iulie 2010 12:21
Vrajeala...
kudika226898
Postat pe 30 Iulie 2010 20:41
De la: kudika226898, la data 2010-07-30 20:41:45Vrajeala...


la fel ca si creierasul tau
myeyes
Postat pe 30 Iulie 2010 22:55
Iar iasmacul?
kudika226898
Postat pe 31 Iulie 2010 08:01
Buna sunt AdElina....am 19 ani ....deci si eu am o problema cu kilogramele...caut ceva bun...pastile puternice sa slabesc cat mai repede...puteti sami recomandati ceva bun=????? am nevoie sa dau jos 10 kg intr-un timp foate scurt.....cum as putea face...am incercat si cu cura de slabit destul de grea...numai carne fiarta fara sare fara pane....beam lamai pe fiecare dinimeata...storceam sucul si il beam....si fara rezultat....am 59 de kg....ma poate ajuta cineva cu ceva va rog...:*...Multumesc
kudika320181
Postat pe 6 Septembrie 2010 22:20
De la: kudika320181, la data 2010-09-06 22:20:31Buna sunt AdElina....am 19 ani ....deci si eu am o problema cu kilogramele...caut ceva bun...pastile puternice sa slabesc cat mai repede...puteti sami recomandati ceva bun=????? am nevoie sa dau jos 10 kg intr-un timp foate scurt.....cum as putea face...am incercat si cu cura de slabit destul de grea...numai carne fiarta fara sare fara pane....beam lamai pe fiecare dinimeata...storceam sucul si il beam....si fara rezultat....am 59 de kg....ma poate ajuta cineva cu ceva va rog...:*...Multumesc


Mananca legume fierte si carne inabusita si du-te la sport...sa vezi rezultate...nu imediate, dar de durata...
kudika226898
Postat pe 6 Septembrie 2010 23:26
am luat si eu acum 2ani pastile din`trastea si intradevar au fost ff bune,intr-o luna juma` am slabit 5-6kg.intre timp,vazusem la tv k le-au interzis,insa le-am gasit pe net,ce pot sa spun,am comandat mi-au venit dar...nici un efect.nu stiu ce sa spun dar ele fiind interzise,cred ca ce se gaseste acum,in mare barte sunt''facaturi'',altfel nu-mi explic dece n-am dat jos nici makr un kg?!
kudika318477
Postat pe 10 Septembrie 2010 21:44
Sa stiti ca si eu am luat tot felul de pastile de slabit dar de fiecare data m-am ferit de cele chinezesti pentru ca am auzit numai lucruri ingrozitoare si adevarate despre ele. Singurele pastile naturale care au dat rezultate la mine au fost interactiv slim.
Felicia2010
Postat pe 11 Decembrie 2010 21:56
Dispari....
kudika226898
Postat pe 12 Decembrie 2010 09:32
cele mai bune pastile pentru arderea grasimilor este Xenadrine RFA-X

Atentie: a se folosi doar de catre persoane de peste 18 ani. Nu folositi daca sunteti insarcinata sau alaptati. Consultati imediat medicul daca aveti batai neregulate ale inimii, ameteli, dureri in iept, dificultati respiratorii sau altele similare. Consultati un medic daca ati fost diagnosticat(a) cu orice afectiune sau folositi medicamente.
3 capsule sunt echivalente cu 3 cesti de cafea. Daca aveti sensibilitate la cofeina opriti consumul de cafea si dozati cu atentie produsul.
3 capsule contin 4.5mg de yohimbina.

Indicatii: pentru efecte maxime luati 3 capsule de 2 ori pe zi, cu lichid, cu 30-60 de minute inainte de mese. In zilele cu antrenament luati una din aceste portii inainte de antrenament. Beti cel putin 2 litri de apa pe zi. Nu depasiti 6 capsule pe zi. Nu luat i cu mai putin de 5 ore inainte de culcare. Incepeti cu 1 capsula pe zi si urcat treptat la doza maxima.

pentru fete nu depasiti 4 capsule pe zi

nu va apcati sa luati aceste pastile daca nu va duceti la sala sau la alergat pentru a consuma energia provocata de efedrina

PENTRU ALTE DETALI YM : sudhlc
marian132
Postat pe 2 Ianuarie 2011 02:56
Mariane, du-te si inghite-ti stocul...
kudika226898
Postat pe 2 Ianuarie 2011 08:00
De la: kudika318477, la data 2010-09-10 21:44:54... ce se gaseste acum,in mare barte sunt''facaturi'',altfel nu-mi explic dece n-am dat jos nici makr un kg?!


tine de ignoranta nu de "facaturi" ...de slabit slabesti numai daca vrei sa slabesti printr-o alimentatie sanatoasa si sport, pastilele sunt bune numai pentru ignoranti si te pot ajuta sa dai cel mult 5 kg ...care de fapt nu e grasime ci orice altceva numai grasime nu e
battleofwits
Postat pe 2 Ianuarie 2011 08:28
AJUTATI-O

AJUTATI UN INGERAS CARE ARE LEUCEMIE LA NUMAI 4 ANI! PUTETI SA O VEDETI PE MICUTA AICI: http://www.acasatv.ro/emisiuni/eva-maria-are-nevoie-de-ajutorul-nostru-sa-o-ajutam-sa-traiasca.html
kudika358837
Postat pe 27 Ianuarie 2011 10:42
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural !! Cea mai inovativa,revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibila si la tine acasa !!

Rezultate uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de imblanzit? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar ajungi sa-l distrugi de fapt cu diferite aparate pentru indreptarea parului?

Solutia este Brazilian BlowOut Keratine Treatment, care iti va lasa parul MAI DREPT, EXTREM DE MATASOS, FOARTE STRALUCITOR si MAI SANATOS CA NICIODATA, invelindu-l intr-un strat de keratina !!!

Parul tau va arata ingrijit, si se va aseza frumos si natural imediat dupa ce il speli, fara sa-i faci nimic! Acest tratament este 100% organic, fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon.Vei uita de parul degradat, rupt, tern si greu de aranjat.

Pret complet tratament la domiciliu exectutat de catre un specialist in materie: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa tratament, pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret).

Contact : brazilian.keratine@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 4 Aprilie 2011 21:15
Notice Information: Human Medicines - Warning - 15/07/2008
Title:

LiDa Daidaihua Capsules
Product:

LiDa Daidaihua Capsules
Reference:

IMB Reference: QDR-H-08-265
Authorisation Number:

None
Manufacturer / Supplier:

Manufactured by:
Kunming Dali
Industry & Trade Co. Ltd.,
No. 372 West Renmin Road,
Kunming, Yuman,
China.

Suppliers unconfirmed.
Active Substance:

Unconfirmed
Serial / Batch Number(s) & Expiry Date:

Serial/Batch Number(s): All batches
Expiry Date: Various
Target Audience:

* The General Public and Users of Traditional Chinese Medicinal Products

* Suppliers and Retailers of Traditional Chinese Medicinal Products

* Practitioners of Traditional Chinese Medicine

* Pharmacists

Issue:

The Irish Medicines Board (IMB) wishes to warn consumers about an inappropriate and potentially adulterated herbal slimming product named LiDa Daidaihua Capsules.

The IMB is concerned about this product following complaints relating to the availability of the product on the Irish Market and receipt of alerts from another European Member State regarding the possible adulteration of LiDa Daidaihua Capsules with a prescription-only medicine or other inappropriate substances.

The IMB investigation of this product is ongoing. The IMB advises that this product should not be consumed and any LiDa Daidaihua Capsules should be returned to the retailer that they were purchased from. You may wish to bring a copy of this statement with you to explain the reason for the return. Please notify the IMB at the contact details below with details of where you purchased the LiDa Daidaihua Capsules.

Any suspected adverse reactions associated with use of LiDa Daidaihua Capsules should be notified to the IMB, via the on-line reporting system accessible from www.imb.ie and by following the link to ‘on-line reporting’. A downloadable report form is also available from the website.
Recall Classification:

Recall Required: Yes (User level)
Background Information / Related Documents:

The following information is intended to be helpful in identifying the products of concern:

* This product is packaged in capsule form.
* The capsules are green in colour, and are contained within a blister-strip.
* The blister strip is silver in colour, with blue and purple Chinese markings.
* The blister strip is contained with an aqua-green coloured cardboard box, showing a picture on the front cover of a female behind a newspaper.

Click here to read the Finalised Letter to Trade and Professional bodies 14/07/2008


Related Photographs of the product in question:

Blister Strip

Capsule

Lida Outer Carton Market Compliance Sample

Lida Outer Carton Market Compliance Sample 2

Action to be taken:

Any patients or members of the public who are using, or have used LiDa Daidaihua Capsules, are advised to immediately cease taking that product and to consult with their pharmacist or doctor if they have any concerns.

Any persons holding stock of the above product for sale, or who have supplied this product to others, should put the packs in a safe place immediately and notify the IMB at the contact details below.

The IMB is also alerting trade and other relevant organisations representing companies or individuals supplying, selling or using Traditional Chinese Medicinal Products today to advise them of this issue, so that their members can be made aware of this information as soon as possible. In this regard, the IMB requests trade and other relevant organisations to bring the information in this warning notice to the attention of their members, so that their members may cease supplying/selling/using this product, and contact the IMB. Any packs of this product should be immediately quarantined.

The Irish Medicines Board is also requesting any retailers and suppliers of these products to contact their customers, where possible, so that they can be advised of the above.

The IMB wishes to advise that vigilance should always be exercised in relation to the purchase, sale and/or use of any medicinal product, including Traditional Chinese Medicinal Products. Medicinal products such as the above product are not authorised for use in Ireland, and cannot be regarded as safe. These types of products are illegal medicines and should not be purchased for use over the internet.

The IMB contact person for this issue is:
Kevin O' Donnell, Ph.D.
Senior Inspector & Market Compliance Manager,
Irish Medicines Board,
Earlsfort Terrace,
Dublin 2,
Ireland

Tel: +353-1-6764971
Fax: +353-1-6764061
roxana1988
Postat pe 2 Iunie 2011 20:49
Buna ziua,eu am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata .
floricika25
Postat pe 24 Ianuarie 2012 19:27
Pai spune-ne si cum se numesc pastilele astea minune :)
kudika515177
Postat pe 15 Martie 2012 12:23
si eu le-am incercat acum vreo 3 ani si am slabit foarte mult-10 kg iar in prima saptamina nu m-am simtit deloc bine, ma sufocam imi era fff sete, aveam frisoane, dar apoi m-am obisnuit, in schimb nu ma pot obisnui cu mirosul transpiratiei pe care o am acum cind am inceput sa iau iar pastile chinezesti de slabit( acelasi miros il aveam si acum 3 ani si nici un deodorant nu isi facea efectul...dupa mine acesta este singurul lucru care ma enerveaza...restul trece, te obisnuiesi cu reactiile medicamentului)
kudika517575
Postat pe 1 Aprilie 2012 21:31
De la: kudika517575, la data 2012-04-01 21:31:41si eu le-am incercat acum vreo 3 ani si am slabit foarte mult-10 kg iar in prima saptamina nu m-am simtit deloc bine, ma sufocam imi era fff sete, aveam frisoane, dar apoi m-am obisnuit, in schimb nu ma pot obisnui cu mirosul transpiratiei pe care o am acum cind am inceput sa iau iar pastile chinezesti de slabit( acelasi miros il aveam si acum 3 ani si nici un deodorant nu isi facea efectul...dupa mine acesta este singurul lucru care ma enerveaza...restul trece, te obisnuiesi cu reactiile medicamentului)


Haoleo...si umflata si puturoasa...
kudika226898
Postat pe 4 Aprilie 2012 11:16
si cat costa o cutiee de superslim ?
kudika_4386
Postat pe 5 Aprilie 2012 17:41
Eu ma chinui de ceva timp sa scap de 7kg si caut de mult ceva natural care sa ma ajute sa slabesc si acum m-am hotarat asupra unor pastile din plante cu care Doinita Oancea a slabit rapid.Se numesc Interactiv slim.Astazi o sa-mi fac comanda de ele.
kudika_14584
Postat pe 21 August 2012 11:53
De la: kudika_14584, la data 2012-08-21 11:53:48Eu ma chinui de ceva timp sa scap de 7kg si caut de mult ceva natural care sa ma ajute sa slabesc si acum m-am hotarat asupra unor pastile din plante cu care Doinita Oancea a slabit rapid.Se numesc Interactiv slim.Astazi o sa-mi fac comanda de ele.



Nu te mai agita ca sifonul....
kudika226898
Postat pe 21 August 2012 20:41
De la: kudika226898, la data 2012-04-04 11:16:06
De la: kudika517575, la data 2012-04-01 21:31:41si eu le-am incercat acum vreo 3 ani si am slabit foarte mult-10 kg iar in prima saptamina nu m-am simtit deloc bine, ma sufocam imi era fff sete, aveam frisoane, dar apoi m-am obisnuit, in schimb nu ma pot obisnui cu mirosul transpiratiei pe care o am acum cind am inceput sa iau iar pastile chinezesti de slabit( acelasi miros il aveam si acum 3 ani si nici un deodorant nu isi facea efectul...dupa mine acesta este singurul lucru care ma enerveaza...restul trece, te obisnuiesi cu reactiile medicamentului)


Haoleo...si umflata si puturoasa...
Nu e ok la ce se supune ea, dar macar a fost sincer. Dar tu nu esti sincer, esti pur si simplu rautacioasa. Poate daca i-ai fi explicat frumos ce si unde greseste, altfel te-ar vedea lumea pe aici.
Dar ii voi explica eu: daca nu te simti bine, nu le lua. Nu se stie ce contin si de la ce anume nu te simti bine. Frisoane aveai probabil, dupa ce explici -sete, transpiratie abundenta- din cauza deshidratarii. Nu e ok, iti nenorocesti creierii si rinichii. Si multe altele.
GeorgianaBB
Postat pe 19 Noiembrie 2012 00:43
De la: GeorgianaBB, la data 2012-11-19 00:43:29
De la: kudika226898, la data 2012-04-04 11:16:06
De la: kudika517575, la data 2012-04-01 21:31:41si eu le-am incercat acum vreo 3 ani si am slabit foarte mult-10 kg iar in prima saptamina nu m-am simtit deloc bine, ma sufocam imi era fff sete, aveam frisoane, dar apoi m-am obisnuit, in schimb nu ma pot obisnui cu mirosul transpiratiei pe care o am acum cind am inceput sa iau iar pastile chinezesti de slabit( acelasi miros il aveam si acum 3 ani si nici un deodorant nu isi facea efectul...dupa mine acesta este singurul lucru care ma enerveaza...restul trece, te obisnuiesi cu reactiile medicamentului)


Haoleo...si umflata si puturoasa...
Nu e ok la ce se supune ea, dar macar a fost sincer. Dar tu nu esti sincer, esti pur si simplu rautacioasa. Poate daca i-ai fi explicat frumos ce si unde greseste, altfel te-ar vedea lumea pe aici.
Dar ii voi explica eu: daca nu te simti bine, nu le lua. Nu se stie ce contin si de la ce anume nu te simti bine. Frisoane aveai probabil, dupa ce explici -sete, transpiratie abundenta- din cauza deshidratarii. Nu e ok, iti nenorocesti creierii si rinichii. Si multe altele.



Vezi sa nu te creada....ea voia aprobari....
kudika226898
Postat pe 19 Noiembrie 2012 16:15
De la: floricika25, la data 2012-01-24 19:27:16Buna ziua,eu am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata .
e si asta o dieta si e inca una de inceput f bine. fainoase (mai ales din faina alba), zaharuri si grasimi/prajeli. ai grija totusi ca stiu ca orice ceai de slabit se ia cu pauze ca sa nu-ti dezechilibrezi aportul de vitamine.
kudika_7869
Postat pe 30 Noiembrie 2012 23:55
la 1,73m 58 de kg nu sunt multe! vrei sa ajungi anorexica? eu am 160 si 50 de kg si crede-ma ca sunt numai oase... eu zic sa nu te chinui sa ajungi la 50 de kg, esti prea inalta pentru atatea kile. incearca sa nu mai mananci dupa ora 7 si vei vedea rezultate, si te vei mentine in forma... spor
kudika_22754
Postat pe 4 Decembrie 2012 14:39
De la: kudika_22754, la data 2012-12-04 14:39:48la 1,73m 58 de kg nu sunt multe! vrei sa ajungi anorexica? eu am 160 si 50 de kg si crede-ma ca sunt numai oase... eu zic sa nu te chinui sa ajungi la 50 de kg, esti prea inalta pentru atatea kile. incearca sa nu mai mananci dupa ora 7 si vei vedea rezultate, si te vei mentine in forma... spor
Nu sunt multe, dar depine si unde are grasime. Eu am avut intr-o perioada 56 kg si tot ce se depunea inainte sa iau slim and fit se depunea pe coapse. apoi am schimbat alimentatia si se depunea pe sani cand se mai depunea cate ceva. ulterior, am dat tot jos, imi si lucram coapsele bine. au scazut si sanii, dar asta e. daca ai 58 de kg si ai o burta mare, nu cred ca esti prea incantat, nu-i asa?
RoxyRoxx
Postat pe 30 Decembrie 2012 18:31
De la: floricika25, la data 2012-01-24 19:27:16Buna ziua,eu am reusit sa slabesc cu ceaiul Canadian Tea 8kg intr-o luna jumatate.Nu am tinut dieta ,doar am renuntat la paine si dulciuri.Am eliminat toate toxinele din organism cu acest ceai si am slabit 8kg,mi-a fost foarte usor sa beau ceaiul zilnic pentru ca are un gust foarte bun si nici nu ma mai simteam balonata .
E ok ca nu te mai simti balonata... dar 8 kg? Nu e cam mult?? Eu am si uitat cat am slabit in prima luna, dar sigur nu asa mult, insa am slabit incetul cu incetul ca sa fiu sigura ca nu pun la loc dupa.
RoxyRoxx
Postat pe 30 Decembrie 2012 18:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de unde pot cumpara pastilele superslim? 64 De la: kudika_972424 19 August 2014 00:59
A incercat cineva pastilele de slabit acaiberry900? 87 De la: kudika_26434 23 Septembrie 2014 10:46
Produse naturale si dieta 7 De la: victor957 11 Aprilie 2014 18:10
Acai Berry Thin 5 De la: kudika_972424 19 August 2014 01:07
buna 8 De la: 30 Noiembrie 2013 13:56