Setari Cookie-uri

Relatia cu Dumnezeu

Pentru ca a inceput Postul "Adormirea Maicii Domnului", azi 1 august, m-am gandit sa abordez si un astfel de subiect.
Cati dintre noi se gandesc ca in aceste zile trebuie sa ne indreptam atentia mai mult catre Dumnezeu, sa incercam sa devenim mai buni?
Eu sunt convinsa ca postul este o mare binefacere pentru suflet si trup, este nu numai o abtinere de la anumite alimente dar si o purificare sufleteasca! O incercare de a ne revizui mai mult comportamentul, pornirile rele pe care sa incercam sa le indreptam!
Sa incercam in aceste zile sa fim mai buni, mai milostivi, sa nu treaca o zi fara sa facem o fapta buna, sa ne indreptam mai mult catre rugaciune si cele sfinte!
Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!





Postat pe 1 August 2008 15:33
Amin...

Postat pe 1 August 2008 21:42

Postat pe 1 August 2008 21:42
lumea s-a schimbat, generatiile au luat-o razna. Pot spune ca rar mai aud acum lume care merge la biserica. Nu zic ca nu vad...dar nu se mai vorbeste de asa ceva. Tineretul din care fac parte nu mai da o asa mare importanta, dar iti spun...toata lumea in interiorul ei se gandeste ca are nevoie de ajutor de SUS.

eu nu am sa tin post. Nu pot sa nu mananc si nu pot sa ma abtin



Postat pe 2 August 2008 11:40

Postat pe 4 August 2008 14:22
frumoasa postare dianana , ai dreptate.
Kittynelle
Postat pe 4 August 2008 14:26
Inspirat topic...cu o mare precizare!!!De ce trebuie sa ne amintim sa fim mai buni,mai milostivi,mai darnici,mai aproape de divinitate........doar cand se apropie vreo mare sarbatoare????Oameni buni,cu o floare nu se face primavara!!! Ar trebui sa incercam sa fim mai buni si mai omenosi in fiecare zi a vietii,sa ajutam semenii macar cu o vorba buna(caci si acesta e un ajutor nepretuit)nu doar de Craciun si Paste(ma rog de Sfanta Marie...in cazul nostru...)Si pt cei care,poate din diverse motive au mai uitat postul nu inseamna doar abstinenta de la diferite produse de origine animala,ci mai ales o puritate/desavarsire sufleteasca/spirituala....Am sa incerc,acum mai mult ca oricand sa ma indrept spre sentimente crestine si rugaciune,tocmai pt Maica Domnului m-a ajutat in cele mai grele momente,cu speranta sincera ca voi primi iertarea divina pt toate greselile mele.............caci cel dintai pacatos sunt eu!!!
mell_30
Postat pe 4 August 2008 14:40
Bun subiect! Felicitari pt initiativa:) La fel cum a precizat si Mell, e bine sa traim mereu in comuniune cu Dumnezeu nu numai la ocazii speciale. Un preot deosebit mi-a spus la un moment dat ca Dumnezeu trebuie slavit in trei feluri: prin ganduri, prin cuvinte si prin fapte. Ar fi de dorit ca acestea sa se impleteasca armonios. Un alt subiect care trebuie sa ne puna pe ganduri este IERTAREA. Cred ca trebuie sa gasim in adancul sufletelor noatre capacitatea de a ierta. Am citit in cateva carti recomandarea ca atunci cand gresim sa ne cerem iertarea, este o datorie morala si crestineasca. Cel caruia i se adreseaza cererea de iertare e bine sa gaseasca inlauntrul sau marinimia de a accepta caci daca nu, se spune ca acela comite la randul sau un pacat si ca nu i se mai ia in calcul rugaciunea primordiala Tatal nostru. E evident de ce. Nu i se va ierta lui greseala precum nici el nu a iertat. Si mai este un citat interesant in Biblie care merita atentia noastra: "Nu poti sluji la doi domni". Deci..viata noastra ar trebui sa fie in armonie cu legile universale pana urma (pt ca mai toate religiile propavaduiesc binele). Se spune ca nu trebuie sa urmezi si calea lui Dumnezeu si a opusului reprezentat de tot ceea ce inseamna rau. Sper ca nu v-au "speriat" detaliile, m-am gandit sa vi le impartasesc pt ca si eu le-am aflat la randul meu prin intermediul cuiva. Avand in vedere ca eu am si numele Maria, astept cu nerabdare sarbatoare din multiple motive:) Va pup si va doresc toate cele bune!

Postat pe 5 August 2008 03:53
apropo de iertare si bunatate..
m-am saturat sa aud fraze gen "DACA ESTI BUN ESTI LUAT DE PROST" ...
voi nu?!
morticia_adams
Postat pe 17 August 2008 01:06
FRUMOS SPUS ! DUMNEZEU NE VREA BUNI, NE VREA LA STAREA ACEEA DE IUBIRE CURATA CE O AVEAM IN SUFLET CIND ERAM IN RAI ! DUMNEZEU NE VREA INAPOI PT. CA SUNTEM AI LUI SI NE IUBESTE !

DOAMNE AJUTA


un pacatos
Mircea63
Postat pe 17 August 2008 05:04
Draga frate intru Hristos,



Dumnezeu nu vrea neaparat ca tu sa tii post ! Insa vrea ca sa te infrinezi de la rau. Asta vrea El de la noi toti nu pt. binele Lui ci pt. binele nostru. Pt. ca ne iubeste. Si infrinarea de la unele alimente ne ajuta sa ne infrinam poftele si pornirile spre rau.
Incearca si roaga-te, nu mai zi ca nu poti ca de fapt poti.

DOAMNE AJUTA !

Mircea
Mircea63
Postat pe 17 August 2008 05:08
POSTUL AR TREBUI SA SE IMPLETEASCA CU RUGACIUNEA SI CU FACEREA DE FAPTE BUNE......CA FARA RUGACIUNE NU POTI RAZBI MAI ALES IN POST UNDE ITI TREBUIE ATATA PUTERE SA TE INFRANEZI DE LA MANCARE....DACA VA FACETI UN PROGRAM DE RUGACIUNE VETI VEDEA CUM VETI DEVENI MULT MAI LINISTITI,MAI IMPACATI SUFLETESTE........INTR-ADEVAR SUNT PUTIN TINERI CARE SE MAI GANDESC IN ZIUA DE ASTAZI SI LA DUMNEZEU.....SI BISERICA NOASTRA NU ABUNDA DE TINERI....SUNTEM DOAR CATIVA....SI INTR-ADEVAR CU O FLOARE PRIMAVARA NU SE FACE,DAR CU O FLOARE INCEPE PRIMAVARA NU? SI NU TREBUIE SA NE INTEREZE CE FAC ALTII...NOI TREBUIE SA NE GANDIM CE SA FACEM NOI PENTRU SUFLET....CA ASA CUM DAM HARANA TRUPULUI TREBUIE SA DAM HRANA SI SUFLETULUI SI HRANA SUFLETULUI E RUGACIUNEA..........TOTI AVEM NEVOIE DE DUMNEZEU...PUTINI NE DAM SEAMNA.....
butterly
Postat pe 17 August 2008 09:40
Draga "gbrgeorge " sunt convinsa ca daca vrei din toata inima sa te apropii de DUMNEZEU ,o vei face ! EL te va ajuta !Daca noi facem un pas catre Domnul ,EL face doi pasii catre noi si chiar mai multi ...
Roaga-te ca EL nu te va dezamagii niciodata ..iti va raspunde...cultiva relatia EL...Este cel mai important sa il ai pe Dumnezeu de partea ta si in orice imptrjurare din viata te poti baza pe EL !
ica2
Postat pe 17 August 2008 13:00
FELICITARI" dianana" penru initierea acestui subiect !!!Oamenii au mai mult ca orcand nevoie de cuvantul lui Dumnezeu ....si fiecare dintre noi avem nevoie de schimbare in viata noastra ...lasand in urma pacatul si tot ce poate sa ne indeparteze de EL .
"Încolo, fraþii mei, tot ce este adevãrat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptã bunã, ºi orice laudã, aceea sã vã însufleþeascã."(FILIPENI 4:8)
Si mai mult de atat...Dumnezeu iubeste intreaga lume ...sufera pentru orice fiinta umana cazuta in pacat ...si ....in dragostea Sa nemarginita fata de noi oamenii ,a pregatit un plan de mantuire ,a dat pe singurul Sau fiu -Iisus Hristos sa moara pentru pacatele intregii lumii ... asfel salvand tot ce fusese pierdut ...si ce este pierdut ...
"Fiindcã atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, cã a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sã nu piarã, ci sã aibã viaþa veºnicã.!(Ioan:3:16)
Problema este... ca nu ne oprim din modul nostru firesc de trai ...ne luam cu cele trecatoare si uitam de cele vesnice ...
Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa luam aminte si sa punem in practica invataturile Lui ..
Amin
Dumnezeu sa va binecuzinteze pe toti !
ica2
Postat pe 17 August 2008 13:25
scuze ptr greselile de ortografie ..am o tastatura ...cam defecta ...apas pe litera si nu imprima ...
ica2
Postat pe 17 August 2008 13:30
Dragii mei,


Fiecare om este un suflet care cauta pe Dumnezeu ! Prin tot ce face. Fiecare om este un suflet care cauta Vindecarea neputintei sale de a invinge moartea ! Pentru ca viata asta este o lupta permanenta, continua, pe viata si moarte dintre Bine si rau, dintre Viata si moarte ! Si lupta aceasta are loc in inimile noastre ! Avem libertatea in orice clipa din viata de a alege Binele, Dragostea, VIATA ! Avem libertatea de a iubi ! Avem libertatea de a crede si a iubi Frumusetea pe care Dumnezeu a pus-o in inimile noastre, ale tuturor, atunci cind El ne-a creat dupa chipul si asemanarea Sa ! Dumnezeu S-a pus pe Sine in aceasta Frumusete ! Ea nu are moarte ! Moarte are numai raul. Sa nu ne alaturam lui.
Veti spune ca nu este usor. Este chiar imposibil. Este imposibil prin noi insine. Trebuie cerut ajutorul lui Dumnezeu in permanenta. Trebuie sa fim constienti ca Dumnezeu Dragostea ne tine legati de viata ! Fara El nimic nu putem.
Sa acceptam dragii mei, viata aceasta ca pe o Jertfa din Dragoste ! Hristos este Jertfa din Dragoste. In aceasta Jertfa gasim adevarata liniste sufleteasca, impacarea cu Dumnezeu, bucuria de a darui, bucuria de a trai pt. a darui iubire. In aceasta Jertfa gasim puterea de neinvins a Dragostei ! In aceasta Jertfa gasim Puterea Vietii de a invinge moartea ! Asa sa ne-ajute Bunul Dumnezeu ! Amin !

sa ma iertati, ca eu nu-s mai mult decit un pacatos si un netrebnic,

mircea
Noi
Mircea63
Postat pe 17 August 2008 17:04
Sunt de acord cu cine a spus ca D-zeu tb sa fie cu noi in fiecare zi, nu numai la sarbatori si mai ales prin fapte, si nu prin vorbe. Ar trebui sa fim mai toleranti,fata de ceilalti care nu sunt ca noi, sa incercam sa ne punem in postura lor si sa-i intelegem pana la o anumita limita.
Perioadele de post sunt foarte bune pt sanatatea organismului, pt ca ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Mai ales in perioadele de vara posturile sunt usor de tinut pt ca avem acces la multe fructe si legume proaspete.
De asemenea perioadele de post ar trebui sa reflectam asupra vietii noastre sa vedem unde am gresit si ce putem schimba pe vitor pt a deveni mai intelegatori si mai intelepti.
D-zeu e unul, dar fiecare are moduri diferite de al intelege si al cauta.
fevronia
Postat pe 17 August 2008 17:42
marea noastra greseala...ne aducem aminte de Dumnezeu doar in posturi sin cand vin greutaile peste noi...atunci incepem sa ne rugam si sa devenim evlaviosi...pana atunci daca ne e bine nu indreptam o rugaciune de multumire!...
dydy88
Postat pe 17 August 2008 17:51
De la: dyanaa_88, la data 2008-08-17 17:51:27marea noastra greseala...ne aducem aminte de Dumnezeu doar in posturi sin cand vin greutaile peste noi...atunci incepem sa ne rugam si sa devenim evlaviosi...pana atunci daca ne e bine nu indreptam o rugaciune de multumire!...

sunt total de acord..atunci cand avem nevoie de El,cand avem necazuri,cand ne dorim ceva ne rugam..dar apoi uitam sa i multumim..sa mergem la biserica...suntem atat de prinsi in viteza societatii incat nu mai dam atentie de multe ori celui mai important aspect(ar trebui sa fie cel mai important):comunicarea cu Dumnezeu.
dalia1988
Postat pe 17 August 2008 19:24
De la: dalia1988, la data 2008-08-17 19:24:17
De la: dyanaa_88, la data 2008-08-17 17:51:27marea noastra greseala...ne aducem aminte de Dumnezeu doar in posturi sin cand vin greutaile peste noi...atunci incepem sa ne rugam si sa devenim evlaviosi...pana atunci daca ne e bine nu indreptam o rugaciune de multumire!...

sunt total de acord..atunci cand avem nevoie de El,cand avem necazuri,cand ne dorim ceva ne rugam..dar apoi uitam sa i multumim..sa mergem la biserica...suntem atat de prinsi in viteza societatii incat nu mai dam atentie de multe ori celui mai important aspect(ar trebui sa fie cel mai important):comunicarea cu Dumnezeu.

cei mai multi asa fac sau eu cunosc persoane pe care DUMNEZEU i-a scos din multe si nu i-au adus nici macar un cv de multumire.....................si o viata activa,fericita,vesnica-VIATA CU DUMNEZEU!....aveti grija de voi..si indreptati-va privirea in sus din cand in cand si spuneti un"MULTUMESC"sincer......va pup!
butterly
Postat pe 18 August 2008 09:22
Ce este mai frumos decat sa te trezesti dimineata ,sa admiri rasaritul soarelui si sa multumesti lui Dumnezeu pentru tot ce a creat ...Sa multumesti Lui ca a mai ingaduit inca o zi in viata ta!Viata este un dar de la Dumnezeu !Ce binecuvantati suntem ca avem sanatate si cele necesare de zi cu zi ..El se ingrijeste de noi... "Nu va ingrijorati de nimic, cautati mai intai imparatia cerurilor si neprihanirea lui Dumnezeu ,iar celelalte lucruri vi se vor adauga voua !"Deci daca il avem pe Dumnezeu si facem voia Sa,Domnul se ingrijeste de toate ..asa ca nu va ingrijorati...dragii mei ...
Domnul sa fie cu voi cu toti !
ica2
Postat pe 18 August 2008 19:55
Minca-v-ar raiul fetelor, doamnelor ca eu de-abia acu' bag de seama ca sunt singur printre voi !

Ma bucura din toata inima, sincer credinta voastra refletata in aceasta minunata discutie !

Hrana sufleteasca este recunostinta noastra catre Dumnezeu, rugaciunea smerita si sincera, bucuria de a alina durerea celor in suferinta, bunatatea si iertarea. Viata noastra intreaga este Incercarea Domnului nostru Iisus Hristos de a ne mintui ! Hristos se naste cu fiecare dintre noi. El este Frumusetea din inimile noastre.

Acceptind Viata ca pe o Jertfa din Dragoste, noi ne pierdem importanta ca firi omenesti iar Dragostea, Bunatatea, Mila din noi capata locul de frunte binemeritat in viata noastra. "Da-ti Cezarului ce-i al Cezarului !" De fapt Mintuitorul vrea sa spuna sa dam lui Dumnezeu inapoi sufletele noastre pentru ca sunt ale Lui.

Ma bucur mult inca o data va spun, ca va intilnesc ! Multumesc lui Dumnezeu ca m-a pus ca sa ma inscriu din intimplare pe acest site (nu am bagat de seama atunci absenta barbatilor !).

Sa ajutam copiii nostri sa descopere in inimile lor Frumusetea, Bucuria, Bunatatea, Mila, Iertarea, Iubirea catre aproapele si catre toata Creatia lui Dumnezeu si catre Dumnezeu !

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA ! AMIN !


mircea pacatosul
Mircea63
Postat pe 18 August 2008 20:36
"Sa ajutam copiii nostri sa descopere in inimile lor Frumusetea, Bucuria, Bunatatea, Mila, Iertarea, Iubirea catre aproapele si catre toata Creatia lui Dumnezeu si catre Dumnezeu !"

BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA MINTUIREA ! AMIN !


mircea pacatosul

Draga Mircea ,imi place cum inchei de fiecare data cu expresia "mircea pacatosul"!Sa stii ca toti suntem pacatosi ,dar niste pacatosi iertati prin jerfa Domnului nostru Iisus Hristos ,"sangele Lui ne curateste de orice pacat "si nu exista in nimeni altul Mantuire decat in El.Spre deosebire de altii, noi recunoastem starea de pacat in care suntem,dar Neprihanirea Lui Hristos este pusa in dreptul nostru( a tuturor celor care cred in el) ,iar Tatal ceresc priveste la noi, numai prin aceasta jertfa a Fiului si ne considera curati ,am capatat o neprihanire ce o da El. Neprihanire ce se poate pierde... daca nu veghem... dar singuri nu putem face nimic ...decat umband in fecare zi cu Domnul .
Sfintenia lui Dumnezeu nu se poate aseza pe o murdarie ....
Pacatul pune un zid de despartire intre om si Dumnezeu ...
Iar noi suntem niste priveligiati ca avem un Dumnezeu asa de milostiv , bun , plin de indurare si iertator .
In legatuira cu copii nostrii ,avem datoria sfanta sa -i invatam calea Domnului inca din pruncie :"Invatati-i pe copii calea Domnului si cand vor imbatrani ne se va abate de la ea ".

HAR SI PACE DE LA DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS !


ica2
Postat pe 19 August 2008 19:06
Eu nu sunt o persoana care da prea des pe la biserica. Si nici nu consider ca a tine post ca e nu stiu ce sarbatoare inseamna a fi iertat de pacate. Fiecare om face greseli pentru ca exista in primul rand. Da, e frumos sa regreti atunci cand gresesti. Cred totusi ca mai important e sa te porti bine, sa iubesti, sa fi bland si sa daruiesti in fiecare zi, nu doar la sarbatori. Conteaza ce simti tu in sufletul tau. Cunosc destule persoane care merg la biserica in fiecare duminica si la fiecare sarbatoare, tin post, se roaga in fiecare zi, dar au un suflet negru, sunt egoisti, rai si reci.
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 17:03
"Lucia "sunt de acord cu tine ,persoanele care fac astfel de lucruri au o forma de evlavie ,dar de vazul lumii si de fapt interiorul lor nu este schimbat ,inima lor nu este predata Domnului in totalitate ca sa poata patrunde iubirea,bunatatea ,mila ,compasiunea si dragostea de semeni ("de aproapele nostru ").
E riscant sa fi "caldicel"....
Mai bine in "clocot" ,sa fi indragostit de Dumnezeu ,sa spui la fiecare pas:"Doamne ce vrei sa fac ?"Gandul acesta vine de la tine ?"Actiunea mea (fapta)este dupa voia Ta ?"
Altfel.... ne inselam singuri...
Sa ne ajute bunul Dumnezeu sa traim in ascultare de EL!

Multe binecuvantari de la Domnul iti doresc !



ica2
Postat pe 20 August 2008 20:09
Lucia draga,




In primul rind noi trebuie sa intelegem ca mergem la biserica pt. a ne ruga si a cere lui Dumnezeu sa ne ajute ca sa devenim cu fiecare clipa mai buni, mai ingaduitori cu neputintele aproapelui. Noi insine nu trebuie sa "vedem" pe cei care sunt rai, egoisti, s.a.m.d.
Da, noi trebuie sa cautam a vedea numai si numai Binele si Frumusetea din toti si din toate. Pt. ca numai acestea au viata de la Dumnezeu ! Uritenia sufleteasca, rautatea nu au viata. Sa incercam a nu le baga in seama. Daca vom face asa atunci vom observa ca noi incepem a trai numai intr-o lume a armoniei si a frumusetii ! Ei bine incepem a trai in rai. Incepem a iubi pe toti si pe toate. Incepem a iubi pe Dumnezeu. El este de fapt Frumusetea din toti si din toate.
Deci sa folosim fiecare clipa de viata pt. a vedea si a iubi Frumusetea din oameni. Daca noi n-o vedem asta nu inseamna ca ea nu exista ! Inseamna doar ca noi n-o vedem. Adica nu vedem pe Dumnezeu. Insa din putinatatea credintei noastre nu-L putem vedea. Noi suntem de vina ca nu-L vedem.

DOAMNE AJUTA !

Mircea.....
Mircea63
Postat pe 20 August 2008 20:20
Aveti dreptate cu totii. Stiu, am fost destul de scurta si prea putin plastica in exprimare.
Mircea, stiu ce inseamna sa vezi binele si frumusetea in tot si in toate pentru ca asta caut eu in fiecare zi. Si chiar daca nu merg la biserica, niciodata nu uit sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru tot ceea ce imi ofera, asa cum nu uit niciodata sa ajut un prieten la nevoie chiar daca uneori sunt catalogata drept fraiera. Cu toate astea nu merg decat rar la biserica si nu tin posturi. Si totusi, Dumnezeu nu m-a uitat niciodata!
Lucia1971
Postat pe 20 August 2008 22:26
Cand este vorba despre Dumnezeu si biserica nu cred ca trebuie sa ne exprimam "plastic" ci asa cum simtim!
A merge la biserica este o datorie a oricarui crestin, pentru ca acolo este casa Domnului si acolo rugaciunile noastre sunt mai bine ascultate. Si apoi mai este nevoie si de putina "penitenta" din partea noastra, nu neaparat de a cere ceva ci, pentru a multumi pentru tot, in primul rand pentru ca existam! Spunem ca suntem crestini, dar cum? Ce facem noi sa ne numim crestini? A ne rezerva o zi pe saptamana, duminica, pentru a merge la biserica sa-i multumim Domnului, a respecta posturile asa cum ne invata parintii nostri, a ne ruga din tot sufletul pentru iertarea pacatelor noastre, sunt semne ca il respectam pe Dumnezeu, ca vream sa fim mai buni!
Iar acei oameni care merg mereu la biserica si crezi tu ca "au un suflet negru, sunt egoisti, rai si reci", incearca macar sa devina mai buni, caci toti suntem pacatosi, dar unii dintre noi nici macar nu incercam sa ne recunoastem pacatele, ne credem buni, iertatori, milostivi...
Si apoi iti mai spun ceva: toata viata invatam, niciodata nu suntem prea destepti, totdeauna este loc de mai bine!
Iarta-ma daca te-am suparat!


Postat pe 21 August 2008 17:09
Bine zis "Dianana" :"Si apoi iti mai spun ceva: toata viata invatam, niciodata nu suntem prea destepti, totdeauna este loc de mai bine! "FOARTE ADEVARAT ! Si reala remarca ta :"e loc de mai bine intotdeauna ,mai ales in relatia cu Dumnezeu!"

Dumnezeu sa ne ocroteasca pe toti !
ica2
Postat pe 21 August 2008 20:04
Dragii mei, dragele mele



In biserica noi mergem sa ne rugam. Acolo este alta lume. Lasam la intrare, afara, toate ingijorarile noastre, toate sentimentele noastre ce ne leaga de lumea aceasta, ne deschidem inima inaintea lui Dumnezeu prin rugaciiune. Un mare duhovnic, parintele Roman Braga de aici din SUA, mi-a spus un lucru fantastic : "sa stii draga, ca atunci cind te rogi, Dumnezeu este in fata ta si te asculta !". Si este foarte adevarat. Traiestri intr-o alta dimensiune. Cind te rogi esti legat de Dumnezeu si nimic rau nu te poate atinge ! Chiar lumea daca ar muri tu vei ramine viu ! Cu certitudine.
Insa noi facem si un lucru care nu trebuie facut. Spunem lui Dumnezeu cum sa ne ajute. Oare El nu stie ?! Trebuie doar sa-L rugam : "ajuta-ma Doamne Iisuse Hristoase cum stii Tu ! Ca Tu toate le stii pentru ca esti Dumnezeu !" Sa vorbim cu Dumnezeu sincer, sa-i spunem ce ne doare, cu cuvintele noastre. El vrea sa vada ca noi avem incredere in Dragostea si in Puterea Lui ! El controleaza absolut tot ce misca in lumea vazuta si in cea nevazuta ! Daca ne gindim la un simplu lucru : cit de mult trebuie sa creasca fiecare fir de iarba intr-o secunda ! Apoi toate celelalte, miscarile inimilor, vibratiile sufletelor...Nu putem cuprinde nici cu imaginatia Puterea lui Dumnezeu.
In Lucrarea Sa Sfinta putem vedea Puterea lui Dumnezeu ! De exemplu, El care este nemarginit, a facut inima omului ca sa incapa El in ea !
Cred ca as putea vorbi zile in sir...dar nu de la mine vin astea ca eu sunt un netrebnic si un pacatos. Tot ce fac eu bun este de la Dumnezeu. Tot ce fac eu rau aceea este de la mine.

Sa cerem de la Dumnezeu Dragostea Lui in inimile noastre !

Ideea este ca noi trebuie sa traim prezenta lui Hristos ! Nu numai in biserica ci si afara. Adica sa facem din toata Creatia o biserica ...

Asa sa ne-ajute Bunul Dumnezeu ! Amin !

sa ma iertati pt. ca va rapesc din timpul pretios

mircea...
Mircea63
Postat pe 21 August 2008 20:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti asupra acestei afirmatii? 11 De la: yrtdssdd 5 Iulie 2009 18:51
ghicit in cafea 7 De la: Cassey 16 Mai 2009 10:22
michael jackson moartea unei legende 135 De la: nefertitiafrodita 24 Septembrie 2009 23:07
incepu bun...... 7 De la: roz5bule6lila7 29 Mai 2009 10:17
Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika 689 De la: andreea_n_x 14 Martie 2010 04:25