Setari Cookie-uri

va traiti viata pe care o doriti ?


Mi-am pus mie insami aceasta intrebare de multe ori si de acelasi numar de ori raspunsul a fost NU, nu traiesc viata pe care o doresc insa nu pentru ca e imposibil ci pentru ca pana ACUM nu m-am intrebat realist CE IMI DORESC ? CUM AS VREA SA ARATE VIATA MEA ?
Va lansez si voua provocarea de a raspunde la aceste intrebari. DACA BANII NU AR FI O PROBLEMA CE ATI FACE, UNDE ATI LOCUI, CE ATI FACE DIFERIT FATA DE CEEA CE FACETI ACUM ?

SA AUZIM NUMAI DE BINE!

Postat pe 9 August 2008 02:04
din pacate nu prea putem sa traim exact viata pe care ne-o dorim,pentru ca in viata multe nu depind numai de noi....
razz
Postat pe 9 August 2008 18:56
Momentan,trebuie sa spun ca nu imi traiesc viata pe care mi-o doresc,insa nu fiindca nu am bani.As putea sa ii am pe toti din lumea asta si nu as fi mai fericita.Dar momentan nu iubesc,deci ma simt incopleta cumva,imi lipseste ceva...nu am o stabilitate in cariera,la care mai am de muncit ceva ani buni si nu am timpul necesar ca sa fac tot ceea ce mi-as dori sa fac.
Dar viata pe care ti-o doresti e una fericita,nu daca ai gramezi de bani,masini si vila cu piscina,ci daca stii sa iubesti,sa zambesti si sa faci baloane de sapun in parc si sa te bucuri ca azi e soare sau sa dansezi in ploaie si cel mai important-sa fii sanatos ca sa le poti face pe toate.Pana la urma bogatia sufleteasca e cea mai de pret!Atunci cred ca oricine poate sa traiasca viata pe care si-o doreste!
sweetpink
Postat pe 9 August 2008 20:21
Dar ca sa nu fie foarte utopic ceea ce spun eu,uite si ceva mai pragmatic-daca as dispune totusi de multi bani,m-as trezi in fiecare dimineata si cu ochii inchisi as pune degetulpe harta si as merge acolo :D
sweetpink
Postat pe 9 August 2008 20:23
dap, si eu as face exact la fel
amme22
Postat pe 9 August 2008 20:27
Si daca ai crede ca depinde de tine atunci ce ai face, ce ar fi altfel ? Permite-ti sa visezi si raspunde-ti tie la aceste intrebari: Cum ti-ai petrece timpul ? Unde ai locui ? Ce fel de oameni ai vrea sa ai prin preajma ? Unde ai merge in excursii ? GANDESTE LIBER!!!

Postat pe 11 August 2008 13:23

Postat pe 11 August 2008 13:24
Foarte interesanta ideea acestui topic., bravo happyana10 Eu cred ca esentialul nu consta in a dori o viata mai buna( desi e absolut benefic sa iti doresti mai mult , sa iti fixezi targeturi si sa le atingi) ci sa fii multumit cu viata ta si de aici prin atitudinea fata de viata ta pe care o traiesti in prezent, una optimista vei atrage oportunitati de mai bine pt viitor. Happyana , tu automat ai pornit prost , spunand ca nu esti multumita de viata ta , tu ai nevoie sa iti schimbi atitudinea...totul tine de atitudine, atitudine fata de viata , fata de propria persoana , fata de ziua de maine etc. Poate o sa credeti ca vbesc prostii , dar credeti`ma ca mi`am schimbat in foarte bine modul de a gandi dupa ce am citit carti de specialitate care te ajuta intr`adevar sa iti schimbi viata in bine si sa dobandesti tot ce iti doresti prin propria forta, astfel incat sa fii multumit de tine si fericit cu viata ta. Va recomand cartile "Atitudinea este totul" - Jeff Keller si "Putere nemarginita"-Anthony Robbins .Carti bazate pe exemple de viata si cu lectii de viata , a unor specialisti americani extraordinar de competenti , pe care dupa ce le citesti , nu ai cum sa nu iti schimbe viata , la inceput prin gandire , apoi in modul de a actiona si in final in a`ti atinge toate scopurile.
Kittynelle
Postat pe 12 August 2008 18:20
Eu, in proportie de 90% traiesc viata pe care am dorit-o mereu.. Normal, mai sunt mici detalii pe care le-as perfectiona, de aceea am spus 90 si nu 100%.. Personal, sunt foarte implinita. Profesional si financiar, la fel. As prefera sa locuiesc in alta tara decat Romania.. intr-un loc in care clima sa fie calda tot timpul anului. Mai este un lucru pe care mi-l doresc din suflet dar nu stiu daca va fi posibil sa il realizez vreodata.. sa fac 1 an de voluntariat in Africa. Din pacate (deocamdata) sotul meu nici nu vrea sa auda.. sper ca pe viitor sa gasesc o modalitate de a-mi indeplini acest vis. O alta mare dorinta de-a mea este sa merg in Tibet.. spe ca anul acesta sa o pot implini, in toamna. In rest.. pt viitorul indepartat nu imi place sa fac planuri. Sunt optimista si stiu ca orice va veni, va fi spre binele meu.. Bafta tuturor si sa va realizati toate dorintele!

Postat pe 12 August 2008 21:22
nu am visat niciodata la ceva ce nu as putea realiza prin forte proprii. nici macar in copilarie nu m-am visat printesa. de aceea:DA sunt multumita si fericita cu viata pe care o am.iubesc si sunt iubita,am un copil nemaipomenit si imi place meseria pe care o practic. in rest gasesc bucurii in tot ceea ce ma inconjoara,in flori, in ploaie, in zambetele oamenilor de pe strada.
daca as avea bani cred ca as dori aceeasi viata pe care o am. in rest as dori sa vad lumea...

Postat pe 12 August 2008 21:47
oana nu imi vine sa cred ca avem acelasi vise. si eu imi doresc de f mult timp sa ma duc ca voluntar in africa si sper ca anu viitor sa am destui bani sa fac asta .e visul meu decand nu stiam exact unde e africa pe harta sa ajung acolo.eu vreau sa ma duc la animale dar e foarte greu de ajuns acolo.cat despre tibet e al doilea vis al meu si nu stiu cand voi reusi sa mi-l indeplinesc.daca ajungi in tibet sa faci cat mai multe fotografii te rog.
witcher
Postat pe 13 August 2008 11:12
mie mi-ar fi placut sa fiu consilier pe probleme sexuale la APACA.
asta-i singura schimbare pe care as faceo in viata mea.

Postat pe 13 August 2008 11:14
nici pritenul meu nu e f deacor cu plecarea mea in africa deoarece zice ca io nu o sa mai vreau sa vin acasa si atunci am hotarat sa stau numa 3 luni( pt inceput :)) ].
witcher
Postat pe 13 August 2008 11:15
witcher.. poate reusim si mergem impreuna anul viitor!!
sincer.. la animale imi doream si eu dar cum spui tu, e foarte greu sa ajungi acolo si, printre altele, acolo e nevoie mai mult de doctori veterinari sau cel putin oameni cu ceva cunostinte in medicina veterinara. Eu din pacate nu am.. Insa am sa ma interesez mai exact daca vrei.
sa nu crezi ca iti trebuie multi bani sa ajungi in africa.. chiar nu iti trebuie deloc, ei iti ofera tot. Ong-ul cu care tin eu legatura iti ofera toate variantele.. cu bani sau fara bani. Insa doar 3 luni nu e posibil.. inainte de orice plecare se face o pregatire intensiva in norvegia, spania sau olanda.. care tine 3-6 luni.. deci oricum calculezi, minim 6 luni trebuie sa fii plecata. Te pup.. si poate mai vorbim. Poze din tibet( daca ma ajuta d-zeu sa ajung anul asta acolo) am sa aduc cu siguranta!!

Postat pe 13 August 2008 11:20

Postat pe 13 August 2008 11:21
ai gasit fara bani?
eu caut de ani de zile si nu am gasit. daca e fara bani ma duc un an categoric.eu am zis ca ma duc 3 luni deoarece stiu ca trebuia sa dau bani si atunci am zis sa impac si capra si varza.nici eu nu am cunostinte de medicina veterinara desi mi-as fi dorit sa fac chestia asta insa stau prost cu tot ce tine de chimie .daca poti sa te interesezi ti-as f recunoscatoare.
witcher
Postat pe 13 August 2008 11:30
de lucrat lucrez cu animale dar nu salbatice, sunt voluntara la o asociatie pe anumale, dar acolo ma ocup mai mult cu adunarea de pe strada a animalelor fara stapan , sterilizare si apoi gasirea de stapani , care e f greu.
witcher
Postat pe 13 August 2008 11:33
pt animale, scuze de greseli da ma grabesc
witcher
Postat pe 13 August 2008 11:34
felicitari witcher.. am sa ma interesez cat de repede pot si te anunt.Sa inteleg atunci, ca te intereseaza exclusiv animalele? (pt voluntariat in africa)

Postat pe 13 August 2008 11:49
nu neaparat, eu am mai vorbit si pt voluntariat intr-un sat in kenya, unde era pt o scoala si aveau nevoie de voluntari. ideea e ca as merge oriunde desi marea mea iubire sunt animalele. mersi mult ca te interesezi si sa ma ti la curent.
witcher
Postat pe 14 August 2008 09:01
viata te arunca acolo unde nici nu ai banuit......imi place viata mea,si-i multumesc lui dumnezeu pentru tot...pu fiecare zi traita cu zambetul pe buze....

Postat pe 17 August 2008 23:19
hmmm,eu zic ca suntem robii vietii noastre si atata timp cat train sub robie,nu vom face niciodata ceea ce ne-am dori.Ca ai sau nu suficienti bani....irelevant pt a schimba culoarea vietii....cat despre cursul ei.....discutabil.....
matracucu
Postat pe 19 August 2008 18:05
Nu stiu daca traiesc in totalitate viata pe care mi-am dorit-o dar sunt fericita cu cea pe care o am bineinteles ca mereu gasesc ceva care nu-i in "regula" la viata mea ca deh mereu vreau ceva mai bun de la viata ema si de la mine,dar macar fata de altii sunt fericita sanatoasa iubita am alaturi de mine oameni minunati ...si in plus fara probleme viata asta ar fii fooooarte monotona asa ca in proportie de 80%da am viata pe care mi-am dorit-o

Postat pe 22 August 2008 22:48
oana, nu pot spune nicodata ca sunt implinita nici profesional, nici financiar..felicitari pentru asta...in schimb as vrea si eu sa locuiesc intr-o tara unde este cald tot timpul anului.Nu-mi fac planuri in acest sens.Iti doresc implinirea tuturor visurilor tale.succes.
just28
Postat pe 22 August 2008 22:53
mereu e loc de mai bine,dar depinde de ambitia ta sa le rezolvi...eu inca sunt tanara si nelinistita,am atatea de facut si am impresia ca viata asta nu imi va ajunge sa le fac pe toate...ma bucur ca mai exista persoane care vor sa faca voluntariat..eu una am avut prima experienta de acest gen la 14 intr-un orfelinat pt copiii cu probleme de handicap,si am ramas socata si impresionata de acei copiii...acum sunt voluntara la o uniune studenteasca,dar vreau sa ajung cat mai curand sa-mi depun cd-ul la salvati copiii...pt ca ador copiii si vreau sa fac ceva pentru ei,in rest nu stiu...vaut persoana aia speciala in viata mea si terminarea facultati...va pooop pe toti
dydy88
Postat pe 22 August 2008 23:00
Buna intrebare,din pacate trebuie sa fiu si eu de acord cu razz,cit timp nu depinde numai de noi,nu putem sa ne traim viata asa cum dorim,sunt multe decizii pe care le iei in viata care tin si se raporteaza si la persoanele din juru nostru............
cum ar fi o lume in care fiecare sa faca ce vrea..............



nice topic...............
GIRL7
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:34
super tema de discutie aleasa...mie de exemplu mi-ar placea sa calatoresc in spatiu....sau daca s-ar putea sa pilotez un avion...de cand sunt mica visam ca zbor..mi-ar placea sa simt cu adevarat ce inseamna libertatea departe de grijile cotidiene si legile si conditiile impuse de viata...mi-ar placea sa ies din monotonia de zic cu zi
cris_bv_2007
Postat pe 9 Septembrie 2008 23:12
Va anunt ca azi se difuzeaza reportajul cu mine la ACASATV,la ora 17.30, in reluare la ora 24
dragalaspui
Postat pe 10 Septembrie 2008 15:25
Intotdeauna e loc de mai bine .Eu sunt multumita cu viata mea ,am o familie cu care pot impartasi bucuriile si necazurile am prieteni buni la care pot apela oricand,am o casa ,o gradina .Stii cum se spune :am construit o casa,am un copil si am plantat un pom.E suficient ,Dar ar fi frumos sa pot calatori in toata lumea ,sa vizitez tot ce se poate ,sa cunosc tot felul de oameni din toate continentele .-e doar un vis , un vis frumos
marinela_diana
Postat pe 25 Septembrie 2008 22:16
Din pacate putini sunt cei care pot afirma cu sinceritate ca si traiesc viata asa vum si o doresc...eu una nu pot afirma acest lucru...mi ar placea sa nu trebuiasca sa lucrez, sa mi platesc chiria si sa ma intretin, ce sa mai zic de master...mi ar placea sa merg in jurul lumii si sa ma distrez fara sa mi fac griji, fara sa ma gandesc ca maine trebuie sa merg la lucru...este destul de naspa intrucat multi dintre noi suntem mult prea tineri ca sa ducem o astfel de viata, o viata plina de griji si probleme, o viata care te imbatraneste...noroc ca mai sunt cluburile bune unde te mai duci sa te mai distrezi...in concluzie...nu mi traiesc viata pe care mi as dorio dar fac tot ce este mai bun pentru cea pe care o am si anume: iubesc, studiez, ma distrez, lucrez si calatoresc de cate ori am ocazia...va pup pe toti f tare debate-ul vostru...al tuturor felicitari
saby_pufuletz_2005
Postat pe 11 Octombrie 2008 10:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce sa fac ca sa nu fiu geloasa? 83 De la: kudika368982 6 Martie 2014 15:19
VENITURI SUPLIMENTARE SUBSTANTIALE 1 De la: pushtoay_k 20 Septembrie 2008 23:51
Castig rapid 1 De la: kudika354899 18 Ianuarie 2011 21:23
ma mintit timp de 3 ani 49 De la: brunita 25 Februarie 2014 07:22
myair 1 De la: Deep_Bite 27 Decembrie 2008 12:13