Setari Cookie-uri

infectie urinala cu E coli

eu zic ca aici nu tre sa ne apucam sa facem reclama...
alesandu
Postat pe 21 Octombrie 2009 10:16
Doamna Dorina,

Trec si eu acum printr-o sit asemanatoare,am fost diagbosticata cu e-coli.
Am niste antecedente ; operatie de colon de doua ori.Sigur ca citind despre aceasta bacterie nu stau linistita si nu vreau sa fac tratament alopat.Mi-as dori dinn suflet sa-mi dati exact tratamentul cu produse Aloe Vera.Cred in ele
Va multumesc,
Maria
charmina
Postat pe 14 Decembrie 2009 14:31
De la: Cassey, la data 2009-05-15 14:00:50buna
kudika097094
Postat pe 23 Decembrie 2009 23:55
BUNA,SI EU AM ACEEASI PROBLEMA DE VREO 7 LUNI,AM TOT FOST PE LA DOCTORI ,AM FACUT UROCULTURA DE MUTLE ORI SI A IESTI OK MEREU.ACUM DE CURAND A IESIT E COLI.MII SA DAT TRATAMENT DAR E LA FEL.VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI SA MA TRIMITETI LA UN DOCTOR BUN PTR CA EU AS DORI SA FAC UN COPIL SI MIE FRICA SA FAC ASA CU USTURIMILE ASTEA.AST UN RASPUNS DE AL VOI VA MULTUMESC.
kudika097094
Postat pe 24 Decembrie 2009 09:26
De la: kudika097094, la data 2009-12-24 09:26:47BUNA,SI EU AM ACEEASI PROBLEMA DE VREO 7 LUNI,AM TOT FOST PE LA DOCTORI ,AM FACUT UROCULTURA DE MUTLE ORI SI A IESTI OK MEREU.ACUM DE CURAND A IESIT E COLI.MII SA DAT TRATAMENT DAR E LA FEL.VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI SA MA TRIMITETI LA UN DOCTOR BUN PTR CA EU AS DORI SA FAC UN COPIL SI MIE FRICA SA FAC ASA CU USTURIMILE ASTEA.AST UN RASPUNS DE AL VOI VA MULTUMESC.
pentru aceasta problema, sepoate folosi cu mare succes TRANSFER FACTOR PLUS...

detalii aici:
http://www.google.ro/search?hl=ro&source=hp&q=transfer+factor+plus+E.coli&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=&aq=0&oq=
silviu_m74
Postat pe 25 Decembrie 2009 14:30
si eu am infectie urinara de 5 ani ma chinui ma duc in fiecare an la medic imi da tratament dar apoi iar ma apuca ,nu ma doare nimik doar ca urine frecvent mai ales noaptea sau daca beau licgide e un cosmar
liliana_2007
Postat pe 25 Decembrie 2009 18:35
De la: liliana_2007, la data 2009-12-25 18:35:18si eu am infectie urinara de 5 ani ma chinui ma duc in fiecare an la medic imi da tratament dar apoi iar ma apuca ,nu ma doare nimik doar ca urine frecvent mai ales noaptea sau daca beau licgide e un cosmar


Incerca sa iei aceasta infectie in serios si sa o tratezi asa cum trebuie,cu antibioticele pe care ti le recomanda medicul nu faci nimic altceva decat sa-ti slabesti si mai mult sistemul imunitar.
Iti recomand sa folosesti produsele de la Forever pe baza naturala ,care te vor ajuta in eliminarea toxinelor ,normalizarea sistemului imunitar si distrugerea bacteriei E coli.
SARBATORI FRUMOASE SI MULTA SANATATE!
rodilantos
Postat pe 26 Decembrie 2009 11:52
http://www.cystitis-cystiti52s.com/e-coli-bug.htm

v am trimis avest link sa cititi despre d-mannosa..se pare ca noi producem acesta mannosa in noi( zaharul din fructe) insa cei ca noi ( cu cistite recurente) nu producem destula mannosa din cauza sistemului imunitar slabit . Acesta mannosa are rolul de a "pacali" ecoli s o primeasca in interiorul celulei si apoi s o distruga..insa noi neproducand suficienta mannosa ca sa distrugem ecoli facem cistite recurente...d-mannosa suplimenteaza cantitatea de mannosa necesara corpului de a distruge ecoli si nu mai da voie sa se inmulteasca..si poate cand sistemul nostru imunitar isi va reveni la limitele normale vom scapa definitiv de aceasta pacoste... va rog sa cititi acest link , este f interesant si chiar expplica exact ce face acesta d-mannosa minunata !!!
ps: eu folosesc d-mannosa pudra ( care mi se pare mai buna decat capsulele ) de o luna si jum si ma simt MINUNAT ! cum am o senzatie la vezica am luat o lingurita de d-mannosa cu apa , o ora ma abtin de la a face pipi si senzatia a DISPARUT !! iau cam 2 lingurite pe zi, insa puteti lua si 1 ling la 3,4 ore..sincer sunt atat de multumita de ac descoperire, minune as numi o pt ca n am crezut ca ma mai pot simti bine dupa atatea antibiotice, vaccinuri, prod naturiste, sau ca pot sta putin la rece cu picioarele, sau ca pot sa fac drag cu sotul meu fara teama si groaza de dupa...sper sa va foloseasca si dvs la fel cum mi a folosit si mie..o seara placuta ! Produsul se gaseste si la noi ! il cautati pe net !
plus_white
Postat pe 15 Iunie 2010 23:44
De la: alesandu, la data 2008-08-11 12:42:30am aceasta infectie de mai bine de 3 ani!am incercat tot felul de tratamente cu antibiotic dar nu am gasit rezolvare si m-am ales si cu o frumoasa Candida.....ma poate ajuta cineva cu un tratament naturist?
Buna!Mergi la dr.Dumitrache spitalul Carol Davila,dr Sandulescu spitalul Carol Davila......de fapt in acest spital vei gasi dr .fb,mergi cu incredere si precis vor gasi un remediu si pt tine,precis.Multa sanatate.
doinitaeda
Postat pe 4 Iulie 2010 22:49
fetelor cel mai simplu...scapaqti de ecoli cu D-MANNOSE ..cititi pe net despre acest zahar ..este superr eficient ..si este dovedita treaba ..uitati va aici http://www.cystitis-cystitis.com/research.htm si nu doar acest site este concludent...cautati pe google si veti vedea...si in timp ce luati d-mannosa intarit iva imunitatea.

ps: d-mannosa veti gasi doar in siturile din usa, anglia..deci in limba romana nu veti gasi.
plus_white
Postat pe 5 Iulie 2010 16:52
De la: charmina, la data 2009-12-14 14:31:51Doamna Dorina,

Trec si eu acum printr-o sit asemanatoare,am fost diagbosticata cu e-coli.
Am niste antecedente ; operatie de colon de doua ori.Sigur ca citind despre aceasta bacterie nu stau linistita si nu vreau sa fac tratament alopat.Mi-as dori dinn suflet sa-mi dati exact tratamentul cu produse Aloe Vera.Cred in ele
Va multumesc,
Maria

Buna dimineata!
Am avut E-coli, nu mai am aceasta problema. Ani multi am facut tratament cu antibiotice, a recidivat mereu. In anul 1999, cand ma-m si pensionat/boala, am inceput sa fac cure cu produse de la forever*.nu numai pentru E-coli. Am mai multe probleme de sanatate si datorita antibioticilor am devenit: alergica la medicamente, mi-a scazut imunitatea, am facut steatoza hepatica si hepatita toxica.
Medicii sunt neglijenti cu pacientii lor si nu ar trebui. Antibioticele au si o foarte mare toxicitate , ar trebui sa se prescrie si protectoare hepatice, protectie a stomacului etc. inclusiv dezintoxicare .
Cum am facut eu dupa ce am fost nevoita sa renunt la antibiotice.
Intai am facut dezintoxicare Aloe vera are si aceasta proprietate.
pentru E-coli: Aloe vera berri nectar, propolis, A beta care E. Acesta cura am facut 3 luni continu. Adica am cumparat 3 flacoane cu aloe beri nectar, 3 cutii cu propolis , abeta care e 1 buc. De asemeni este bine sa consumati multe lichide. Ceai de ghimpe(antibiotic-antiinflamator), de merisor, codita soricelului,etc. Pentru dezintoxicare: legume si fructe ne fierte, in salate, sucuri etc.
Dupa 3 luni am fost la control si nu s-a mai detectat microbul(nu este o bacterie). Acest Microb E-coli, este f. rezistent,pentru ca se modifica mereu si medicamentul este ineficient.
Deasemeni este bine ca. dupa tratamentul cu rezultate bune cu aloe, o data pe an sa repetati doar cu un flaconde aloe, in special toamna tarziu, este bun si pentru a fi rezisten/timp de iarna la raceli.
Pentru ca sunt scumpe aceste produse(si medicamentele sunt scumpe, ineficiente si foarte toxice).
Cel mai bine este sa va inscrieti dvs. la direct la firma. prin agent, va pot inscrie eu sau va puteti inscrie pe net, gasiti agenti care au SETE forever. Avantyaje: produsele sunt la pret de depozit(mai eftin cu 20%), sunteti consiliata, vi se trimite lunar revista cu informatii/boli etc.
Inscrierea nu costa bani , va trebuie doar o copie de BI, si semnati contractul. O comanda cu produse aloe, trebuie sa fie de minim 60 euro. produsele va sunt trimise prin curier rapid. posta. pe cursele auo.
Eu asa am facut, fac comenzi numai cand am nevoie, daca comanda mea este mai mica decat 60 euro, mai completez cu produse pentru copii, vecini, prieteni. Nu va obliga nimeni sa faceti si afacere, va cumparati ce va doriti pentru uz propiu.
De la agenti,produsul este mai scump pentru ca , se include rabatul comercial de + 30%. Se poate inscrie oricine indiferent de varsta, sau va inscrieti pe numele unui copil, nepot etc. sau dvs si un nepot. Contractele sunt/familie.Daca alegeti varianta mai simpla contactatima si va inscriu la cel mai apropiat depozit al orasului dvs. Depozite sunt in : bucuresti, iasi, oradea, tg,mures, cluj etc. Va dau si nr. de telfon al depozitului de unde va procurati produsul sa tineti legatura cu operatorul sau directorul din zona dvs. care va poate ajuta trimitandu-va produsele mai eficient pe cursele lungi direct la sofer.Intrati pe sete-ul FLP aloe vera scheme si tratament, veti gasi scheme cumsa va tratati/ diagnostice, deasemeni gasiti preturile de depozit si alte informatii.
Cu stima Dorina.

dorina27
Postat pe 7 Iulie 2010 07:55
Salutare,
Despre "autovaccin" stiati? Cititi aici in cazul in care sunteti curiosi si interesati

http://www.prostemcell.ro/31-complicatii-accidente/101-autovaccin-infectie-urinara.html
prostemcell
Postat pe 15 Iulie 2010 15:55
De la: plus_white, la data 2010-07-05 16:52:30fetelor cel mai simplu...scapaqti de ecoli cu D-MANNOSE ..cititi pe net despre acest zahar ..este superr eficient ..si este dovedita treaba ..uitati va aici http://www.cystitis-cystitis.com/research.htm si nu doar acest site este concludent...cautati pe google si veti vedea...si in timp ce luati d-mannosa intarit iva imunitatea.

ps: d-mannosa veti gasi doar in siturile din usa, anglia..deci in limba romana nu veti gasi.


Paguba-n ciuperci...abia nu se fenteaza...
kudika226898
Postat pe 15 Iulie 2010 20:47
De la: dorina27, la data 2010-07-07 07:55:39
De la: charmina, la data 2009-12-14 14:31:51Doamna Dorina,

Trec si eu acum printr-o sit asemanatoare,am fost diagbosticata cu e-coli.
Am niste antecedente ; operatie de colon de doua ori.Sigur ca citind despre aceasta bacterie nu stau linistita si nu vreau sa fac tratament alopat.Mi-as dori dinn suflet sa-mi dati exact tratamentul cu produse Aloe Vera.Cred in ele
Va multumesc,
Maria

Buna dimineata!
Am avut E-coli, nu mai am aceasta problema. Ani multi am facut tratament cu antibiotice, a recidivat mereu. In anul 1999, cand ma-m si pensionat/boala, am inceput sa fac cure cu produse de la forever*.nu numai pentru E-coli. Am mai multe probleme de sanatate si datorita antibioticilor am devenit: alergica la medicamente, mi-a scazut imunitatea, am facut steatoza hepatica si hepatita toxica.
Medicii sunt neglijenti cu pacientii lor si nu ar trebui. Antibioticele au si o foarte mare toxicitate , ar trebui sa se prescrie si protectoare hepatice, protectie a stomacului etc. inclusiv dezintoxicare .
Cum am facut eu dupa ce am fost nevoita sa renunt la antibiotice.
Intai am facut dezintoxicare Aloe vera are si aceasta proprietate.
pentru E-coli: Aloe vera berri nectar, propolis, A beta care E. Acesta cura am facut 3 luni continu. Adica am cumparat 3 flacoane cu aloe beri nectar, 3 cutii cu propolis , abeta care e 1 buc. De asemeni este bine sa consumati multe lichide. Ceai de ghimpe(antibiotic-antiinflamator), de merisor, codita soricelului,etc. Pentru dezintoxicare: legume si fructe ne fierte, in salate, sucuri etc.
Dupa 3 luni am fost la control si nu s-a mai detectat microbul(nu este o bacterie). Acest Microb E-coli, este f. rezistent,pentru ca se modifica mereu si medicamentul este ineficient.
Deasemeni este bine ca. dupa tratamentul cu rezultate bune cu aloe, o data pe an sa repetati doar cu un flaconde aloe, in special toamna tarziu, este bun si pentru a fi rezisten/timp de iarna la raceli.
Pentru ca sunt scumpe aceste produse(si medicamentele sunt scumpe, ineficiente si foarte toxice).
Cel mai bine este sa va inscrieti dvs. la direct la firma. prin agent, va pot inscrie eu sau va puteti inscrie pe net, gasiti agenti care au SETE forever. Avantyaje: produsele sunt la pret de depozit(mai eftin cu 20%), sunteti consiliata, vi se trimite lunar revista cu informatii/boli etc.
Inscrierea nu costa bani , va trebuie doar o copie de BI, si semnati contractul. O comanda cu produse aloe, trebuie sa fie de minim 60 euro. produsele va sunt trimise prin curier rapid. posta. pe cursele auo.
Eu asa am facut, fac comenzi numai cand am nevoie, daca comanda mea este mai mica decat 60 euro, mai completez cu produse pentru copii, vecini, prieteni. Nu va obliga nimeni sa faceti si afacere, va cumparati ce va doriti pentru uz propiu.
De la agenti,produsul este mai scump pentru ca , se include rabatul comercial de + 30%. Se poate inscrie oricine indiferent de varsta, sau va inscrieti pe numele unui copil, nepot etc. sau dvs si un nepot. Contractele sunt/familie.Daca alegeti varianta mai simpla contactatima si va inscriu la cel mai apropiat depozit al orasului dvs. Depozite sunt in : bucuresti, iasi, oradea, tg,mures, cluj etc. Va dau si nr. de telfon al depozitului de unde va procurati produsul sa tineti legatura cu operatorul sau directorul din zona dvs. care va poate ajuta trimitandu-va produsele mai eficient pe cursele lungi direct la sofer.Intrati pe sete-ul FLP aloe vera scheme si tratament, veti gasi scheme cumsa va tratati/ diagnostice, deasemeni gasiti preturile de depozit si alte informatii.
Cu stima Dorina.

cu s-au inteles E-urile din produsele de la forever cu hepatita toxica si steatoa hepatica ???? habat nu aveti ce vb voi astia de la forever....disperati dupa vanzari de iluzii !!!! PRODUSELE FOREVER AU IN COMPONENTA ADITIVI ( E-uri) DE SINTEZA !!!!!
silviu_m74
Postat pe 15 Iulie 2010 22:54
buna, fetelor.

citeam despre problemele voastre si m-am gandit sa va spun cum am reusit eu sa scap de infectiile urinare. mi-au dat batai de cap cam 2 ani si jumatate. nici nu stiam ce sa mai fac.. am luat antibiotice, am baut ceaiuri, degeaba.. singurele chestii care chiar au avut efect au fost capsulele de la Arkopharma cu strugurii ursului. luam de 2 ori pe zi inainte de masa cate o capsula si intr-o luna nu am mai avut dureri.
andreea34
Postat pe 21 Iulie 2010 15:29
Ei, ti-a trecut de la antibiotice....povesti cu ursul...ha,ha, ha...
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 17:09
De la: alesandu, la data 2008-08-11 12:42:30am aceasta infectie de mai bine de 3 ani!am incercat tot felul de tratamente cu antibiotic dar nu am gasit rezolvare si m-am ales si cu o frumoasa Candida.....ma poate ajuta cineva cu un tratament naturist?


Tratament naturist de la Calivita, pe care ti-l va da medicul Calivita in functie de simptomele tale si de organism
Pt mai multe detalii delyiutza_p
delyiutza_p
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:44
De la: delyiutza_p, la data 2010-10-04 13:44:14
De la: alesandu, la data 2008-08-11 12:42:30am aceasta infectie de mai bine de 3 ani!am incercat tot felul de tratamente cu antibiotic dar nu am gasit rezolvare si m-am ales si cu o frumoasa Candida.....ma poate ajuta cineva cu un tratament naturist?


Tratament naturist de la Calivita, pe care ti-l va da medicul Calivita in functie de simptomele tale si de organism
Pt mai multe detalii delyiutza_p

ma obosesti
AdrianaR
Postat pe 4 Octombrie 2010 13:47
iar ceva de cumparat
alesandu
Postat pe 4 Octombrie 2010 18:08
Uitati-va pe siteul cabinetului UROANDROMED - dr. CALOMFIRESCU e un urolog exceptional care da cele mai adevarate tratamente si in plus si sotia - dna dr. CALOMFIRESCU e specialista in boli infectioase.
healthy005533
Postat pe 9 Octombrie 2010 10:04
foloseste uro_vaxom in jur de 30 pastile concomitent cu uriclar asta insemnand s iei 3 cuti de uriclar si 1 cutie de 30 pastile urovaxom ,eu mam simtit minunat.
kudika337944
Postat pe 9 Decembrie 2010 10:57
Buna
Imi poti spune si mie cum se numeste medicul...la ce spital lucreaza...un numar de contact....
Mama mea sufera de asa ceva..mi-a spus ca e infectata cu o bacterie E. coli si chestia asta e de ceva timp. Problema e ca organismul ei nu suporta antibiotice puternice, si acum a luat-o pe cale naturista( cica ar da rezultate in 6luni-1an).
Simptome: dureri abdominale puternice in reprize ( crize ce pot dura 2 zile), apoi 2-3 zile e mai bine, urina fff. des, stare de slabiciune, uneori o ameteala (probabil provocata de anemie-lipsa poftei de mancare etc.)
Se spune ca trebuie sa ia antibiotice in doza optima necesara formarii de anticorpi, insa mai mult ca sigur ea a luat cam haotic( doar cand avea crize), sau prescrise de medic haotic.
Acum nici antibioticele nici cele pe cale naturista nu prea mai au efect.
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi rezolv aceasta problema? Rog frumos! Orice sfat, orice persoana de contact, orice info. este binevenita.
Va multumesc anticipat!
kudika367672
Postat pe 15 Februarie 2011 12:12
De la: kudika337944, la data 2010-12-09 10:57:09foloseste uro_vaxom in jur de 30 pastile concomitent cu uriclar asta insemnand s iei 3 cuti de uriclar si 1 cutie de 30 pastile urovaxom ,eu mam simtit minunat.

...si eu m-am confruntat cu astfel de probleme si am luat aceste pastile si a fost bine....ce pot spune insa e ca e-coli se gaseste in intestinul gros si ajuta fermentarii acolo...insa doar noi femeile ne infectam urinar fiindca anusul e f aproape de organele genitale si urinare care sunt ca o poarta deschisa.....recomand deci o mare atentie la cum ne curatim dupa defecatie (mai ales daca avem hemoroizi) stergandu-ne intotdeauna din fata in spate si la urinare ,dar mai bine ne spalam...iar seara zonele genitale trebuie spalate cu apa calduta cu bicarbonat....se mai recomanda sa se introduca seara in vagin putin iaurt(neutralizeaza) .....
...............astept sa-mi comunicati rezultatele....sanatate !
vyoryca
Postat pe 18 Februarie 2011 18:28
Ei, taci...
kudika226898
Postat pe 17 Mai 2011 05:29
si cum se ia propolisul si berry'ul? deja le'am cumparat si nu stiu cum se ia..
kudika438977
Postat pe 19 Septembrie 2011 14:55
Buna ziua ! Sufar de infectie urinara cu E.coli de 8 ani. Am facut tot felul de tratamente cu antibiotic comform antibiogramei.Nu am obtinut niciun rezultat pozitiv.Infectia recidiveaza. As vrea sa incerc cu uro-vaxom insa nu stiu daca da rezultate. Este si foarte scump. A incercat cineva cu acest medicament? Multumesc
kudika496982
Postat pe 12 Ianuarie 2012 15:05
De la: kudika496982, la data 2012-01-12 15:05:18Buna ziua ! Sufar de infectie urinara cu E.coli de 8 ani. Am facut tot felul de tratamente cu antibiotic conform antibiogramei.Nu am obtinut nici un rezultat pozitiv.Infectia recidiveaza. As vrea sa incerc cu uro-vaxom insa nu stiu daca da rezultate. Este si foarte scump. A incercat cineva cu acest medicament? Multumesc
kudika496982
Postat pe 12 Ianuarie 2012 15:26
buna seara! si eu am avut infectie urinara cu E.coli mi-am facut analizele la urina in 29 noiembrie 2011 si am luat tratament cu oxfloxin si flamexin si uricol si sumetrolin....iar acum in 9 ianuarie am facut dinou analizele la urina si mi-au iesit bine......deci mie cu aceste medicamente mi-a trecut......sper sa va ajut cu ceva!
mycutzacryss
Postat pe 12 Ianuarie 2012 23:42
Ciao,in legatura cu infectiile urinare cu e-coli as vrea sa zic ce m-a ajutat pe mine,sperand sa va fiu de folos.
IN PRIMUL RAND am luat Nolicin,dar nu m-am simtit mult mai bine ,asa ca am tot citit pe internet si am observat ca multa lume se plangea ca din antibiotice dau in candida.Asa ca m-am hotarat sa apelez la ceva naturist,cred ca timp de o luna si jumatate aproximativ am luat diferite chestii pe care vi le insir mai jos,vreau sa zic ca dupa o luna mi-am facut analizele si nu mi-a mai iesit infectia cu ecoli,am repetat analiza dupa inca alte doua luni si la fel nu mai aveam nimic.

Am baut ceai de busuioc,cam o saptamana,10 zile,tot mergeam la baie des si nu am rezistat mai mult dar e bine sa beti mai multe zile daca puteti,dupa care am baut apa cam 2 litri pe zi;
Am luat Baraka si Urinal ,cam 30 de comprimate din fiecare.
Am baut ulei esential de cimbru cu apa,cate 3 picaturi in apa,are un gust mai''interesant'',scurt timp dupa ce bei ti se amorteste un pic limba,dar dupa cateva minute senzatia dispare-timp de zece zile.
Dupa ce am luat ulei de cimbru,am inceput sa iau tinctura de propolis cu zahar-20 de picaturi mici intr-o jumatate de lingurita de zahar de 2 sau 3 ori pe zi,asta am folosit cam 3 saptamani.

Vreau sa mentionez ca nu mai stiu exact ce combinatii de remedii am facut,mi-amintesc ca beam ceai de busuioc ,dupa care parca am folosit si baraka si urinal in acelasi timp,dupa care am folosit uleiul de cimbru ,iar in ultima perioada am luat doar propolisul.Nu stiu daca va ajuta neaparat ordinea,dar m-am gandit ca poate e bine sa zic.

Sper sa va ajute.:)

kudika515801
Postat pe 19 Martie 2012 15:42
BUNA

AM PRODUSE GENIALE
SI REZULTATEA GARANTATE REZOLVATE
E CEA MAI MARE DESCOPERIRE A TUTUROR TIMPURILOR
CONTACTEAZA-MA URGENT SI TE POT AJUTA
CU RESPECT
aLEX
NUTRITIONIST
MR_TUTTANKAMON@YAHOO.COM
0768542360
kudika_15159
Postat pe 2 Septembrie 2012 21:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hernia de disc cervicala 96 De la: havin 23 Ianuarie 2016 16:24
si eu am nevoie de ajutor 7 De la: MissRainbow 26 Ianuarie 2012 11:23
SPASMOFILIE 9 De la: lderniere 6 Iunie 2009 19:26
hernie de disc lombara-,,coada de cal" 1 De la: kudika458078 13 Noiembrie 2011 19:11
doneaza sange pt o fetita de 9 ani va rog 1 De la: dariutza21 22 Ianuarie 2009 20:36