eu am plecat din tara anul trecut cu 63kg la 1.67....
dupa un an am 56 kg , am coborat doua numere la marimea blugilor,,,si sunt foarte mandra de asta
mananc ce vreau si cand vreau,,,ideea e ca datorita programului foarte incarcat apuc sa mananc foarte rar,,,,(stiu ce nu e bine) dar nu fac foame,,,si nu sufar dupa un anumit preparat pentru ca sunt la dieta.
Am dat jos kilogramele intr-un ritm lent, 7 kilograme in 12 luni,,,dar asta ma face sa fiu linistita pentru ca stiu ca ele nu se vor intoarce cu repeziciune ca in cazul curelor drastice.
Stiu ca trebuie sa ai cu 10 kilograme mai putin ca inaltimea,,,,adica in cazul meu ar trebui sa ma 57

deci 56 nu poate fi decat o cifra care sa ma bucure.
mult succes celor care se chinuie sa slabeasca,,,dar tineti in vedere faptul ca daca va concentrati prea mult pe asta,,,veti ajunge sa va blocati d.p.d.v psihic si nu veti mai putea da jos nici macar un gram.
mentionez ca pana sapt trecuta nu mi-am cumparat cantar pentru ca stiam ca prezenta lui m-ar face sa intru in panica de cate ori mi-as fi verificat greutatea si as observa ca nu exista progres
Don`t worry about the people in your pastThere`s a reason why they didn t make it to your future.