Setari Cookie-uri

Transplantul de par

Ultima solutie sa avem ceva par pe cap,doamnelor si domnilor , este transplantul de par.
Va astept cu opinii pro si contra transplantului de par, sau ce clinici specializate cunoasteti si care au rezultate uimitoare.
TransplantPar
Postat pe 26 August 2008 14:24
Pentru caderea parului exista un preparat foarte bun Dali Brand Yuda Pilatory Product. Si nu mai aveti nevoie de transplant.


http://www.aukro.ro/show_item.php?item=431142265
merycam
Postat pe 3 Septembrie 2008 00:59
Caderea parului la femei se datoreaza problemelor hormonale.Nu exista asa faimosul sampon care gata ne scapa de probleme.


TransplantPar
Postat pe 3 Septembrie 2008 19:56
Inceteaza sa mai minti lumea cu acest sampon. Deci, lucrez la o clinica de transplant de par(nu e in Romania clinica) si se fac cercetari NU EXISTA SAMPONUL MINUNE.Barbatii chelesc pt ca este genetic iar femeile nu chelesc ci doar se rareste parul si este din cauze hormonale.
Mai bine ai vinde gogosi in piata cu samponul tau.
TransplantPar
Postat pe 5 Septembrie 2008 17:00
Totusi daca ai lucra in "ACEST" domeniu ai stii:

Pierderea parului este in principal o problema tipic masculina, desi femeile si copiii chiar pot fi de asemeni predispusi la calvitie. Caderea parului in cazul proaspetelor mamici este un proces des intalnit, insa nu e ireversibil. Parul se regenereaza la aproximativ 5-6 luni dupa nastere, cand organismul recupereaza calciul pierdut pe durata sacinii. Caderea parului la copii poate fi consecinta unei boli, a stresului sau a hormonilor, insa si in acest caz e ceva temporar.
merycam
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:42
Pe scurt, cauza caderii parului poate fi:
- medicatia; anumite medicamente - cele pentru tratarea cancerului, anticoagulantele, vitamina A in exces, anticonceptionalele, antidepresivele - pot cauza subtierea firului de par, deteriorarea lui vizibila si in timp, daca nu se observa acest efect, se ajunge la caderea parului
- o infectie latenta; zgirieturle netratate ale pielii capului, mai ales in cazul copiilor, pot dezvolta o ciuperca ce se extinde si poate cauza caderea temporare a parului pe portiunea respectiva
- boala netratata; caderea parului poate fi primul semn ca trebuie sa mergi la medic. In general diabeticii au aceasta problema.
- ereditatea; mostenirea genetica e de vina in multe cazuri ale aparitiei cheliei, la barbati.
Ereditatea nu este insa intotdeauna determinanta. Poti avea parinti a caror podoaba capilara sa se mentina la fel de bogata ca si in tinerete, iar tu sa te trezesti cu un inceput de chelie inainte chiar de 30 de ani. Frustrant, nu-i asa? Daca obisnuiai sa te dai cu gel in fiecare zi sau daca te spalai pe cap o data la 2 saptamani, nici nu mai ai de ce sa te miri ca ai ajuns sa ai chelie. In astfel de cazuri de vina este igiena defectuoasa.

Si nu e sampon Dali Brand Yuda Pilatory, si o solutie, e ca un spray, DRAGA SPECIALISTA ...........
merycam
Postat pe 6 Septembrie 2008 18:45
Sa nu ajungem sa ne strangem de gat ca tu folosesti acest forum nu ca sa aduci informatii ci in scop de publicitate.
Acel produs de care zici poate fi bun,cred, poate in cazul in care ai un par uscat sau din contra se ingrasa prea repede, daca parul e ars cu placa sau poate produsul iti face un par matasos ....dar nu poate sa faca minuni si anume sa creasca par peste noapte la persoanele chelioase(ma refer la barbati pt ca la femei parul doar se rareste(nu pun cazurile de persoane care sufera de anumite boli si nu au par deloc)

Singurul medicament pentru barbati pentru cresterea parului si care chiar da rezultate este Propecia
Printre cele mai cunoscute este medicamentul "barbatesc" Finasteride - un drog initial conceput sa trateze afectiunile prostatice si mai tarziu, caderea parului, la barbati. Prescris sub numele de Propecia (1mg) sau Proscar (5mg), sunt cunoscute ca blocanti de enzime si functioneaza interferand cu procesul care converteste testosteronul in dihidrotestosteron (DHT) in foliculul pilos. Amandoua medicamentele se gasesc sub forma de tablete si se administreaza oral.

Pentru femeii singurul tratament este cu Minoxidil si este disponibil in forma de lotiune cu concentratie variind de la 2 la 5 la suta si poate opri procesul de cadere a parului (in cazul in care acesta are la baza o cauza genetica), insa nu se va regenera tot. Lotiunea trebuie aplicata pe parul uscat si se lasa sa actioneze cel putin 4 ore dupa aplicare. Nu trebuie depasita doza recomandata, deoarece acest lucru nu va face lotiunea mai eficienta. Cea mai intalnita reactie adversa in cazul utilizarii acestei lotiuni este iritarea scalpului
Si ultima solutie pentru toata lumea este Transplantul de par.

PS: medicamentele se iau toata viata sau atata tp cat vrei sa ai par( sunt scumpe ex.Minoxidil 63euro)
TransplantPar
Postat pe 7 Septembrie 2008 16:31
Incearca masti naturale care ajuta mult:
1. pt par uscat:
- o lingura mare de miere de albina
- 2 galbanusi de ou
- o lingura de ulei de masline
- o lingura de vitamina A( farmacie)
Tot se amesteca bine si se pune masca pe par. Se tine 2 h apoi se clateste bine cu apa calda. Daca doar capetele sunt uscate se aplica pe capete.
2. pt par gras:
- o lingura de miere de albina
- 2 galbanusi de ou
- o lingura de masline
- o lingura mare de zeama de lamaie
- 2 linguri de coniac sau vodca (tarie de 40 grade)
Se amesteca si se pune pe par de la radacina parului. Se tine minim 2 h. Se clateste f bine cu apa calda, nu fierbinte.

Dar pt un par frumos trebuie sa-i dati energie si din interior si luati un complex de vitamine cum ar centrum...Ca, Mg, vitaminele B(care ajuta la stres)... si fa si masti naturale. Ai sa ai rezultate f bune.

O solutie mai puternica pt caderea, intarirea si regenerarea parului e Yuda Pilatory, aveam de vanzare, la momentul dat nu mai am, s-au terminat, dar am sa am peste 15 zile, daca o sa te intereze scrie-mi pe email: merycamerzan@yahoo.com

Bafta multa!!!!
merycam
Postat pe 20 Septembrie 2008 11:57
sunt de acord cu valisavram2, in cazul in care parul cade din probleeme genetice sau hormonale, nu cred ca un tratament extern ar ajuta f mult cu ceva. in cazul in care cade de la stres, alimentatie, etc, solutia e mult mai usoara, nu e nevie sa se ajunga la transplant de par, uficiente fiind si revalidul. anyway, tratamentele pe care le racomanda merycam cred ca sunt destul de bune pt insanatoirea firului de par....
ralukutya
Postat pe 23 Mai 2009 14:38
Si eu sant de acord cu Vali Avram odata parul cazut nu mai creste inapoi decat daca faci implant

Postat pe 7 Iunie 2009 20:36
exista astfel de clinic de transplant de par in romania? ce preturi se practica?
kudika117136
Postat pe 12 Februarie 2010 22:56
chestia asta cu transplantul de par e mai degraba o solutie pentru calvitia la barbati...parerea mea...noi femeile mai putem sa recurgem si la alte tratamente pentru parul cu probleme, dar daca n-ai deloc in unele zone, n-are cum sa-ti creasca, poate numai apeland la transplant
Galena1123
Postat pe 17 Februarie 2010 22:12
Nu pot sã fiu împotriva ei, deoarece cred cã dacã chiar ai nevoie, poþi începe sã o faci, însã ar trebui sã fii atent. Dar bineînþeles cã aceasta este doar opinia mea.

Dupã ce am nãscut, pãrul meu a început sã se rãreascã. Înainte, aveam un pãr amplu, blond-brunet, ondulat. Aº putea spune cã în prezent banii nu sunt o problemã, dar nu aceasta a fot prima condiþie. Am doar un cap ºi doream cel mai bun rezultat. Am cãutat pe foarte multe forumuri, am citit numeroase comentarii înainte de a lua o decizie. Mi-a luat ceva pânã am procesat toate informaþiile ºi am putut decide unde sã merg. Nu este vorba de care clnica este cea mai frumoasã, ci mai degrabã de cea la care mi s-au oferit cele mai precise ºi complete informaþii. Am 34 de ani, nu mai pot fi o visãtoare. În final, am decis sã merg la Clinica PHAEYDE. În spate, mi-au tãiat pãrul de pe o zonã de 15 cm, pe care aº putea sã o acopãr cu pãrul la 5 zile dupã procedurã, baticul ºi eºarfa mi-au fost de asemenea prieteni buni în aceste zile. Operaþia a durat de la 8:00 la 19:00, dar ar fi putut decurge ºi mai repede dacã îmi tãiam pãrul ºi în faþã. În felul acesta, transplantul a fost fãcut în pãr lung. Nu aº numi-o dureroasã, dar desigur cã întregul aspect depinde de persoanã: am avut ºi zile mai bune. În partea din faþã ºi din mijloc a scalpului, au fost transplantate 3.000 de fire de pãr. Teoretic ar fi putut fi mai multe, însã pentru asta ar fi trebuit tãiate ºi alte zone ºi am spus sã vedem cum iese asta la început. Cred cã nu voi mai avea nevoie de alte peratii, din moment ce desitatea este suficientã pentru mine, îmi place fermitatea pãrului. Poate cã în ochii celorlalþi, asta nu m-a fãcut mai frumoasã, dar în adâncul sufletului, eu sunt mult mai fericitã, am devenit o femeie mai încrezãtoare. Pot doar sã recomand asta tuturor femeilor.
kudika_993176
Postat pe 4 Septembrie 2015 11:12
Dacă aveți întrebări legate de clinica Cosmedica din Istanbul, contactați-mă pe mine. Nu sunt vreun expert în transplantul de păr din Turcia, dar pot să vă povestesc pas cu pas experiența mea de-acolo...
kudika_1036064
Postat pe 8 Martie 2019 09:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Produs pentru caderea parului, 100% natural 4 De la: biancorossi 27 Octombrie 2008 10:36
Par cu volum, mult prea sensibil... 8 De la: balrog 14 Martie 2011 14:02
salon/stilist bun in bucuresti 9 De la: balrog 14 Martie 2011 15:08
Rmedii pentru un par deteriorat(care se rupe) 55 De la: pysypisi 17 Decembrie 2016 19:01
Pls dati-mi un sfat sau o parere baieti si fete;ma deranjeaza nasul meu 6 De la: mitura 9 Iunie 2010 19:37