Setari Cookie-uri

femeia berbec si barbatul scorpion ......

Hey,stie cineva daca e posibila combinatia asta ?????????va rog sa imi spuneti si mie .Scorpionul meu e f dificil si ma intreb daca are rost sa mai incerc sa salvez ceva ,relatia respectiv...va pup
ludeea
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:09

Va rog ptr a 1000-a oara: nu mai impanziti forumul cu astfel de "topicuri". Faceti unul gen "zodii" si postati acolo toate nelamuririle si problemele voastre existentiale. Nu puteti face asta? vreti sa-l fac eu? VA ROG FRUMOS!!!!
e enervant sa caut subiecte de discutie si sa dau numai peste asa ceva, iar astea ocupa ordinea prioritatii afisarii topicurilor. e chiar enervant!
incerc sa va intaleg preocuparea ptr astfel de subiecte ( am spus ca incerc , nu neaparat ca si reusesc)... da, fiecare are dreptul sa se exprime liber, dar va rog mult faceti un topic compact si va intruniti acolo. ar fi o dovada de respect fata de restul utilizatorilor!
va multumesc anticipat!
Anissia27
Postat pe 2 Septembrie 2008 10:55
Daca tu esti gemeni si el scorpion mai bine te lasi!!eu sunt gemenii iar iubitl meu a fost ca de azi numai e scorpion!!intradevar baiatul scorpion e pasional iubeste intens insa e foarte posesiv,incapatanat,gelos de ajungi cu el unde nici macar nu te-ai gandit vreodata...
cele mai multe defecte le are baiatul scorpion

Postat pe 6 Septembrie 2008 19:35
Imi pare rau pt voi...
ludeea
Postat pe 7 Septembrie 2008 16:19
Pana la urma intr-o relatie nu trebuie sa conteze horoscopul...de cate ori se adevereste ceea ce citim in horoscop si de cate ori este adevarat... pana la urma ca sa ai o relatie nu trebuie sa tii cont de horoscop

Postat pe 8 Septembrie 2008 17:49
Este adevarat ce spune Dulcik_ubita, chiar nu conteaza zodia. La mine s-a intamplat sa fiu cu 3 scorpioni nascuti in aceeasi zi,luna dar ani diferiti(eu sunt berbec) si credeti-ma ca nu au avut nici o asemanare de caracter sau ceva specific zodiei scorpion.Au fost relatii lungi de aproximativ 2-3 ani in care am avut timp sa-i studiez.Asa ca "live your life" este cel mai bine!!!
just_me_roxana
Postat pe 4 Octombrie 2008 10:59
barbatul scorpion este cel mai dificil dar cu o femeie berbec si-a gasit "nasul". trebuie un pic de atentie, sa stii ce-i place, ce nu, pe urma e simplu, ii spui ce vrea sa auda( ca e CEL MAI FRUMOS, CEL MAI DESTEPT, ca ia cele mai bune decizii, ideile lui sunt geniale etc,) si ai sa vezi rezultatul.da, poate trebuie sa joci putin teatru dar merita.
9999
Postat pe 6 Octombrie 2008 10:05
Da sa stii ca ii place sa auda ca e cel mai frumos,cel mai destept da ,da recunosc tipul
ludeea
Postat pe 6 Octombrie 2008 11:32
eu zic ca sunt compatibili, 99% deoarece eu sunt casatorita cu un scorpion de 4 ani jumate si ca de obicei berbecul conduce:D, pot zice ca ne potrivim perfect berbecii sunt mult mai incapatanati si daca sti de la inceput sa-l ti sub papuc, asa il vei avea tot timpul;)

Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:50
salut! ca sa fie confuza situatia eu zic ca femeia berbec se potriveste cu un barbat scorpion pana la o animita limita........Sunt casatorita cu un scorpion pe care il iubesc ,il respect,nu vad viata fara el...dar uneori imi vine sa-l las si sa ma duc in lume.Mult prea calculat , calm, inteligent si lasa-ma sa te las.Nush...ceva e in neregula cu ei dar perfecti pentu viata de famile...si atat,nu mai mult.
georgiana_1983
Postat pe 22 Noiembrie 2008 03:05
eu zic sa nu te iei dupa asa ceva...depinde de om, pana la urma, nu de zodie. intamplator, sunt berbecuta casatorita cu un scorpion...exista normal divergente de opinie, el e putin cam strans la punga fata de mine dar in rest e ok...atata timp cat face ce spun eu! e putin incapatanat, uneori mai mult decat mine, dar putem ajunge la un numitor comun fara prea multe eforturi...iar sexul este nemaipomenit, ne potrivim de minune! scorpionii cica sunt obsedati sexual! confirm!
in schimb, nu e gelos din cale afara cum scrie in horoscop...
tinkerbelle
Postat pe 28 Noiembrie 2008 08:57
Dificila relatie si foarte complicata,,,muuuuuuuuult succes sau las o asa si vezi de viata ta ,,,mama mea e scorpion si unchiu berbec dar stau la distate mari la parintii lor,,,eventual unu pleaca de acasa.
elena_rbl_2005
Postat pe 30 Noiembrie 2008 07:54
da da stiu ca sunt dificili dar parca stiam ca femeile scorpion sunt total diferite de barbatii scorpioni....
Da rel mea cu scorpionul e destul de dificila .....incerc sa devin mai indiferenta ....cate o data si reusesc....doar cate o data...ms oricum pt sfat
ludeea
Postat pe 30 Noiembrie 2008 16:46
si eu sunt berbec si prietenul meu scorpion :D si ne merge bine! ar exista numai problema ca e prea posesiv si gelos,cel putin asa mi se pare,dar f "lipicios" si iubaretz ceea ce imi convine... nush,nu ar trebui oricum sa tinem cont de ce spune horoscopul,in lumea asta exista oameni si oameni,de ex am o prietena care e berbec la fel k si mn si e o diferenta intre noi ca de la cer la pamant...e linistita,traieste in alte lumi,p cand eu sunt cv d genu "balamucu nou"!decccciiiii,pt berbecutze...iubiti-va scorpionii
fluturashh
Postat pe 2 Decembrie 2008 10:03
daca aveti multe an comun atunci e ok

Postat pe 1 Februarie 2009 04:53
am vazut ffff multe comentarii la aceasta tema ..... si sincera sa fiu au un sambure de adevar.....si eu sunt berbecutza si imi iubesc scorpionul asa qm e el ....q defecte si calitati.....nu suntem perfecti oricat ne-am dori asta ..... e adevarat k scorpionii sunt duri atunci cand vine vorba de luat o decizie....dar intr-o relatie sunt dulci, afectuosi, iubitori ..... in cateva cuvinte sunt perfecti intr-o relatie......toate fetele ne dorim sa avem un baiat puternic alaturi de noi....din propria mea exerienta va spun....eu am un astfel de om si imi place taria lui..... ... ... ... ... pe cand noi berbecutele , suntem incapatanate si facem multe greseli din cauza asta ..... e adevarat k regretam dupa ce am faqt rau cuiva dar e deja prea tz......qm a mai spus cineva mai sus si ffff frumos gandit: ,, berbecutzelor,iubitzi-va scorpionii !''

pwp la voi si multa multa bafta,
Oana
crysha_oana
Postat pe 3 Martie 2009 16:23
ludeea
Postat pe 4 Martie 2009 16:10
De la: Anissia27, la data 2008-09-02 10:55:18
Va rog ptr a 1000-a oara: nu mai impanziti forumul cu astfel de "topicuri". Faceti unul gen "zodii" si postati acolo toate nelamuririle si problemele voastre existentiale. Nu puteti face asta? vreti sa-l fac eu? VA ROG FRUMOS!!!!
e enervant sa caut subiecte de discutie si sa dau numai peste asa ceva, iar astea ocupa ordinea prioritatii afisarii topicurilor. e chiar enervant!
incerc sa va intaleg preocuparea ptr astfel de subiecte ( am spus ca incerc , nu neaparat ca si reusesc)... da, fiecare are dreptul sa se exprime liber, dar va rog mult faceti un topic compact si va intruniti acolo. ar fi o dovada de respect fata de restul utilizatorilor!
va multumesc anticipat!
Barbatul Rac

din cate stiu .. aici e sectiunea » Toate forumurile » Horoscop »
nu te obliga nimeni sa intri sa citesti toate posturile .. poate sunt persoane care sunt interesate de acest topic .. si nu ar putea sta sa caute pe un singur topic .. toate post urile .. mie mi se pare ok ca sunt atatea subecte deschise .. in titlu scrie clar .. despre ce e vba .. dupa ce ai vazut titlul puteai pur si simplu sa sari peste el .. nu am zis`o in nume de rau .. dar deja ma irita persoanele care posteaza nemultumirea asta .... lasa un comentariu doar sa zica ca s`au saturat de aceste subiecte .. atunci evitati le :D
InnocentChild
Postat pe 2 Aprilie 2009 10:53
mie imi plac scorpionii.. eu sunt berbec :D am avut o sg relatie cu un scorpion .. dar a fost bine .. eu i`as prefera pt flirt si nu pt o relatie stabila deoarece sunt ft instabili .. zboara din floare in floare si experimenetaza mult pana sa si gaseasca locul .. dar daca ii oferi tot ce si doreste .. si daca ai simtul umorului dezvoltat .. vei reusi sa ai o relatie foarte frumoasa. cum ziceau si alte utilizatoare .. sunt foarte pasionali .. ceea ce imi place la ei .. e ca niciodata nu o sa te simti sufoacata .. si desi sunt foarte gelosi.. nu o sa recunoasca nicioadata ca e gelos .. eventual o sa faca niste glumite cu subinteles..
niciodata nu o sa te simti in siguranta cu o relatie cu un scorpion .. asta daca esto berbec .. el e schimbator .. si desi setimentele lui nu se schimba de la o zi la alta .. se schinba modul in care o arata .. daca azi simti ca esti totul pt el .. maine iti reaminteste ca sunt si alte fete care il asteapta .. daca ajungi sa te distantezi de el .. sa stii ca niciodata nu "scapi" de el .. mereu va avea grija sa te necajeasca si sa ti aminteasca ce bine va era poate chiar sa ti propuna sa mai reconstruiti anumite momente ii palce aventura .. e bun ca "semi prieten" adica sa fiti acolo unul pt altul cand aveti nevoie .. dar in schimb friends
InnocentChild
Postat pe 2 Aprilie 2009 11:00
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24226/Horoscop-Compatibilitati-prietenii-stiu-de-ce-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 3 Aprilie 2009 23:17
cauta-ti alt sait daca asta te enerveaza
kudika008153
Postat pe 30 Iunie 2009 21:45
merge combinatia. am avut cateva prietene berbec si ne intelegem bine si acum dupa destul de mult timp
leo_
Postat pe 30 Iunie 2009 21:47
dumnezeule ce wbine i-ai descris pe scorpiono asa e............sunt irecuperabili
kudika008153
Postat pe 30 Iunie 2009 21:47
De la: mosida, la data 2008-11-04 09:50:15 eu zic ca sunt compatibili, 99% deoarece eu sunt casatorita cu un scorpion de 4 ani jumate si ca de obicei berbecul conduce:D, pot zice ca ne potrivim perfect berbecii sunt mult mai incapatanati si daca sti de la inceput sa-l ti sub papuc, asa il vei avea tot timpul;)
kudika008153
Postat pe 30 Iunie 2009 21:49
dar balanta cu scorpionul .............se potrivesc?
kudika008153
Postat pe 30 Iunie 2009 21:49
si eu sunt f curioasa............................. nimic nu e cum pare la prima vedere.

Postat pe 1 Iulie 2009 15:10
cred ca e cum spune INNOCENTCHILD

Postat pe 1 Iulie 2009 15:13
De la: kudika008153, la data 2009-06-30 21:49:56dar balanta cu scorpionul .............se potrivesc?


se potrivesc.... cu varsatorul e mai greu

problema barbatului scorpion nu este de fapt o problema. treaba este ca pentru el partenera nu este doar o femeie ci, egala lui in toate privintele: responsabilitati si drepturi. practic pt el o femeie trebuie sa faca tot ce face orice barbat de exemplu pt o femeie.

aici se impiedica multe femei. e ceva impropriu pt ele de exemplu sa organizeze o cina romantica
leo_
Postat pe 3 Iulie 2009 12:59
fereasca dumnezeu ....eu berbeaca,el scorpion .......de aici se subintelege ....eu vreau marea cu sarea ...el sare cu gura .....eu vin cu entuziasmul de a face una alta ....el imi taie maiu si vine cu comentarii amare si rautacioase ....si atunci porneste razboiul .....da ce razboi !!!!!!!!!dar nush cum se face ...de nu putem sa ne lasam unu de altu ...oricat am vrea..si da am ajuns in momente de diperare de nu mai vroiam de nici o culoare sa am vreo treaba cu el ....eeee atunci ma seducea el cumva ...dupa ce ma seducea atat de tare ....incercam sal domin spunandui ce sa faca ...moamaaaaa ....ce de cearta printre noi .......La pat ne intelegem minunat ...dar in relatia dintre un berbec si scorpion ...unu trebuie sa lase de la el ..si trebuie sa stie cum sa o faca ...e foarte complicat ...ca nu prea vrea nici unu ...eu astept de la el ...si el asteapta de la mine ...si ne ofticam ....dar dupa atata cearta ,,,impacarea e cea mai dulce ..pacat ca nu e de ajuns .
kudika413708
Postat pe 19 Iulie 2011 02:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: yoAde 12 August 2010 08:54
eu si el? avem oare o relatie? 9 De la: anda_a 8 Noiembrie 2009 22:59
Cui foloseste gelozia? 17 De la: LOPY_71 6 Octombrie 2010 00:32
cat de bine :D 10 De la: eka 13 Septembrie 2009 00:42
Eu gemeni, el leu :-? 4 De la: etta 31 August 2009 14:37